• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Dayanamadım arabadayken yazayım 🙈

💫 18 Ocak Yıldızlar Ligi 💫

Bu hafta geçen haftanın liste yıldızlarından Sismaniye Sismaniye ve G gelgor karşılaşmamız vardı
Ve şampiyonnnn alev ateş yüzdesiyle Sismaniye Sismaniye Oldu. -2.638 🔥🔥🔥👏👏🤩

Tebrik ederim canım bu hafta beslenme egzersiz her şey çok güzeldi

🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var

Eki Görüntüle 3539126

2. miz G gelgor -1.300 yüzdeyle karşılaşmanın hakkını verdi 💪 çok güzel bir yüzde tebrik ederim canım. Çabana iradene sağlık ❤️

🎁 1 öğün ödülümüz var

Sismaniye Sismaniye G gelgor tebrik ederim çok güzel sonuçlarınız 🧿

Uyku tutmadı. Bende listeye gireceğim. Yarın tartı atarak Başlangıç yapmak istiyorum. Yeni güzel şeyler olsun istiyorum 💗✨️ Düşünürken bile heyecan basıyor. İnşallah bu sefer daha sağlam olur

Neden yapamayalım ki. İsteyince neden olmasın. Bütün her şeyden yeterince yedik. Bildiğimiz aynı tatların üstünden yıllarca fazla fazla geçtik. Zaten tadını biliyoruz. Bir çatal da aynı, 10 çatal da aynı. İstesek veririz bu kiloları. Neden olmasın. Açlığa da gerek yok. Çorba ve salatayı arttırıp diyet dışı yiyeceklerden Hamur işinden kısalım. Protein alalım olabildiğince. Ekmeği azaltarak devam edelim ve sonra zaten boşuna yediğimizi anlayalım

Kasmayalım. Kıtlık bilincine girmeyelim. Severek isteyerek heyecan duyarak yapalım. Kaçmayalım. Çok istediğimiz bir şeyse tadına bakalım. Ama sağlığımız için kısalım. Kendimizi görmek istediğimiz hale gülümseyelim

Her yaştan kadınız. Bunu bu yaşta yapmayacaksak ne zaman yapacağız. Daha kaç yıl geçecek. Geçince bugünkü hevesimiz kalacak mı. Dertlerimiz aynı olacak mı.

Kendimize sarılalım. Öyle güzel kadınlarız ki. Kendi ellerimizden öpelim. Böylece bize hak ettiğimiz değeri göstermeme hakkını herkesten almış olalım. Beklentimiz bizi yaralamasın. En güzelini verelim kendimize. Çünkü bu kadın bunu hak ediyor. Öyle bir sevdirelim ki sağlıklı yaşamı, hareketi, dünyanın en güzel değişimine heyecanla gitsin. Yumuşak davranalım. En ince davranışı hak ediyor çünkü. Dinleyelim. Sessizlik çok güzeldir. Bütün fikirleri çıkar ortaya. İnci gibi fikirler

Zorlandığında anlayalım. Sarılalım, her şeyin kendi iyiliği için olduğunu hatırlatalım. Prenses gibi hissetsin. Aynaya bakıp gülümsediğin zaman artık görünür olduğunu fark edip oda sana gülümsesin

Biz güçlü kadınlarız demenin alt metni,
Bu kadar naif, zarif bir yaratılışa sahip biz kadınların yaşadığı bunca şeye katlanması ve mücadele etmesi.

Bir erkeğin sırtladığı yükü biz içimizde taşıyoruz. Çünkü en güçlü yerimiz orası. Erkeklerimiz çok yorulup yanımızda dinlenir. Biz toplarız, düzeltiriz.

Bizimde çok yorulmuş ruhumuz vardır. Görünür olmasını umarız. Toplayan yoksa da ya kilo alırız ya anti depresan
Tam da bu nedenden önce kendi gözümüzden görünür olmalıyız

Hepsine cevap yazmayayım tek tek sen biliyorsun zaten ❤️ ben de yıllarca arkadaşlarıma benzer şeyleri yazdım.

Kilodan ibaret değiliz dedim yaptığımız başka şeyleri dinlediğimiz bir şarkıyı okuduğumuz kitabı paylaşalım dedim hepimizin kendimize has güzellikleri var.

