- 30 Ocak 2017
- 12.678
- 193.788
Hemen yapraklardan bir örgü motif ilhamlar gelir bonusumaSAbah orman serin baya 11 gibi gitmem daha iyi.
Orman şu mevsimde benim bünyede hiç spor yeri değil inş yapraklarla oynarken bulmam kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yapraklardan bir örgü motif ilhamlar gelir bonusumaSAbah orman serin baya 11 gibi gitmem daha iyi.
Orman şu mevsimde benim bünyede hiç spor yeri değil inş yapraklarla oynarken bulmam kendimi
Kas ağrısı ne hojdirr ne condiirrÜst Bacaklarım ve popom müthiş ağrıyor ama ele hooooş ele hoş ki sorma
Hemen yapraklardan bir örgü motif ilhamlar gelir bonusuma
Merhaba kızlar
Taşındım cuma günü yeni evime
15yillik aile binasindan eltimin biriyle görüşmüyordum diger eltimlede iyiyiz sanıyordum taşınırken çıkıp kolay gelsin bile demedi görmedim kendisini
Kv çok üzüldü ama çok yipranmistim
Taşındım binada kimseyi tanımıyorum biraz tedirginim stres oluyorum ne yapacağımı bu süreci nasıl atlatacagimi bilmiyorum
alışırmiyim sizce
Sağol canım bonusumHayırlı olsun tabiki alışırsın daha çok çok yeni. Hatta kafan rahat ettiğinde iyi ki dersin.
İllaki güzel ortamlar özlenir ama en önemlisi kendi evinin içi
Akşam erken yemek gercekten cok iyi oluyo yatarken hafif hissediyosunAllah bagışlasın
Güzel menü olmuş gayet dengeli
Harika menü ve akşam erken yemek gerçekten zayıflamanın püf noktası bence
Diyetisyen kontrolünde misin acaba, menülerin çok düzenli görünüyor.Bu yaptığın videoyu ben de yarın yapmak istiyorum sanki leslide daha iyi gibi duruyor
Kaptanım insan bazen bu şekilde beklenebilir, ertesi gün telafi edersin bence
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun.
Bugün menüleri okudukça kendi yediklerimden utandım ama yarın dengelerim inşallah
Bende sahur hic yapmam ramazan boyu sahursuz tutarım. Ne zaman sahura kalkıp bisey yesem o gün açlıktan ölecek gibi olurumSahurda kahve dışında yediğim hiçbir şey beni tok tutamıyor ya. Yesem de aynı yemesem de. O yüzden yük etmeyeyim diyorum bende. Ya çok hafif yiyorum ya hiç
Bence alışırsınız. Hem daha rahat hissedersiniz kendinizi.Merhaba kızlar
15yillik aile binasindan eltimin biriyle görüşmüyordum diger eltimlede iyiyiz sanıyordum taşınırken çıkıp kolay gelsin bile demedi görmedim kendisini
Taşındım binada kimseyi tanımıyorum biraz tedirginim stres oluyorum ne yapacağımı bu süreci nasıl atlatacagimi bilmiyorum
alışırmiyim sizce
Amin Teşekkür ederim canımAllah bagışlasın
TeşekkürlerGüzel menü olmuş gayet dengeli
Benimde yapasım vardı bebe sağolsun hevesimi şey etdi uyumak bilmedi yeni uyudu ee vende uyumalıyım sabaha kim baş edecek yoksa onunlaDengelersin tabi. Yarın egzersizi yaparız
Bugün Dans edesim var.
Sizleri gördükçe motive oluyorum kızlar kalkıp bir şeyler yapasım geliyor
Bende sahurda yemeyenlerdenim . Yiyince gün içinde acıkıyorum. Su içiyorum sadece bi defasında 6 kilo zayıflamıştım ramazanda tek öğün beslenerek sporda yapıyordum tabii ne günlerdi gençtik tabi o zamanlarSahurda kahve dışında yediğim hiçbir şey beni tok tutamıyor ya. Yesem de aynı yemesem de. O yüzden yük etmeyeyim diyorum bende. Ya çok hafif yiyorum ya hiç
Hayırlı olsun güle güle oturun inşaAllah Alışırsınız en kısa zamanda kafanıza takmayınMerhaba kızlar
alışırmiyim sizce
Kapını kapatınca içeride huzur olduktan sonra her şey kolaylaşır lotusum. Bu kaygılarında zamanla azalır rahat edersin. Allah huzuru bereketi eksik etmesin Yeni evine de severek girmişsin. Hiç kaygılanma rahatına bak tadını çıkarMerhaba kızlar
alışırmiyim sizce
İyi geceler canım beklerimBu haftayi evin düzenini yapmayla geciririm
haftaya araniza katılıyorum kendimi iyice saldim kac aydır
Hepinize iyi geceler kızlar
İyiki sizler varsınız Amin canım buraya yazınca rahatlıyorumKapını kapatınca içeride huzur olduktan sonra her şey kolaylaşır lotusum. Bu kaygılarında zamanla azalır rahat edersin. Allah huzuru bereketi eksik etmesin Yeni evine de severek girmişsin. Hiç kaygılanma rahatına bak tadını çıkar
Bir yaştan sonra zor geliyor sanki değil mi. Aslında kondisyon meselesi. Bırakıp hamlayınca tekrar başlamak gözümüzde büyüyor. Ufak ufakta olsa bırakmasaydık daha rahat ederdik.Bende sahurda yemeyenlerdenim . Yiyince gün içinde acıkıyorum. Su içiyorum sadece bi defasında 6 kilo zayıflamıştım ramazanda tek öğün beslenerek sporda yapıyordum tabii ne günlerdi gençtik tabi o zamanlar
Sende iyi ki varsınİyiki sizler varsınız Amin canım buraya yazınca rahatlıyorum
2 adet 1 litrelik şişeyi sabahtan dolduruyorum. Gün içinde içmeye çalışıyorum. Benim için de ölçü takip etmek için iyi oluyor canım2 litre su çok iyi olmuş
Ne kadar içtiğimizi bilsek böyle dikkat etsek ne güzel olur
Bende plank yaparken oğlum halıyla aramdaki boşluğa girip yüzüme bakardı kan ter içindeyim titriyorum gel de tamamlaBenimde yapasım vardı bebe sağolsun hevesimi şey etdi uyumak bilmedi yeni uyudu ee vende uyumalıyım sabaha kim baş edecek yoksa onunla