• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yo düşününce haklısın izin süresince sadece menü göndermeme değilde diyete de bir süre izin gibi algılıyorum. Dönüşte egzersiz cezası yine olabilir çünkü toparlamak gerek. Aylık sonuca cumartesi bakarız. -900 gram vermiş olmalısın ki başlangıcınla fark açılsın. Ama bunun içinde izinden kalan ödemde var öyle düşün. Yani dikkatle kolayca gidebilir
Ceza olması benim için Bi yönden iyi geliyor zorunlu ya yapıyorum. Diğer türlü kendim bahane buluyorum 🙈🤭

Aynen bu hafta en az 1 kilo vermem gerek. Şimdi cezamı yaptım 20 dk leslie atayım unutmadan

1000058239.jpg

1000058242.jpg

Ben açlık severim canım bazen detoks gibi açlık iyidir. Yine de arada belirtiyoruz kıtlık bilinci gelmesin vs. O ayarı tutturabilince sıkıntı yok
Canim bu aralar regl dönemin ve ben çok geç oluyorum biliyirum ki vücudum ondan dolayı ödem topluycak bari böyle sıkı bir diyet yapayım o ödemin verdiği şişliği azaltirim diye düşünüyorum 🤦

İyi akşamlar 💃

Sabah
Çeyrek ekmek
Haşlanmış yumurta, yeşillik ve peynir

Dün tatlı yapmıştım misafir için saat 3 gibi 2 çatal ondan yedim 🙈

Akşam
4 kaşık pilav
Birkaç dilim fırınlanmış patates
Fırında tavuk
Salata

Yeme işini akşam yemeğiyle sonlandırdım bir sonraki öğünüm yarın saat 12:30'da.

Menümü paylaşayım hemen
Sabah aç karnına bir bardak ılık su içtim sonra bir tane haşlama yumurta yedim
Öğlen dört yemek kaşığı pilav kırmızı et kavurma yanında salata yedim
Birazdan da bir iki bardak çay icicem .
Bir litre su içtim.

Back