Yeme bağımlılığından çıkarken meşgul olduğumuz şeyleri çoğaltmak bize çok iyi geliyor.
Ben Bismillah deyip başladığımı söylemiştim sana kızlara da demişua olayım.

Öyle yol uzun diye düşünmüyorum 30-40 kilo var vs deyip gözümde büyütmüyorum.
Sadece günümü haftamı planlıyorum bu kadar.

Sana da bana da kolay gelsin ❤️ hep yanındayım yanımda olduğunu da biliyorum ❤️

Normalde aylık sonuçta + veya sabit gelinirse uyarı alınıyor ama şöyle yapalım, bundan sonra izin sonrası gelen + tartı, aylık sonuç çıkacak haftaya denk geliyorsa uyarısı olmasın. Sonraki hafta gelen tartıyla aylık duruma bakılsın. Şu ana kadar aylık sonuçtan uyarı alan arkadaşlar izin sonrası haftasına denk gelip almadı. O yüzden kimseye haksızlık da olmaz. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz
Ay sorun olursa sıkıntı değil chocom şaka yaptım ben🤭 beni atmayın yeter yaparım cezaları falan 😂

Hepsine cevap yazmayayım tek tek sen biliyorsun zaten ❤️ ben de yıllarca arkadaşlarıma benzer şeyleri yazdım.

Kilodan ibaret değiliz dedim yaptığımız başka şeyleri dinlediğimiz bir şarkıyı okuduğumuz kitabı paylaşalım dedim hepimizin kendimize has güzellikleri var.

Yeme bağımlılığından çıkarken meşgul olduğumuz şeyleri çoğaltmak bize çok iyi geliyor.

Toplamı düşünmeden başlayınca daha iyi oluyor bonusum. Diyordum 20 kilom var nasıl olsa veremem en ufak kaçamakta bırakıyordum. Şimdi verdiğim 100 gr bile gözümde çok kıymetli geliyor

Kasmayalım. Kıtlık bilincine girmeyelim. Severek isteyerek heyecan duyarak yapalım. Kaçmayalım. Çok istediğimiz bir şeyse tadına bakalım. Ama sağlığımız için kısalım. Kendimizi görmek istediğimiz hale gülümseyelim

Her yaştan kadınız. Bunu bu yaşta yapmayacaksak ne zaman yapacağız. Daha kaç yıl geçecek. Geçince bugünkü hevesimiz kalacak mı. Dertlerimiz aynı olacak mı.

Kendimize sarılalım. Öyle güzel kadınlarız ki. Kendi ellerimizden öpelim. Böylece bize hak ettiğimiz değeri göstermeme hakkını herkesten almış olalım. Beklentimiz bizi yaralamasın. En güzelini verelim kendimize. Çünkü bu kadın bunu hak ediyor. Öyle bir sevdirelim ki sağlıklı yaşamı, hareketi, dünyanın en güzel değişimine heyecanla gitsin. Yumuşak davranalım. En ince davranışı hak ediyor çünkü. Dinleyelim. Sessizlik çok güzeldir. Bütün fikirleri çıkar ortaya. İnci gibi fikirler

Zorlandığında anlayalım. Sarılalım, her şeyin kendi iyiliği için olduğunu hatırlatalım. Prenses gibi hissetsin. Aynaya bakıp gülümsediğin zaman artık görünür olduğunu fark edip oda sana gülümsesin
Chocolita Chocolita ellerine sağlık canım, ne güzel kelimelere dökmüşsün hislerini, duygularımıza tercüman olmuşsun. 🤗🩷💕 Aynı duyguları paylaşıyorum. Sevgilerimle.:KK19::KK200:

Kolay gelsin bonusum Rabbim kolaylaştırsın hepimiz için ❤️ sende yapabilirsin. Dediğin gibi her zaman yanındayım her durumda seni anlayacağım. Dün bayağı yazmışım doldum çünkü 🥲

Keşke börek 1 dilim olup salatayla desteklenseydi. Hamuru ince miydi?
Menülerde çorba ve salataya yer açmaya çalışalım kızlar

