- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #451.081
Hoşbuldum :) inşallah beraber zayıflarız keyifle@PhobeeKendinin en iyi hali ol yeni arkadaslar gelmiş hosgelmis.
Kızlar ben Hatice 30 yaşındayım 3 kızım var diyet yapmaya çalışıyorum bir süredir.
Kacirdigim başkaları varsa sizlerde hosgeldiniz
ahh canim milletin 2 kilo verdigi listelerle ben yarim kilo verirsem seviniyordum. Ama suanki diyetisyenimle sukur ki cok guzel uyum sagladik. Takviyeler bence cok ise yaradi. Hala normal insanalr kadar cok veremiyorum ama bence benim durumumda cok cok cok iyi yinede.Mesajların ve desteğin için çok teşekkür ederimyarın ilaçlarımı alırken eczaneden sorayım polikinatı ve çörekotu yağını alırım .Ben çok yavaş kilo veriyorum çünkü metabolizmam çok yavaş birde canım kaç öğün yapıyorsun. Aralıklı oruç gibi mi yapıyorsun ?
dun dundur, bugun bugundur diyor ve onumuze bakiyoruz. Bu menuyu aklinda tut. Ne zaman canin bir sey cekse kendine yaa diyete yeniden donmeden once doyasiya yedim daha yemedigim bri sey kalmamisti, tadini bilmedigim bir sey degil kilo verince yine tadina bakarim de ve devam et bundan sonra :)7 Mart
10.30
Avuç büyüklüğünde 6 adet kıymalı fırın böreği
2tk tahin pekmez
14.00
1portakal
Yarım çay bardağı beyaz leblebi
3 parça çikolata
18.30
3 YK patates kavurması
1 kepçe mercimek çorbası
2 dlm ekmek
Salata.
3 YK kıyma sote
Şu ölçmedim
Önüne taş koysalar onuda yiyecekmisim menüye bak,
bence yine de kisitli imkanlara gore fena gun olmamis. yarin cok daha guzel olur :) afiyet olsunBugün diyet olmadı ama alışmak açısından yazayım :)
Sabah doktora gitmiştim sonuçları beklerken eve dönmedim 12.00 gibi
1 paket çubuk kraker
1 ayran içtim
18.30
1 orta boy muz ( eve geç geldim alışveriş yapmıştım)
1 buçuk lahmacun ve salata yanında ayran
Spor 10 bin adım attım
Bende ilk haftalar yumurta diyeti yapmayı düşünüyorum hızlı bi detoks olsun bu aralar k.hidrat konusunda sınırları zorladımahh canim milletin 2 kilo verdigi listelerle ben yarim kilo verirsem seviniyordum. Ama suanki diyetisyenimle sukur ki cok guzel uyum sagladik. Takviyeler bence cok ise yaradi. Hala normal insanalr kadar cok veremiyorum ama bence benim durumumda cok cok cok iyi yinede.
Yani o yavas kilo vermeyi bana sor :) Hic merak etme birlikte basit degisikliklerle hayatimizda kocaman farkalr yaratacagiz
Ben aralikli oruc yapiyoru mcanim 2 ana 2 ara ogunum oluyor genelde ama sabah ictigim kahve ve caylari saymiyorum :) yemek yedigim 2 ana 2 ara ogunum var. Bugunku listeme aldanma o bu haftaya ozel detoks yoksa normalde daha normal besinler tuketiyorum :) biraz hizlansin surec motivasyonum artsin diye detoks istedim bu hafta :)
Merhaba canim.UcanSupurge
Burdan yazayım ❤sen nasılsın bebis büyümüştür iyice beni korkular sardı nasıl yapacağım diye annem çalışıyor kv yaşlı tek bakacagim
Elektrikli sallanan ana kucagindan alacagiz 2tane çantamiz hazir besigini alacagiz bu hafta 2 besik almayacağım koyacak yer yok yatak odasında yatabildikleri kadar beraber yatarlar sonra kizimin odasına geçiririm
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBu arada tüp bebek tedavisine 84_ 85 kiloyla başladım hamile kaldığımda 91kiloydum 93.5 kadar çıktım gebelik şekeri diyet derken 89_ 90 arasi cikiyorum inş bebeklerim uslu olurlarda doğumdan sonra en kısa zamanda buraya gelip yazabilirim
Seninki uyku sevmiyor annesi napsin. Gece uykusunda gündüz bir şekilde olur insbristish shorthair die muhtemelen i. en beslemelik onlar zaten. bi ara baya araştırdım sonra vazgeçtim
inş bakalım. fenayım
gel gel nolursa olsun yine gel
mikemmelsin bebişim
fazla küsme kalorili oluyor
verilmeyecek bi kilo değil canım üzülme başla
hadi vira bismillah
bu aralar her şey biraz tepe taklakbu kadar zorlandığımı unutmuşum hamilelikte yoksa bi daha düşünürdüm
meme kısmını bitirdik sayılır. ara ara minik krizler olabiliyor ama geçti sayılır şükür. tabi bu bahaneyle öğle uykularını da bırakti zilli
Sen ne tatlısın öyledun dundur, bugun bugundur diyor ve onumuze bakiyoruz. Bu menuyu aklinda tut. Ne zaman canin bir sey cekse kendine yaa diyete yeniden donmeden once doyasiya yedim daha yemedigim bri sey kalmamisti, tadini bilmedigim bir sey degil kilo verince yine tadina bakarim de ve devam et bundan sonra :)
Kalan zamanda kilo almazsan hamileliği ekşi ile götürüyorsun şu durumda öylemi. E bebeklerin durumu da iyiyse bu süper bir şey. Doğum sonrası dikkat de edebilirsen 2 bebe artı kızımla ins eksileri görürsün sağlıcakla.Bu arada tüp bebek tedavisine 84_ 85 kiloyla başladım hamile kaldığımda 91kiloydum 93.5 kadar çıktım gebelik şekeri diyet derken 89_ 90 arasi cikiyorum inş bebeklerim uslu olurlarda doğumdan sonra en kısa zamanda buraya gelip yazabilirim
Merhaba canim❤amin insMerhaba canim.
