Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya evet kimsecikler kalmadi ben burada kendi kendime takilir gibi oldum. Neyseki sen geliyorsun arada :)
ben hepsini okuyorum ama çok yazmıyorum motivasyonunuzu düşürmemek için. çünkü sürekli bir bulantı ve bitkinlik mevcut
ah sen benim normal zamanıma denk gelsen fazlalıkları 2 ayda şutlardım nasip ama sakın bırakma. tek başına da kalsan hergün yaz. en kötü günlük gibi kullanmış olursun

Geçen hafta 76.1
Bugün 74,4
-1,700
Alintida kalmis süper eksin tebrk edrm
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
Tbrkler cnm az da olsa eksidesn
kizlar selam
bikdirimi yapayim bugun islerim var biraz sonra ilerleyen saatlerde gelip gecmis yapicam

gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark -850 gram
yuzde -1.21
Tebrikler canim cok güzel istikrarli devam ediyorsun
Merhaba cnm hosgeldn aramiza insallah verirsn kilolari sebebin cok güzel bende hamileligmdeb önce 9takimla kilo vermistm :)
bu arada
@Ucmelekannesi @Fit mutlu anne pınar @Jasminium84 UcanSupurge nerelerdesiniz. yoksa mide bulantısından ben mi göremiyorum
senin nasl gidiyor cnm mide bulantisi disinda iyimisin

ara ara tıkanmalar olur canım. ama devam etmen lazım
senin nasl gidiyor cnm mide bulantisi disinda iyimisin
mide bulantısı be aşırı bitkinlik. bazen gözümü açamıyorum. çok şükür kızım kendi kendine oynayabiliyor çoğu zaman. bambaşka biri oldum resmen
Yok canım eşim toparlanıyor derken onunki başladı
Allah şifa versin inşallah canım

Benim de saatim puseti sürerken adım saymıyor ama telefonum çantamda oluyor o sayıyor. Ben de bazen saatimi çantaya yada cebime koyuyorum öyle sayıyor.

ya evet kimsecikler kalmadi ben burada kendi kendime takilir gibi oldum. Neyseki sen geliyorsun arada :)
Kedisi olan bir insana soracağım sorunun cevabı aşağı yukarı belli ama benim çocuklar da çok seviyor kedileri, eşim de öyle. Açıkçası ev işlerine ancak yetişebiliyorum, evim sürekli temiz derli toplu değildir. Çünkü hem iki çocuk var, hem burada toz çok oluyor. Kedilerin bakımı değil de tüyleri beni endişelendiriyor. Bir de yazın benim memleketime gidiyoruz o süreçte ne yapıcaz, tatile gittiğimizde falan. Eşim ikide bir kedi mi sahiplensek diye soruyor. Çok kararsızım, kedileri seviyorum ama zor olur diyorum.

kızım hayvan delisi ama ben kendime zor baktığımdan ve senin sebeplerden yanaşmıyorum

Haklısın cnm pes etmiyorm ama emeklermin karsiligni göremeyince üzülüyorm.

Yaa kiyamam insallah biraz toparlar bulantilar felan gecer cnm cok yakinda
kızım hayvan delisi ama ben kendime zor baktığımdan ve senin sebeplerden yanaşmıyorum
Ayy bende annemlerdeyken 2kedimiz vardi evlendik evleneli alasm var ama bueda kimsemiz yok biyere gitsen kime vericez falan diye hep kaliyor, en son gecen yaz sonu esim isten gelirken cins bi kedi görmus sokak kedileri iyice ürkütmüsler saklanmis korkmus belli getirmis eve oglumda cok sevdi yanina yatiyordu onla konusuyodu. Buldugu yerlere yakin sorusturdk sahibinu buldk uzuldm sonra gidince 1 gün kalmisti oysaki sonra esime israr ettim o cinslerden istedm ama yavrular 3-4 binden basliyormu :/ ay amma yazdim
Merhaba hoş buldum çok teşekkür ederim. İnşaallah ben de verip çocuk doğurduktan sonra bir de hamilelik kilolarını vermek için gelirim
Insallah canim oda olur zaman hizli geciyor ben bile dogurdm büyüdü de smdi bez birakmaya ugrasiyoruz

Merhabalar diyete başlayamadım o yüzden formu yeni dolduruyorum

Bugünkü menüm:
Sabah: bir porsiyon beyaz peynir domates maydanoz ve iki dilim ekmek
Ara: bir elma

Öğlen: bir dilim fırında karnabahar, salata

Ara: bir avuç kuru üzüm (yemeklerden sonra aşırı derecede tatlı yemek istiyorum. Üzümle bastiriyorum bunu. Ayrıca kanım düşük. Onun için menüde sabit üzüm var.)

Akşam: bir tane biber dolması

Su: 1.5 litre

Spor: (koronayi yeni atlattım ve ağır geçirdim. Ciğerlerim hep iltihaplanmışti. Tedaviyi kestik ama ciğerlerim hala tam olarak iyilesmedi. En ufak bir işte bile nefessiz kalıyorum. 50 metre yürümek bile çok zor geliyor. O yüzden spor yapamıyorum ama gün içinde pasif kalmamaya, sürekli oturmamaya çalışıyorum. Hep evi temizliyorum vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…