Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah: çok çok az yağlı tek yumurtalı menemen, iki dilim ekmek
Öğlen: biraz fındık,kaju,kuru üzüm
Akşam: bir tane biber dolması
Su: 1.5 litre
Eşim taze lavaş almıştı dayanamadım biraz yedim ondan. Elim kadar falan

menun guzel, aksama yogurt ve salata da ekleyebilirsin hem sindirimin kolaylasir hem tok tutar hem yag yakar. Oglen miktar toplam 1 avucu gecmiyordur umarim.
Suyu biraz artirmaya calis canim su kilo vermede cok etkili
bunlar genel oneri olarak yoksa menun mevcut haliylede gayet guzel :)
ben biri bana salata ya da yogurt ye demedikce salata ya da yogurt yemek aklina gelmeyen biriyim de o yuzden sen de benim gibiysen diye yaziyorum bunlari :)

Gelmiş geçmiş olsun canım sağlıcakla gelsinler çok iyi düşünmüşsün detayları kullanmadım ama hayat kurtarıcı gibi duruyor şu ana kucakları
Valla süper ilerlemişsin sağ salim gelsinler de kilo verilir evel Allah

Selam kızlar iki gündür firarda olmamdan anlamanız lazım ki kaçırdım biraz neyse şimdi toparlanma zamanı

Kızlar bugün sabah ve öğlen iyiydi ama akşam arkadaslarla dışarı çıktık biraz kaçtı
canim sun sen gel menu yaz yine de kendinle bir yuzles. Ayrica dun dundur, bugun bugundur. onune bak arkaya bakma cok :) yarin yepyeni bir gun oyle dusun

Ne kadar aktifleşmiş konumuz, süper.
Ben de menümü yazayım.
9:00 1 bardak su

12:30 6 kaşık yemek, 1 kase yoğurt

14:30 çay, 15 fındık, 1 avuç kuru üzüm

16:00 1 elma

18:00 mantarlı yumurta, 1 bardak ayran, salata

Spor 5000 adım
Su ölçmedim 2 litredir
Bugün kahvaltı yapamadım maalesef.

Canim isvec diyeti bilindik bir diyet tamam gercekten icerigi az ama sonucta kendimi kötü hissedersem devam etmem canim. Dün iyi gecti tamamen uyamiyorum zaten kayinvaldemde bende suanda cünkü

Valla aynen öyleyim yoğurt sebze meyve dolapta bozuluyor çıkarıp ta sofraya koyamiyorum. Daha dikkatli olmam gerek. Kuruyemişler toplam bir avuç evet

Menü çok sağlıklı imrendim. Yalnız ara öğün için 15 fındık biraz fazla mi bilemedim

Aynen öyle biseydi cnm britishli falan tipleride cok sevimli
Selam kızlar iki gündür firarda olmamdan anlamanız lazım ki kaçırdım biraz neyse şimdi toparlanma zamanı
Yaa cnm toparlarsin sen istersen yaparsinn

Ben de krom almayı düşünmüştüm hala düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…