Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

7 Mart
10.30
Avuç büyüklüğünde 6 adet kıymalı fırın böreği
2tk tahin pekmez

14.00
1portakal
Yarım çay bardağı beyaz leblebi
3 parça çikolata

18.30
3 YK patates kavurması
1 kepçe mercimek çorbası
2 dlm ekmek
Salata.
3 YK kıyma sote

Şu ölçmedim 🤦🏼‍♀️

Önüne taş koysalar onuda yiyecekmisim menüye bak,😭😭

Mesajların ve desteğin için çok teşekkür ederim ❤️ yarın ilaçlarımı alırken eczaneden sorayım polikinatı ve çörekotu yağını alırım .Ben çok yavaş kilo veriyorum çünkü metabolizmam çok yavaş birde canım kaç öğün yapıyorsun. Aralıklı oruç gibi mi yapıyorsun ?
ahh canim milletin 2 kilo verdigi listelerle ben yarim kilo verirsem seviniyordum. Ama suanki diyetisyenimle sukur ki cok guzel uyum sagladik. Takviyeler bence cok ise yaradi. Hala normal insanalr kadar cok veremiyorum ama bence benim durumumda cok cok cok iyi yinede.
Yani o yavas kilo vermeyi bana sor :) Hic merak etme birlikte basit degisikliklerle hayatimizda kocaman farkalr yaratacagiz
Ben aralikli oruc yapiyoru mcanim 2 ana 2 ara ogunum oluyor genelde ama sabah ictigim kahve ve caylari saymiyorum :) yemek yedigim 2 ana 2 ara ogunum var. Bugunku listeme aldanma o bu haftaya ozel detoks yoksa normalde daha normal besinler tuketiyorum :) biraz hizlansin surec motivasyonum artsin diye detoks istedim bu hafta :)

Bugün diyet olmadı ama alışmak açısından yazayım :)
Sabah doktora gitmiştim sonuçları beklerken eve dönmedim 12.00 gibi
1 paket çubuk kraker
1 ayran içtim
18.30
1 orta boy muz ( eve geç geldim alışveriş yapmıştım)
1 buçuk lahmacun ve salata yanında ayran
Spor 10 bin adım attım 😊

7 Mart
10.30
Avuç büyüklüğünde 6 adet kıymalı fırın böreği
2tk tahin pekmez

14.00
1portakal
Yarım çay bardağı beyaz leblebi
3 parça çikolata

18.30
3 YK patates kavurması
1 kepçe mercimek çorbası
2 dlm ekmek
Salata.
3 YK kıyma sote

Şu ölçmedim 🤦🏼‍♀️

Önüne taş koysalar onuda yiyecekmisim menüye bak,😭😭
dun dundur, bugun bugundur diyor ve onumuze bakiyoruz. Bu menuyu aklinda tut. Ne zaman canin bir sey cekse kendine yaa diyete yeniden donmeden once doyasiya yedim daha yemedigim bri sey kalmamisti, tadini bilmedigim bir sey degil kilo verince yine tadina bakarim de ve devam et bundan sonra :)

UcanSupurge UcanSupurge
Burdan yazayım ❤sen nasılsın bebis büyümüştür iyice beni korkular sardı nasıl yapacağım diye annem çalışıyor kv yaşlı tek bakacagim
Elektrikli sallanan ana kucagindan alacagiz 2tane çantamiz hazir besigini alacagiz bu hafta 2 besik almayacağım koyacak yer yok yatak odasında yatabildikleri kadar beraber yatarlar sonra kizimin odasına geçiririm

Bugün diyet olmadı ama alışmak açısından yazayım :)
Sabah doktora gitmiştim sonuçları beklerken eve dönmedim 12.00 gibi
1 paket çubuk kraker
1 ayran içtim
18.30
1 orta boy muz ( eve geç geldim alışveriş yapmıştım)
1 buçuk lahmacun ve salata yanında ayran
Spor 10 bin adım attım 😊
bence yine de kisitli imkanlara gore fena gun olmamis. yarin cok daha guzel olur :) afiyet olsun

