- 31 Ekim 2013
- 20.748
- 68.054
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.041
günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bu haftasonum nasıl geçti inan bilmiyorum, çok yorucu, çok bunaltıcı, çok yoğundubu arada
Ucmelekannesi @Fit mutlu anne pınar Jasminium84 @UcanSupurge nerelerdesiniz. yoksa mide bulantısından ben mi göremiyorum
Zeynepİnşallah beraber hafiflerizz ismin nedir
aaa darılmış mıydınız?kizlar selam,
Dun esimle küsüştük, aksma kadar konsumadi benimle o yuzden gelemedim sonradan buraya. Neyse aksam baristik bana baris dali niyetine paskalya cikolatasi verdi o yuzden menumde 2 kare cikolata dengi cikolata var bugun :) neyse sukur baristik en azindan. Ben aramizda azicik bir kirginlik bile oldugunda boyle dunyadaki her seyin sonu gibi hissediyorum. Allah herkesin yuvasindan mutlulugu huzuru eksik etmesin
Memnun oldum Zeynepcim kaç yaşındasınZeynep
Ben de memnun oldum. 26 yaşındayımMemnun oldum Zeynepcim kaç yaşındasın
Tebrikler cnm cok iyi gidiyorsnKizlar Gunaydin,
once bildirim yapayim sonra dunku menumi paylasamamistim onlari paylasicam. Alintilarada sonra gun icinde donucem.
cuma 69.10
bugun 68.95
fark -150
ben foto cekemiyorum cekene kadar sayi kayboluyor o yuzden uygulamadan ekran goruntusu atiyorum. zaten gun saat yaziyor ustte (03/07 yani 7 mart)
Bence cok iyi dengeli bir menü cnm cikolata göze batmiyor okadar sporakizlar selam,
Dun esimle küsüştük, aksma kadar konsumadi benimle o yuzden gelemedim sonradan buraya. Neyse aksam baristik bana baris dali niyetine paskalya cikolatasi verdi o yuzden menumde 2 kare cikolata dengi cikolata var bugun :) neyse sukur baristik en azindan. Ben aramizda azicik bir kirginlik bile oldugunda boyle dunyadaki her seyin sonu gibi hissediyorum. Allah herkesin yuvasindan mutlulugu huzuru eksik etmesin
6 Mart Cuma
11:00 1 kahve
13:00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
16:00 1 kahve 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
19:00 1 kase mercimek corbasi 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata
20:30 2 fincan kiraz sapi cayi
21:00 2 tane paskalya cilolatasi (2 kare sutlu cikolata gibi boyutu)
su 3,5 lt
Spor Leslie yaptim 1 saat, 1 saatte 5 mil yaptirdi epey tempoluydu.
Beterin beteri var cnm bende keske 71 düssem biran önce diye bakiyorm,Güncel kilom 71.8 hiç bu kadar beklemiyordum çok üzgünüm çok
aaa cok mantikli cebime koyayim bak belki calisir o zaman iyi soyledin bunu denicemBenim de saatim puseti sürerken adım saymıyor ama telefonum çantamda oluyor o sayıyor. Ben de bazen saatimi çantaya yada cebime koyuyorum öyle sayıyor.
Simdi sorularina hemen cevap vereyimKedisi olan bir insana soracağım sorunun cevabı aşağı yukarı belli ama benim çocuklar da çok seviyor kedileri, eşim de öyle. Açıkçası ev işlerine ancak yetişebiliyorum, evim sürekli temiz derli toplu değildir. Çünkü hem iki çocuk var, hem burada toz çok oluyor. Kedilerin bakımı değil de tüyleri beni endişelendiriyor. Bir de yazın benim memleketime gidiyoruz o süreçte ne yapıcaz, tatile gittiğimizde falan. Eşim ikide bir kedi mi sahiplensek diye soruyor. Çok kararsızım, kedileri seviyorum ama zor olur diyorum.
pes etme gerekirse bir diyetisyene danis, kan degerlerine falan baktir.Haklısın cnm pes etmiyorm ama emeklermin karsiligni göremeyince üzülüyorm.
