Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Topiğin örtmenlerine gelsin 🥸

Çoknteşekkür ederiz canım ❤️
Ben de aynı apartmandaydım. Şehir değiltirdim. Ve 8 yıl sonra evli olduğumu anladım. @Pembe Lotus inan sana çok iyi gelecek. Ey özgürlük 🥰

:mad: Çocuklar hâlâ uyuyor.
Ben de 7 yıl aynı apartman 3 yıl sonra da şehir değiştirdim, 16 yıllık evliyim. Aslında aynı şeyleri yaşamış sayılırız canım yaa. Yeni taşınan arkadaş da muhtemelen daha sonra bizimle aynı fikirde olacak kanısındayım😍

Ben de aynı apartmandaydım. Şehir değiltirdim. Ve 8 yıl sonra evli olduğumu anladım. @Pembe Lotus inan sana çok iyi gelecek. Ey özgürlük 🥰

:mad: Çocuklar hâlâ uyuyor.
Ben kv ile aynı apartmanda oturmuyorum ama yakınız hemen her gün görüşürdük. İnsan özgürlük arıyor gerçekten. Şimdi 1 aydır İngiltere de. Uzak kalınca iletişimimiz ne iyi oldu

Günaydınn canlı heyecanlı sporcularım havai fişeklerim 💥🤗
Haftanın ilk günü salatalarımız bol, diyet dışımız eksik olsun
Kaptanım haftanın ilk günü seminerr için başka bir okula geldim yani günün hiç iyi gitmiyor şu anda, bulunduğum okul çok soğuk ve oturduğum için belim ağrıyor vs yani kk da olmasa çok kötüyüm😓

Kaptanım haftanın ilk günü seminerr için başka bir okula geldim yani günün hiç iyi gitmiyor şu anda, bulunduğum okul çok soğuk ve oturduğum için belim ağrıyor vs yani kk da olmasa çok kötüyüm😓
Oy çok geçmiş olsun ❤️ üstün ince mi. Bende şu an oğlumun kursunda montla oturuyorum. Hava birden aşırı soğudu

X