Ay az kalmış doğumuna. Oy onlar alisikin dip dibe yatmaya 1 yatağa da sigarlar.
İkiz tabiki tek bebeğe göre zor ama rabbim kolayliginj verir ins canim. Kizceninde yardımı olur ufak tefek.
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin
AminAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Evet eksideydim doktorum bile şaşırıyor bebeklerin kilosu iyi çok şükürSeninki uyku sevmiyor annesi napsin. Gece uykusunda gündüz bir şekilde olur ins
Ah ah doğumları da unutuyoruz ki tekrar hamile kalıyoruz biz demekki ,
Sen ne tatlısın öyle
Çok haklısın canım daha ne kaldı ki yemedigim. Ve nereye kadar. Her akşam yemeğinden sonra kendime bunları söyleyip sabah kahvaltisina unutuyorum. Ama yarın unutmayacağım çünkü akşam buraya menü yazacağım.
Bugünlük sizin menülerinize bakamadım ins yarın yorumlarim
Kalan zamanda kilo almazsan hamileliği ekşi ile götürüyorsun şu durumda öylemi. E bebeklerin durumu da iyiyse bu süper bir şey. Doğum sonrası dikkat de edebilirsen 2 bebe artı kızımla ins eksileri görürsün sağlıcakla.
Evet maalesef kilo koruma gbi oldukça cok sıkılıyorm bu süreçten hep 61 60 arası git gel yaza 56 57 şart ama cok zor ya ben cay saati zaafımı asamıyorum yakilon cek degilmis burada cok rahat verirsin onu
cay saati biraz yuklu olmus sanki miktarlari tam yazamissin gerci ama her birinden birer ikiser yesen de o bile cok gibi
eliptik yaparsan aksam ki o cerezleri iletirsin. Kilon cok olmadigi icin boyl kucuk seylere daha cok dikkat etmen gerekecek gibi :)
Ay sağlıkla al kucağınaMerhaba canim❤amin ins
Amin
Evet eksideydim doktorum bile şaşırıyor bebeklerin kilosu iyi çok şükür
İns doğum sonrası 80kiloyu görürüm ilk etapta
Tsk ederimAy sağlıkla al kucağına
Takvim in beni yıllar öncesine götürdü
Hey gidi gençlik
cay saati icin gunduz ogunlerinden bazi seyleri eksiltip aksama kalori artir. Aksam da cay saatini 20.30 dan once yap. Cay saatinde mesela 10 badem ye ama bir tane bir tane boyle minik minik isirarak ye. Bir de her gun cay icme aksamlari cay yerine arada bitki cayi tercih et, icine tarcin cubugu falan at bitki cayinin hem sekerli bir seyler yeme istegini dizginlersinEvet maalesef kilo koruma gbi oldukça cok sıkılıyorm bu süreçten hep 61 60 arası git gel yaza 56 57 şart ama cok zor ya ben cay saati zaafımı asamıyorum ya
afiyet olsun. Koruma icin guzel ama vermek icin biraz kalori alimini azaltman gereekcek gibi. Yoksa kilon zaten saglikli kola araliginda menunde guzel :)Günün özeti
Tespitlerin sahane tavsiye lerin altıncay saati icin gunduz ogunlerinden bazi seyleri eksiltip aksama kalori artir. Aksam da cay saatini 20.30 dan once yap. Cay saatinde mesela 10 badem ye ama bir tane bir tane boyle minik minik isirarak ye. Bir de her gun cay icme aksamlari cay yerine arada bitki cayi tercih et, icine tarcin cubugu falan at bitki cayinin hem sekerli bir seyler yeme istegini dizginlersin
afiyet olsun. Koruma icin guzel ama vermek icin biraz kalori alimini azaltman gereekcek gibi. Yoksa kilon zaten saglikli kola araliginda menunde guzel :)