- 6 Nisan 2010
- 4.032
- 14.986
- 408
Acil şifalar diliyorumArkadaşlar topikle ilgilenemiyorum. Eşimin ağrısı oluyor o arada telefona bakmak istemiyorum. Dönücem yakında. Anlayışınız için teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil şifalar diliyorumArkadaşlar topikle ilgilenemiyorum. Eşimin ağrısı oluyor o arada telefona bakmak istemiyorum. Dönücem yakında. Anlayışınız için teşekkür ederim
Hanımlar merhaba
Kahvaltıda salçalı soğan kavurma iki dilim peynir bir yumurta yedim
Ara öğün yapmadım
Öğlen
Bir tabak tarhana çorbası içtim iki kere lesli yaptım.
İki buçuk litre su ictim![]()
MerhabalarBonus
9 Şubat, Pazar günü,
Kahvaltımı geç yaptım.
Eki Görüntüle 3541830
Yukarıdakilere ek olarak 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim.
Arada 1 dilim börek,
Akşam yemeğinde, 1 biftek ve salata yedim.
Su:1,5 lt.
İyi akşamlar![]()
akşam geçiştirme gibi olmuş peynirin bolsa pretini karşılar gerçi suyunda güzeliyi aksamlar
Menum1d ekmek yumurta
surme peynir domates 1 parca tahin helva1 dilim avokado 2b cay
Aksam
2 wasa domates salatalik peynir 2 catal spagetti
2lt su
Genelde böyle yapıyorum az yemeyi tercih edıyorumGüzel menü olmuş sadece sucuk yemesek iyi de haftasonu kahvaltısında da hep oluyor
Akşam öğünü tek çorba ile olmaz zayıf karbonhidrat tok tutmaz sık sık yapmıyorsan sorun yok. Suyun çok iyi.
Böreğin ceza oluyor mu delfi
Adımın çok az ve suyun az gibi
akşam geçiştirme gibi olmuş peynirin bolsa pretini karşılar gerçi suyunda güzel
Ben dün alkol pasta hepsi vardı o yüzden göndermeye yüzüm yoktu menü. Bugün kaldığımız yerden devam . Ayrıca 6k yapacağımPembe Lotus
TheDandelion
9 şubat Pazar menüleriniz yok.
Ayrıca siz bu hafta en çok kilo verensiniz.
Yıldız savaşçı mıydınız bilmiyorum tabi bir süre savaşmadan verin böyle :))
Ben dün alkol pasta hepsi vardı o yüzden göndermeye yüzüm yoktu menü. Bugün kaldığımız yerden devam . Ayrıca 6k yapacağım
Nasıl uygun görürsenizBonus
Chocolita
Börek ince 1 dilim ve fırında, sigara böreği değil canım. Diyetkolik'te 1 ince dilim börek 130 kal imiş.
Ne yapayım? Sen söyleBonus
Eki Görüntüle 3542232
Güzel menü olmuş sadece sucuk yemesek iyi de haftasonu kahvaltısında da hep oluyor
Akşam öğünü tek çorba ile olmaz zayıf karbonhidrat tok tutmaz sık sık yapmıyorsan sorun yok. Suyun çok iyi.
Böreğin ceza oluyor mu delfi
Adımın çok az ve suyun az gibi
akşam geçiştirme gibi olmuş peynirin bolsa pretini karşılar gerçi suyunda güzel