Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bristish shorthair die muhtemelen i. en beslemelik onlar zaten. bi ara baya araştırdım sonra vazgeçtim
Haklısın cnm pes etmiyorm ama emeklermin karsiligni göremeyince üzülüyorm.

Yaa kiyamam insallah biraz toparlar bulantilar felan gecer cnm cok yakinda
inş bakalım. fenayım
kuzum bu haftasonum nasıl geçti inan bilmiyorum, çok yorucu, çok bunaltıcı, çok yoğundu
gelemedim buraya da
gel gel nolursa olsun yine gel
mikemmelsin bebişim
fazla küsme kalorili oluyor
Güncel kilom 71.8 hiç bu kadar beklemiyordum çok üzgünüm çok
verilmeyecek bi kilo değil canım üzülme başla
Günaydin canlarr, bugun tartida eksi gördm sükür ve isvec diyetine basladm yapabildgm kadar yapcm alternatifleri kullanarak umarm güzel gider

Cuma kilom: 76.6
Bugun kilom: 76.1
Fark -500gr
hadi vira bismillah
bu aralar her şey biraz tepe taklak bu kadar zorlandığımı unutmuşum hamilelikte yoksa bi daha düşünürdüm
meme kısmını bitirdik sayılır. ara ara minik krizler olabiliyor ama geçti sayılır şükür. tabi bu bahaneyle öğle uykularını da bıraktı zilli

Hayırlı aksamlar hanımlar

Hemen toparlanmam lazım çok gevsedim.

11.30
Bir büyük kase yoğurt

12.00
Yarım elma, bir avuç kadar soslu mısır, bir biskuvi

16.00
Türk kahvesi az şekerli

17.30
Bir tabak sarma dolma
İki b ayran
Bir parça tavuk 2 dilim patates
Yarım dilim ekmek

Az şekerli çay

Merhaba kızlar ben de gruplar la kilo vermiştim
Yeniden başlamak istiyorum aktif bi grup olursak spor yaparım rutin

yaz yaz, bugun yorum yapmayiz senin menune, sen kendi kendine farkina varirsin zaten :) baslayalim yakaladigimiz yerden tutalim ipi
canim pkos teshisi icin regl oldugun zaman karindan ultrason yapilmasi lazim, yoksa anlasilmiyor. benimde teshis kinmasi senin dedigin gibi oldu biri yok yaa oyle bir sey dedi biri var dedi, sonra tanidik iyi bir hekimle gorustum, o regl oldugun hafta gel bakalim dedi oyle cikti ortaya.
Bu arada pkos olmasa bile cok tatli istegin varsa krom pikolinat o tatli istegini bastirmak icin pkos dan bagimsiz olarak. Bi arastir sende belki isine yarar, bende cok ise yaradi diye paylasmak istedim :)
yaa britishler kendini hic sevdirmiyorlar, ragdoll alinn onlar tam gelip sirnasmalik kediler, ama evet pahalilar
menun geri donus menusu olarak fena degil, aralara biraz yagsiz tuzsuz salata serpersen daha cok doyurucu olur ve sindirimi kolaylastirir canim

Bi tabak sarma mı patates

Merhaba kızlar ben de gruplar la kilo vermiştim
Yeniden başlamak istiyorum aktif bi grup olursak spor yaparım rutin
gel gel son zamanlarin en aktiflerinden biri benim, ilk sayfadaki forumdna kendink tanit biraz tanis olalim :)

Ben Berrin, 35 yasindayim, Hollanda'da yasiyorum, 4.5 sene once goctuk buraya. Evliyim, henuz cocugum yok, 2 kedi var. Proje yonetim uzmaniyim, burad abir bankada calisiyorum. Simdilik evden calisiyorum ayda birkac kere ofise gidiyorum bazen. 75-76 kilo ile basladim. Ama asil 1 subatta basladim yeniden o zaman 74.95 idim. bu sabah itibari 68.95 im :) ben diyetisyen ile zayifliyorum ama burada daha once kendi basima 10 kilo vermistim 9. takimla. Bu sefer diyetisyenle baslayinca kosarak buraya da geldim ki menu paylasip, kendimi disiine edeyim. Ben de neredeyse her gunnspor yapiyorum artik. Beraber veririz kilolari hic merak etme