Yaa kiyamam insallah biraz toparlar bulantilar felan gecer cnm cok yakinda
Ayy bende annemlerdeyken 2kedimiz vardi evlendik evleneli alasm var ama bueda kimsemiz yok biyere gitsen kime vericez falan diye hep kaliyor, en son gecen yaz sonu esim isten gelirken cins bi kedi görmus sokak kedileri iyice ürkütmüsler saklanmis korkmus belli getirmis eve oglumda cok sevdi yanina yatiyordu onla konusuyodu. Buldugu yerlere yakin sorusturdk sahibinu buldk uzuldm sonra gidince 1 gün kalmisti oysaki sonra esime israr ettim o cinslerden istedm ama yavrular 3-4 binden basliyormu :/ ay amma yazdim
Insallah canim oda olur zaman hizli geciyor ben bile dogurdm büyüdü de smdi bez birakmaya ugrasiyoruz
Hos geldin. Ben de Berrin, 35 yasindayim, hollanda'da yasiyorum. Bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum. Ben de 75-75 kiloyla diyete basladim sabah itibari ile 68.95 i gordum :) Burada hep birlikte verecegiz insallah kilolarimiiz :)Merhabalar diyete başlayamadım o yüzden formu yeni dolduruyorum
Canim menun cok guzel, aksam biber dolmasinin yanina yogurt ekleyerek protein alimini ve yag yakimini artirabilirsin. Genel bilgi paylasmak adian soyeldim yoksa bu haliylede cok guzel menun. Bir de cok tatli istegin varsa krom tablet i onerebilirim. Bu soyledigin asiri tatli istegi insulin direncinin gostergesi. Bana diyetisyenim onerdi krom pikolinat tablet, gunde 200 lugunden 1 tablet aliyorum ben her gun. Benimde pkos dan dolayi asiri bir tatli istegim oluyordu. Kesinlikle dizginlememe yaradi. Uzum tabiki ye bunu uzum yedigin ici ndemiyorum zaten kanim dusuk demissin onlari ye ama o asiri tatli istegine cozum olabilir diye seninle bu bilgiyi paylasmak istedim. Bir de meyvelerin yanina birkac kuru yemis ya da 1 cay bardagi sut / 1 bardak ayran vb eklersen kana sekerin karisma hizini dusurmus olursun boylece insulin inis cikisin az olur.Bugünkü menüm:
Sabah: bir porsiyon beyaz peynir domates maydanoz ve iki dilim ekmek
Ara: bir elma
Öğlen: bir dilim fırında karnabahar, salata
Ara: bir avuç kuru üzüm (yemeklerden sonra aşırı derecede tatlı yemek istiyorum. Üzümle bastiriyorum bunu. Ayrıca kanım düşük. Onun için menüde sabit üzüm var.)
Akşam: bir tane biber dolması
Su: 1.5 litre
Spor: (koronayi yeni atlattım ve ağır geçirdim. Ciğerlerim hep iltihaplanmışti. Tedaviyi kestik ama ciğerlerim hala tam olarak iyilesmedi. En ufak bir işte bile nefessiz kalıyorum. 50 metre yürümek bile çok zor geliyor. O yüzden spor yapamıyorum ama gün içinde pasif kalmamaya, sürekli oturmamaya çalışıyorum. Hep evi temizliyorum vs)
yaa dun sabahtan kustu bana, ufacik sey buyudu buyudu dag oldu. Butun pazari yedik oyle, sukur ki aksam tatliya bagladik :)aaa darılmış mıydınız?