ahh canim milletin 2 kilo verdigi listelerle ben yarim kilo verirsem seviniyordum. Ama suanki diyetisyenimle sukur ki cok guzel uyum sagladik. Takviyeler bence cok ise yaradi. Hala normal insanalr kadar cok veremiyorum ama bence benim durumumda cok cok cok iyi yinede.
Yani o yavas kilo vermeyi bana sor :) Hic merak etme birlikte basit degisikliklerle hayatimizda kocaman farkalr yaratacagiz
Ben aralikli oruc yapiyoru mcanim 2 ana 2 ara ogunum oluyor genelde ama sabah ictigim kahve ve caylari saymiyorum :) yemek yedigim 2 ana 2 ara ogunum var. Bugunku listeme aldanma o bu haftaya ozel detoks yoksa normalde daha normal besinler tuketiyorum :) biraz hizlansin surec motivasyonum artsin diye detoks istedim bu hafta :)
Bende ilk haftalar yumurta diyeti yapmayı düşünüyorum hızlı bi detoks olsun bu aralar k.hidrat konusunda sınırları zorladım :KK43:

UcanSupurge UcanSupurge
Burdan yazayım ❤sen nasılsın bebis büyümüştür iyice beni korkular sardı nasıl yapacağım diye annem çalışıyor kv yaşlı tek bakacagim
Elektrikli sallanan ana kucagindan alacagiz 2tane çantamiz hazir besigini alacagiz bu hafta 2 besik almayacağım koyacak yer yok yatak odasında yatabildikleri kadar beraber yatarlar sonra kizimin odasına geçiririm
Merhaba canim.
Ay az kalmış doğumuna. Oy onlar alisikin dip dibe yatmaya 1 yatağa da sigarlar.
İkiz tabiki tek bebeğe göre zor ama rabbim kolayliginj verir ins canim. Kizceninde yardımı olur ufak tefek.
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin🥰🤲

Bu arada tüp bebek tedavisine 84_ 85 kiloyla başladım hamile kaldığımda 91kiloydum 93.5 kadar çıktım gebelik şekeri diyet derken 89_ 90 arasi cikiyorum inş bebeklerim uslu olurlarda doğumdan sonra en kısa zamanda buraya gelip yazabilirim🥰
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

bristish shorthair die muhtemelen i. en beslemelik onlar zaten😄. bi ara baya araştırdım sonra vazgeçtim

inş bakalım. fenayım

gel gel nolursa olsun yine gel😄

mikemmelsin bebişim💕😘

fazla küsme kalorili oluyor😂😂

verilmeyecek bi kilo değil canım üzülme başla

hadi vira bismillah

bu aralar her şey biraz tepe taklak 😄 bu kadar zorlandığımı unutmuşum hamilelikte yoksa bi daha düşünürdüm😂
meme kısmını bitirdik sayılır. ara ara minik krizler olabiliyor ama geçti sayılır şükür. tabi bu bahaneyle öğle uykularını da bırakti zilli
Seninki uyku sevmiyor annesi napsin. Gece uykusunda gündüz bir şekilde olur ins
Ah ah doğumları da unutuyoruz ki tekrar hamile kalıyoruz biz demekki ,😂😂

dun dundur, bugun bugundur diyor ve onumuze bakiyoruz. Bu menuyu aklinda tut. Ne zaman canin bir sey cekse kendine yaa diyete yeniden donmeden once doyasiya yedim daha yemedigim bri sey kalmamisti, tadini bilmedigim bir sey degil kilo verince yine tadina bakarim de ve devam et bundan sonra :)
Sen ne tatlısın öyle🥰

Çok haklısın canım daha ne kaldı ki yemedigim. Ve nereye kadar. Her akşam yemeğinden sonra kendime bunları söyleyip sabah kahvaltisina unutuyorum. Ama yarın unutmayacağım çünkü akşam buraya menü yazacağım.

Bugünlük sizin menülerinize bakamadım ins yarın yorumlarim
Bu arada tüp bebek tedavisine 84_ 85 kiloyla başladım hamile kaldığımda 91kiloydum 93.5 kadar çıktım gebelik şekeri diyet derken 89_ 90 arasi cikiyorum inş bebeklerim uslu olurlarda doğumdan sonra en kısa zamanda buraya gelip yazabilirim
Kalan zamanda kilo almazsan hamileliği ekşi ile götürüyorsun şu durumda öylemi. E bebeklerin durumu da iyiyse bu süper bir şey. Doğum sonrası dikkat de edebilirsen 2 bebe artı kızımla ins eksileri görürsün sağlıcakla.