Ayyy ne tatlısın işte aradığım kan bulundu menü paylaşırım her gün ve koşu bandım ve eliptik im var günlük spor yaparım birlikte yola cıkarsak

Kizlar hellolarca,
hemen menumu yazayim. Detoksumun son gunu

08.00 1 ada cayi
09.00 1 kahve
12.40 1 kase yogurun icine 1 elma uzerine tarcin yaninda 10 badem
1 fincan rooibos cay
16.00 10 badem 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi
19.30 1 kase tarhana corbasi 1 salata kasesi yagsiz tuzsuz salata
20.30 (simdi) 3 ceviz ile 2 fincna kiraz sapi cayi icecegim

su 3lt oldu yatana kadar daha com olur
spor 40 dk leslie 45 dk tempolu yuruyus, toamda 11 binden fazla adim attim bugun

Menü bildirim
Sabah
3 çeri domates
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir yeşillik
Ara
2 fincan kahve 2 sunta bisküvi 1 hurma
Akşam 18.00
4 kaşık erişte
1kase mercimek çorba
Yarım tabak yeşil fasulye yumurtalı kavurma
1dilim ekmek ayran
Cay saati
2 hurma
leblebi
Çekirdek 1 bisküvi üzüm biraz
Spor yapcam birazdan ama regl de var karnım agrıyor 40 dk eliptik niyetindeyim

Ben vorones
Vero derdi kk halkı bana
Biri 6 biri 4bucuk yaş oğlum var
163 boy 60.6 kilom var
Bugünki tartı
Hedef 56
kilon cek degilmis burada cok rahat verirsin onu
cay saati biraz yuklu olmus sanki miktarlari tam yazamissin gerci ama her birinden birer ikiser yesen de o bile cok gibi
eliptik yaparsan aksam ki o cerezleri iletirsin. Kilon cok olmadigi icin boyl kucuk seylere daha cok dikkat etmen gerekecek gibi :)

Çok memnun olduk :) bende de insülin direnci var doktor bugün takviye yazdı ama daha almadım bu polikinattan bende edineyim inanılmaz çok acıkıyorumm

Mesajların ve desteğin için çok teşekkür ederim yarın ilaçlarımı alırken eczaneden sorayım polikinatı ve çörekotu yağını alırım .Ben çok yavaş kilo veriyorum çünkü metabolizmam çok yavaş birde canım kaç öğün yapıyorsun. Aralıklı oruç gibi mi yapıyorsun ?

Berrinin genel diyet notlari, bunlar kendim diyet yaparken fark ettigim basit ama cok etkili seyler, belki sizinde isinize yarar diye sizinle paylasmak istedim

Diyet yaparken fark ettigim hayatimdaki kucuk degisiklikler aslinda cok buyuk sonuclar doguruyor. Bunlar neler derseniz
1. her gun 1 kase yogurt yemek
2. her ogune yesillik/yagsiz tuzsuz salata eklemek
3. Odem attiran bitki caylari icmek her gun 2 fincan ( yesil cay, beyaz cay, rooibos, kiraz sapi, misir puskulu vb)
4. yeteri kadar uyumak ozellikle erken yatip en az 7-7.30 saat uyumak
5. basit hareketler de olsa hareket etmek, yurumek (Leslie benim bebisim)

ilk 4 u cok kolay gundelik hayatimiza adapte edebilecegimiz seyler, 5. biraz caba gerektiriyor :)

Çok memnun olduk :) bende de insülin direnci var doktor bugün takviye yazdı ama daha almadım bu polikinattan bende edineyim inanılmaz çok acıkıyorumm
krom pikolinat ben cok faydasini gordum. Bende solgarinki var diyetisyenim fiyati daha uygun diye kendisi turkiyede ocean marka kullaniyor. Gunluk dozu 200 lukten 1 tane, ben o sekilde kullaniyorum, uzerinde 3 tane yaziyor ama sen ona aldirma 1 ile basla kendini takip et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…