kaç gündür giremeyince böyle oluyor uzak kalıyorum mevzulara
ama sevindim barışmanıza
Ayy tebrik ederim, yaa isvec diyeti vs beni hep korkutmustur. Dikakt et kendine. Onemli olan saglikli kilo vermek. Bence boyle genel gecer diyetlerdense bi diyetisyene danis derim ama tabi sen bilirsin :)Günaydin canlarr, bugun tartida eksi gördm sükür ve isvec diyetine basladm yapabildgm kadar yapcm alternatifleri kullanarak umarm güzel gider
Cuma kilom: 76.6
Bugun kilom: 76.1
Fark -500gr
oluyor bazen canım, o kadar küçücük şeyler bazen öyle büyüyor ki ben de şaşıp kalıyorumyaa dun sabahtan kustu bana, ufacik sey buyudu buyudu dag oldu. Butun pazari yedik oyle, sukur ki aksam tatliya bagladik :)
Ne zaman girmiştim en son kkya hatırlamıyorum canim. Diyet moduna bir türlü giremedim öyle olunca da buraya da girmiyorum.bu arada
Ucmelekannesi @Fit mutlu anne pınar Jasminium84 @UcanSupurge nerelerdesiniz. yoksa mide bulantısından ben mi göremiyorum
canim senin bilgielrini asagiya kendim icin kopyaladim ona gore yorumumu simdi buraya yazacagim.Güncel kilom 71.8 hiç bu kadar beklemiyordum çok üzgünüm çok
ayy cok sukur toparladik yoksa bugun benden kimse hic bir verim alamazdi :)oluyor bazen canım, o kadar küçücük şeyler bazen öyle büyüyor ki ben de şaşıp kalıyorum
ama çok şükür çabuk toparlamışsınız
canimm diyet moduna giremesen de gel, menu yaz, geldikce diyet moduna da yaklasirsin. Uzaklastikca ipin ucu kaciyor, yol yakinken gel yakalayalim ipin ucunuNe zaman girmiştim en son kkya hatırlamıyorum canim. Diyet moduna bir türlü giremedim öyle olunca da buraya da girmiyorum.
Mide bulantin çok mu oluyor canim. Kalp atışını duydunmu minnakin.
Bı ara sanki kızını memeden ayiriyordun okumuştum öyle bişey nasıl geçti süreç biraz gece uykuları düzene girdi mi
olsun ben de dun 2 tane cikolata yedim. Arada olur, aliskanlik haline getirmemek lazimBen de bildirim yapayım,
Cuma 74,4
Bugün 74,2
Dün doğum günü vardı, 2-3 tane kurabiye yedim.
İpin ucu nerelerde bir bilsencanimm diyet moduna giremesen de gel, menu yaz, geldikce diyet moduna da yaklasirsin. Uzaklastikca ipin ucu kaciyor, yol yakinken gel yakalayalim ipin ucunu
Çok değerli bilgiler bunlar teşekkür ederim. Ya pcos var mı bilemiyorum. Birkaç kere doktora gittim. Biri ultrasonla baktı pcos var dedi. Başka doktor baktı yok öyle bir şey gayet normal dedi. Hormon değerlerim de normal gibi. Her ay reglim bir hafta kadar gecikiyor. Benim döngüm bu şekilde mi yoksa anormallik mi var bilemiyorum hiç. Ama adamakıllı gidip muayene olacam çocuk denemeden önce.Canim menun cok guzel, aksam biber dolmasinin yanina yogurt ekleyerek protein alimini ve yag yakimini artirabilirsin. Genel bilgi paylasmak adian soyeldim yoksa bu haliylede cok guzel menun. Bir de cok tatli istegin varsa krom tablet i onerebilirim. Bu soyledigin asiri tatli istegi insulin direncinin gostergesi. Bana diyetisyenim onerdi krom pikolinat tablet, gunde 200 lugunden 1 tablet aliyorum ben her gun. Benimde pkos dan dolayi asiri bir tatli istegim oluyordu. Kesinlikle dizginlememe yaradi. Uzum tabiki ye bunu uzum yedigin ici ndemiyorum zaten kanim dusuk demissin onlari ye ama o asiri tatli istegine cozum olabilir diye seninle bu bilgiyi paylasmak istedim. Bir de meyvelerin yanina birkac kuru yemis ya da 1 cay bardagi sut / 1 bardak ayran vb eklersen kana sekerin karisma hizini dusurmus olursun boylece insulin inis cikisin az olur.