• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Açıklama için teşekkür ederim 🥰 birazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun 😂😂

Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 , bluegreeneyes bluegreeneyes . Geçen hafta @Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir 🌸
Son mesajı görmüş oldum tesadüfen görmüşken de yazayım bari. Arkadaşlar spordan aldığımız puanlara takılmaya bence gerek yok, önemli olan spor yapıp kilo verme sürecimizi desteklemiş olmamız. Sarkmadan ve daha hızlı kilo veriyor oluşumuz daha öncelikli olmalı. Kimin spor birinciliğini kazandığının önemi yok bence. O yüzden isteyen ip atlasın isteyen yürüsün, biri en yüksek puanı getiren sporu yapıyor ama ben yapamıyorum diye takılmaya gerek yok. Ben genelde kazanan bluegreeneyes bluegreeneyes ya da P Purple58 daha da motive olsun diye "sizi geçmek ne mümkün" şeklinde takılıyorum. Onlara yetişemeyeceğimi bilsem de gayret gösteriyor olmam da benim yanıma kar kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey :KK48:

Açıklama için teşekkür ederim 🥰 birazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun 😂😂

Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 , bluegreeneyes bluegreeneyes . Geçen hafta @Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir 🌸
Tamam ben Sitare55 in acik ara birinciliklerini hatirliyorum😄 son haftalarda da ayrintili incrlemedim cok yüksek puanli günler vardi dedim herhalde yine ip atlayan kazanıyor🥳
Neyse biraz capraz baglarimi kuvvetlendirip kilo vereyim de denicem ben de🤗

Afiyet olsun kaptanım, gayet dengeli bence menü. Şalgam için ödem yapiyo diye eleştirenler oluyordu ben daha önce diyet yaparken ama şalgam suyunun çok faydali bir besin olduğunu düşünüyorum.

Afiyet şifa olsun canım 😘😘

Menün iyi canım, afiyet olsun ☺️
Teşekkür ederim canımm

Arkadaşlar kusura bakmayın bırkac gündür gıremedım bendekı hastalık çocuğa gectı hafta sonumuz acillerde gectı ateşini düşüremediler
Çok şükür bugün ıyı
Günler bıle aklımdan çıktı tartlmıştım bıle ama onu bıle gonderemedım
(Kaptanım ben bır müddet hazırlıkla devam edeyım grupları etkılemeyeyım)

Eklentiler

• IMG_3424.jpeg
    IMG_3424.jpeg
    211,2 KB · Görüntüleme: 2
ayyy öyle anlaşılmak istemezdim çok afedersin, meslek hastalığı benim birazcık en anlaşılacak şekilde anlatmaya çalışmak 😅😅
Yok gıı şaka yaptım takıldım sana :KK60:
Tamam ben Sitare55 in acik ara birinciliklerini hatirliyorum😄 son haftalarda da ayrintili incrlemedim cok yüksek puanli günler vardi dedim herhalde yine ip atlayan kazanıyor🥳
Neyse biraz capraz baglarimi kuvvetlendirip kilo vereyim de denicem ben de🤗
Evet tam ben de yazdıktan sonra aklıma geldi Sitare55 Sitare55 ablam, neler neler yapıyordu o da. Biraz daha yoğun olan sporlar daha yüksek puanlı. Ama yürüyüşle kazanan da kaç haftadır kazanıyor. :KK60: Çok zorlama kendini sıkıntı varsa daha kötü olmasın. Önemli olan arke arke kaptanımın dediği gibi sporu kendine yapmak alışkanlık haline getirmek yoksa +1 puan alsan da olur almasan da. Ama sen yine de birinci olmak istiyorum diyorsan en az 15.000 adım ve farklı şeyler lazım gibi rakipler dişli :halay::confused:

Kızlar dün bugün baş ağrılarıyla geçti. Migrenden çok yoruldum artık. Allah beterinden saklasın ama yaşam sevinci bırakmıyor. Regl olunca hele her gün herr gün ağrıyor. Bir de artık menülerimi ertesi güne bırakmadan yazmak istiyorum. Yoksa hem unutuyorum hem üşeniyorum
Dünkü menüm:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Süzme peynir 1 dilim
7 zeytin

Aralarda
2 dilim turp
1 tane ülker çikolalatı gofret , canım çok çikolata istiyor engel olamadım
Sütlü kahve
Şekersiz çay

Akşam:
Çeyrek ekmek kokoreç
Şehriyeli çorba ile ekmek..

Gece yeme atağı geldi çok aç da değildim
Çeyrek ekmeğe kaşar koyup yedim
1 portakal yedim

evdeyim sürekli.bu dönem böyle. Bir süre daha. Yemek yeme isteği geliyor iştahım da açıldı. Çok zorlanıyorum. Su içsem belki hafidifleyecek yeme isteğim ama
Güzel kilo veren canlarımdan tavsiyelere açığım. Kendimi bildim bileli bu kilolardayım. Dönem döneö kendimi frneleyip aynı kiloda kalıyorum ama artık zayıf olmak istiyorum.

Hiç salata da yemiyorum. Salata yapsana yesene bacım, yokk...
Su: 1.2 litre
İçsene mübarek şu suyu içsene işte. Belki migren ataklarım da seyrekleşecek içsem.

Hele spor, iyice yumuşadım. İçimden de hiç spor yapmak gelmiyor. Aslında biraz hareket etsem ve suyu artırsam, salataya ağırlık versem her şey düzene girecek de... neyse
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Menünün sabah güzel başlayıp sonra kötüye doğru gittiğini sen de biliyorsun zaten. Ayrıca tavsiye istemişsin ama aslında yapman gerekenleri de yazmışsın bir taraftan. Su bu süreçte aşırı önemli, hem tok tutması açısından hem migren için hem de ödemlerden ve kilodan kurtulmak için çok gerekli. Öncelikle bunu çözmelisin. Kendine güzel bir şişe ayarla ve belirli saatler koy. Mesela öğleye kadar 1 lt mutlaka bitecek gibi. ben kahvaltıdan önce yarım litre kesinlikle içiyorum aç karnına, yemek ve sonrasında da 1 lt daha bitiriyorum. Bunun gibi belirlersen daha kolay olur.

Salata konusu da çok doğru, mideni doyuracak ama kilo yapmayacak salatalar hazırla. İçine bakliyat veya peynir ekleyebilirsin çok doyurucu oluyor.

Spor konusuna bir şey diyemiyorum, senin hayat düzenini bilmiyorum ama en kötüsü video açıp pilates yap, dışarı çıkman gerekmez. Tvde bir şey izlerken de bir yandan başka bir ekrandan spor hareketlerini takip edip yapabilirsin.
İyi akşamlar 🙋🏻‍♀️ 🌸 Herkese
Gün sonu kapaniş

12.00 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin

14.00 ara öğün kahve
Fıstık 15 tane

16.00 ara öğün
2 tane cokoprens 🤦🏻‍♀️

18.00 akşam
100 Gr tavuk 3 YK yoğurt

19.30
Tavada yumurta 1 dilim ekmek

2.5 lt su
1000 adım
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, o çokoprens neyin nesi hem de iki tane. Geri kalanlar çok güzelmiş mesela.

Back