- 13 Ağustos 2012
- 4.850
- 21.912
İnşallah yağlarım gidiyordur.asdhgasdjsa ay benim iş günlerinde adım sayımı artıran tek şey wc gidip gelmek. bu saate kadar 2 lt de biraz show olmuş ama yarasın bol bol yağlar gitsin wc ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yağlarım gidiyordur.asdhgasdjsa ay benim iş günlerinde adım sayımı artıran tek şey wc gidip gelmek. bu saate kadar 2 lt de biraz show olmuş ama yarasın bol bol yağlar gitsin wc ile
Estağfirullah dedim zaten arada harf farkı var cınımmmmmEstağfurullah tabi tabi demekmiş
Yemedi su orucu yapıyoSitare55 kız dün ki menünü göremedim.
Fazla gitsin canım ama bizden daha fazla gittsindolar milyoneri gibi başlıyım hemen fazla da gitmesin diye
Cok geçmiş olsun canım, inşallah kötü bir şey yoktur.Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
He he kesin öyledirYemedi su orucu yapıyo
Gitsin gitsin iki hafta sonra 69.50 olmam lazım lutfendolar milyoneri gibi başlıyım hemen fazla da gitmesin diye
Çok şükür canım birşeyi yok.Cok geçmiş olsun canım, inşallah kötü bir şey yoktur.
Yolda gelen giden arabalara salarim hareketi ,Hahahha deli kız ya
Hırçın ve tatlı
Benim bunu çok yanlış anlamam kşme el hareketi yapacak acaba diyorum
İyi be az otur aaaa beni mi buldu ip atlama heyecanın
Herkesin dediğiyle gaza gelir oldu
Bana kiraz sapı iyi geliyor canım
Ah bu anneler belki de kendimizi beğenmeyişlerimizin mimarları,
Kızıma yapuyor muyum acaba diye kendimi tartıyorum zaman zaman
Bu arada benim annem de lafı direk söyleemz de beni yarıf eder aslında biliyorum ama misal vererek konışır kimisine de bakıyorsun şöyle yapıyor vveya kimisş de böyle kimisi dediği genelde karşısındaki kişi olıyor
Afiyet olsun canım. Menü17.11.24
09.00
1 haşlanmış yumurta, domates salatalık 1 dilim peynir, 1 çk kuşburnu, 2 dilim ekmek
12.00
Sütlü kahve, Muz
Arada biraz kaju
14.00
Detox kefir, karabuğday patlağı
19.00
5 köfte az patates (fırında) ,zeytin ( evde yiycek birşey yoktu yoldan geldiğimz için,dışardan da yemek istemedim)
2 hurma
Şu:1.5 lt LenaG sibel_84
Yemedim ki hem de mis gibi sıcacık sizin oraların ketesinden yaptık ama yine de yemedim. Sen yapıp yeseneBolca yedin mi sen ondan bahset
Bana hamur işi dokunuyorYemedim ki hem de mis gibi sıcacık sizin oraların ketesinden yaptık ama yine de yemedim. Sen yapıp yesene
Sen de ona dokun hatta dokunmakla kalma böl parçala yutBana hamur işi dokunuyor
Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Ellesem olmaz mı ?Sen de ona dokun hatta dokunmakla kalma böl parçala yut
Amin canımAh yaa annelere yürek çarpıntısı. Rabbım beterinden korusun.