• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Cezaları 6000 yapmamış mıydık 🥲
Bonus Bonus Aylık tartı cezamı "3 gün 6000 adım" mı yapayım? Sen nasıl uygun görürsen öyle yapayım canım.
(Kurallar değiştiyse kaçırmış olabilirim.
İlk sayfayı okudum da, orada yazıyordu)
1000076567.jpg

Maşallah güzel menü tartı öncesi. Suyunu yazmamışsın sadece

Kahvaltı biraz az gibi ama günün tamamı dolu dolu

Yarım pizza derken yarım dilim mi? Öğlen tahıllı atıştırmalığın yanına süt ya da yoğurt meyve eklesen daha besleyici olur

İnş sonucun güzel olur sabretmişsin o kadar

Biraz yetersiz olmuş öğleden sonrası böyle az yersen mutsuz olursun çabuk bıkarsın

Evet canım Yarım dilim yedim

Iyi akşamkar hanimlar

Sabah iki yumurtali soğanlı:) Menemen
Öğlen bir kase kakaolu granola
Akşam dört parmak köfte kinoa ve az cacık

Adım 6k
Su bir litre falandır

İnşallah sonu güzel olur ama şu süreç çok zor hem benim için hemde çocuklarım için 😥
Yaşın da çok genç daha . Önünde upuzun güzel bir ömür var . Yolunuz açık, rızkınız bol olsun. Evlatlarınla hakınızda en güzel en kolay ama en hayırlı olan olsun

Rica ederim.🥰
Tefal Bodysignal tartım biraz eski bir model; ama çok daha güvenilir ve doğru sonuç veriyor.
Alışveriş sitesinde en çok satan tartılara baktım. Comedones Dijital baskül(yağ su kas vücut kütle indeksi ölçümü yapıyormuş), fiyatı da uygundu.
Oraya da bir bak istersen Bierfi Bierfi
Benimki de comedonesti canım. Çok güvenilir gelmiyor bana ya o. Zemine göre aşırı değişiyor. ❤️

Hanımlar merhaba
Kahvaltıda salçalı soğan kavurma iki dilim peynir bir yumurta yedim
Ara öğün yapmadım
Öğlen
Bir tabak tarhana çorbası içtim iki kere lesli yaptım.
İki buçuk litre su ictim 🌸

Back