Yok hayır. Uyarı ceza egzersizi tamamlanmadığında (mazeretsiz) ve aylık sonuçta hiç kilo verilmediğinde gelir
Evet çok ince. Hamuru fırından alıyoruz 5 hamurdan 2 tepsi yapıyoruz her tepside 20 dilim oluyor en az. Yani 1 hamurdan 8 dilim çıkıyor 2 dilim de yaklaşık çeyrek ekmeğe tekabül ediyor.
Açık söylemek gerekirse benim vermem gereken 5-10 değil 50 kilo var dolayısıyla belki süreç birkaç yıl alacak. Kendimi bezdirmek istemiyorum. Ben normalde de her yemeğin yanında salata tüketen biri değilim mutsuz olacağım şekilde yemek yersem sürdürülebilir olamam. Mesela canım çikolata mı çekti bir parça yiyorum, tatlı mı çekti bir çatal yiyorum. Çünkü aksi takdirde 2 ay bile diyet yapamam. Yavaş olsun ama istikrarlı ve sürdürülebilir olsun.

Evet ya. Önceden öyle değildim ama sabit gelince ya da az verince ciks yeterli gelmiyordu bana bırakmak için sebepti belkide 🤭
Aynen canım. Tartı odaklı değil de hafif hissediyor muyuz farkı görebiliyor muyuz buna bakmalı
Evet çok ince. Hamuru fırından alıyoruz 5 hamurdan 2 tepsi yapıyoruz her tepside 20 dilim oluyor en az. Yani 1 hamurdan 8 dilim çıkıyor 2 dilim de yaklaşık çeyrek ekmeğe tekabül ediyor.
Açık söylemek gerekirse benim vermem gereken 5-10 değil 50 kilo var dolayısıyla belki süreç birkaç yıl alacak. Kendimi bezdirmek istemiyorum. Ben normalde de her yemeğin yanında salata tüketen biri değilim mutsuz olacağım şekilde yemek yersem sürdürülebilir olamam. Mesela canım çikolata mı çekti bir parça yiyorum, tatlı mı çekti bir çatal yiyorum. Çünkü aksi takdirde 2 ay bile diyet yapamam. Yavaş olsun ama istikrarlı ve sürdürülebilir olsun.
Çok da iyi yapıyorsun 💗 biz menülerde dengeye bakıyoruz. Sağlıklı bir menü için Karbonhidrat fazla mı kaçmış, şekerli yiyecek ne ölçüde tüketilmiş. İlk sayfada diyet dışı listemiz var. Hepsinden yenebilir. Ama ölçü önemli biz de ona bakarız. Kıtlık bilincine girmemek kendi alanını belirlemek dediğin gibi çok önemli

Hadi bismillah
Boy 160 ilk hedef 75

Eklentiler

• 1000012740.jpg
    1000012740.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 3
Ay sorun olursa sıkıntı değil chocom şaka yaptım ben🤭 beni atmayın yeter yaparım cezaları falan 😂
Yo düşününce haklısın izin süresince sadece menü göndermeme değilde diyete de bir süre izin gibi algılıyorum. Dönüşte egzersiz cezası yine olabilir çünkü toparlamak gerek. Aylık sonuca cumartesi bakarız. -900 gram vermiş olmalısın ki başlangıcınla fark açılsın. Ama bunun içinde izinden kalan ödemde var öyle düşün. Yani dikkatle kolayca gidebilir

Aynen canım. Tartı odaklı değil de hafif hissediyor muyuz farkı görebiliyor muyuz buna bakmalı

Çok da iyi yapıyorsun 💗 biz menülerde dengeye bakıyoruz. Sağlıklı bir menü için Karbonhidrat fazla mı kaçmış, şekerli yiyecek ne ölçüde tüketilmiş. İlk sayfada diyet dışı listemiz var. Hepsinden yenebilir. Ama ölçü önemli biz de ona bakarız. Kıtlık bilincine girmemek kendi alanını belirlemek dediğin gibi çok önemli
Evet, kesinlikle. Ben de ne yazık ki hiç bilinçli bir yiyici değilim 😅 eti çok sevmem, salata çok tüketmem, pek su içmem 😔 bakalım inşallah sağlıklı şekilde zayıflarım 🤐

Aahh canım unuttum dün düğün vardı onun telaşıyla aklımdan çıkmış
Sabah aç karnına bir bardak su içtim üç dilim peynir 5 tane zeytin 3 yaprak marul yedim.
Öğlen yemeği yok
Akşam bir tane elma yedim
Sabah yarım saat Leslie yaptım düğünde de hiç oturmadim bol bol halay çektim☺️
Sen aç kalmışsın ama ortada yemek yok gelgörr nasıl dayandın canım. Fazla zorlama kendini

Back