Allah zorunu kolaylaştırsın ciddi bir süreç ama sonrası inşallah ferahlık
İnşallah sonu güzel olur ama şu süreç çok zor hem benim için hemde çocuklarım içinAllah zorunu kolaylaştırsın ciddi bir süreç ama sonrası inşallah ferahlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zorunu kolaylaştırsın ciddi bir süreç ama sonrası inşallah ferahlık
İnşallah sonu güzel olur ama şu süreç çok zor hem benim için hemde çocuklarım içinAllah zorunu kolaylaştırsın ciddi bir süreç ama sonrası inşallah ferahlık
Cezaları 6000 yapmamış mıydık![]()
Maşallah güzel menü tartı öncesi. Suyunu yazmamışsın sadece
Kahvaltı biraz az gibi ama günün tamamı dolu dolu
Yarım pizza derken yarım dilim mi? Öğlen tahıllı atıştırmalığın yanına süt ya da yoğurt meyve eklesen daha besleyici olur
İnş sonucun güzel olur sabretmişsin o kadar
Biraz yetersiz olmuş öğleden sonrası böyle az yersen mutsuz olursun çabuk bıkarsın
Yaşın da çok genç daha . Önünde upuzun güzel bir ömür var . Yolunuz açık, rızkınız bol olsun. Evlatlarınla hakınızda en güzel en kolay ama en hayırlı olan olsunİnşallah sonu güzel olur ama şu süreç çok zor hem benim için hemde çocuklarım için![]()
Amin inşallah dualarınıza çok ihtiyacım varYaşın da çok genç daha . Önünde upuzun güzel bir ömür var . Yolunuz açık, rızkınız bol olsun. Evlatlarınla hakınızda en güzel en kolay ama en hayırlı olan olsun
Benimki de comedonesti canım. Çok güvenilir gelmiyor bana ya o. Zemine göre aşırı değişiyor.Rica ederim.
Tefal Bodysignal tartım biraz eski bir model; ama çok daha güvenilir ve doğru sonuç veriyor.
Alışveriş sitesinde en çok satan tartılara baktım. Comedones Dijital baskül(yağ su kas vücut kütle indeksi ölçümü yapıyormuş), fiyatı da uygundu.
Oraya da bir bak istersenBierfi
Bakayım canım çok teşekkür ederimFAkir var ben de yağ ölçüyordu sanki ama ben hiç ölçmedim bayadır memnunum
Sen düşünme bebeğim ben toplıycam bu akşam dün akşam bakamadım.Arkadaşlar topikle ilgilenemiyorum. Eşimin ağrısı oluyor o arada telefona bakmak istemiyorum. Dönücem yakında. Anlayışınız için teşekkür ederim
İyi ki varsın bonusumSen düşünme bebeğim ben toplıycam bu akşam dün akşam bakamadım.
Geçmiş olsun canım neyi var eşininArkadaşlar topikle ilgilenemiyorum. Eşimin ağrısı oluyor o arada telefona bakmak istemiyorum. Dönücem yakında. Anlayışınız için teşekkür ederim