Merhaba canim.
Ay az kalmış doğumuna. Oy onlar alisikin dip dibe yatmaya 1 yatağa da sigarlar.
İkiz tabiki tek bebeğe göre zor ama rabbim kolayliginj verir ins canim. Kizceninde yardımı olur ufak tefek.
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin🥰🤲
Merhaba canim❤amin ins
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin
Seninki uyku sevmiyor annesi napsin. Gece uykusunda gündüz bir şekilde olur ins
Ah ah doğumları da unutuyoruz ki tekrar hamile kalıyoruz biz demekki ,😂😂

Sen ne tatlısın öyle🥰

Çok haklısın canım daha ne kaldı ki yemedigim. Ve nereye kadar. Her akşam yemeğinden sonra kendime bunları söyleyip sabah kahvaltisina unutuyorum. Ama yarın unutmayacağım çünkü akşam buraya menü yazacağım.

Bugünlük sizin menülerinize bakamadım ins yarın yorumlarim

Kalan zamanda kilo almazsan hamileliği ekşi ile götürüyorsun şu durumda öylemi. E bebeklerin durumu da iyiyse bu süper bir şey. Doğum sonrası dikkat de edebilirsen 2 bebe artı kızımla ins eksileri görürsün sağlıcakla.
Evet eksideydim doktorum bile şaşırıyor bebeklerin kilosu iyi çok şükür
İns doğum sonrası 80kiloyu görürüm ilk etapta

kilon cek degilmis burada cok rahat verirsin onu

cay saati biraz yuklu olmus sanki miktarlari tam yazamissin gerci ama her birinden birer ikiser yesen de o bile cok gibi
eliptik yaparsan aksam ki o cerezleri iletirsin. Kilon cok olmadigi icin boyl kucuk seylere daha cok dikkat etmen gerekecek gibi :)
Evet maalesef kilo koruma gbi oldukça cok sıkılıyorm bu süreçten hep 61 60 arası git gel yaza 56 57 şart ama cok zor ya ben cay saati zaafımı asamıyorum ya

Günün özeti

Eklentiler

• 6855CE4D-1726-4BD3-935B-F7E180D45987.jpeg
    6855CE4D-1726-4BD3-935B-F7E180D45987.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 32
  • BD49909A-F31B-4630-BC03-1371AE003744.jpeg
    BD49909A-F31B-4630-BC03-1371AE003744.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 9D2B8992-92F5-4C20-B863-18F1B03CCD5D.jpeg
    9D2B8992-92F5-4C20-B863-18F1B03CCD5D.jpeg
    168,9 KB · Görüntüleme: 32
Evet maalesef kilo koruma gbi oldukça cok sıkılıyorm bu süreçten hep 61 60 arası git gel yaza 56 57 şart ama cok zor ya ben cay saati zaafımı asamıyorum ya
cay saati icin gunduz ogunlerinden bazi seyleri eksiltip aksama kalori artir. Aksam da cay saatini 20.30 dan once yap. Cay saatinde mesela 10 badem ye ama bir tane bir tane boyle minik minik isirarak ye. Bir de her gun cay icme aksamlari cay yerine arada bitki cayi tercih et, icine tarcin cubugu falan at bitki cayinin hem sekerli bir seyler yeme istegini dizginlersin
afiyet olsun. Koruma icin guzel ama vermek icin biraz kalori alimini azaltman gereekcek gibi. Yoksa kilon zaten saglikli kola araliginda menunde guzel :)

cay saati icin gunduz ogunlerinden bazi seyleri eksiltip aksama kalori artir. Aksam da cay saatini 20.30 dan once yap. Cay saatinde mesela 10 badem ye ama bir tane bir tane boyle minik minik isirarak ye. Bir de her gun cay icme aksamlari cay yerine arada bitki cayi tercih et, icine tarcin cubugu falan at bitki cayinin hem sekerli bir seyler yeme istegini dizginlersin

afiyet olsun. Koruma icin guzel ama vermek icin biraz kalori alimini azaltman gereekcek gibi. Yoksa kilon zaten saglikli kola araliginda menunde guzel :)
Tespitlerin sahane tavsiye lerin altın
Teşekkürler ilgine yarın daha dikkat edicem 💪🏻🥰🥰

X