- 28 Aralık 2023
- 5.459
- 16.363
Olmaz öyle sev öyle sev ki içine sokasın gelsinEllesem olmaz mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz öyle sev öyle sev ki içine sokasın gelsinEllesem olmaz mı ?
Fazla sevgi bana göre değil. Ne öyle cıvık cıvıkOlmaz öyle sev öyle sev ki içine sokasın gelsin
Hakkını vereceksin sevdin miFazla sevgi bana göre değil. Ne öyle cıvık cıvık
Ben hakkımı sana vereyim sen sevHakkını vereceksin sevdin mi
Dikkat et canım.Ay kızlar bakmayın gülüyorum ediyorum da bugün çok fena geçti (muhtemelen nazara geldim )
Çok modum düşük bi de sanırım migrenim tetiklendi Allah’ım sana geliyorum
Gelmek derken reglim hala
Papatya tarlası var mı bildiğiniz yakınlarda?? Bi
Otlanıp gelmem lazım
yemeğimi yedikten sonra uyuyacam inşallah yatsıyı da gece kalkar kılarım artıkDikkat et canım.
Hadi yat da dinlen . Daha fazla ugrasmayacagim seninle geçmiş olsun canimyemeğimi yedikten sonra uyuyacam inşallah yatsıyı da gece kalkar kılarım artık
Sana layık olmaya çalışıyorum kaptanımevde kocası çoluğu çocuğu yok mu kv niye kalıyor kiOyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim
Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo
Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor
Harika menü canım afiyet eksi olsun
Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek o evdeyken nasıl spora kaçacam
İradene her gün olmadıktan sonra sorun değil canım vştamin sağlık olsun
Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım birkaç gün alışma sürecimşz olacak
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3505698 Kahvaltım kaptanim sibel_84 Sitare55 Jou LenaG 1.5 litre ödem attirici ictim 1.6 litre normal su 1 fincan turk kahvesi 1 tane elma 2 ceviz yedim.BU Çorbada akşam yemeğim kabak çorbası Jou tarifindenEki Görüntüle 3505701
Teşekkür ederim arkadaşım senin dünkü spor teklifinin karşiligi olarak yürüdümAyyy günaydın maşallah bol eksilerin olsun inşallah
Hadi bakalim takipteyim seni ozamankonustur iradeniAh canim benim şimdiye kadar yediğim kaçamaklar beni 8 10 yıl idare eder
Hala bitiremedi çünkü zalımlar çok konuşuyordu32 sayfa geçmiş var, hızlıca okurum artık.
Bogazimi tutmak zor geldi duygusal aclik, can çekmesi gibi şeyler. 1 ay gibi sürdü. Ara ara da yaptim.
Hesaplar cok zor degil . 1 video ve fatsecret programına 3-5 gun yediklerini girsen alisirsin, gerisi brnzer oluyor. Ne kadar et ne kadar kuruyemis yiyecegin veya sebze porsiyonlarin bir yerden sonra standarylasiyor .
Ketokafasinin bütün videolarini izledim. Temiz keto beslenmeyi yasam tarzi olarak benimsemek isterdim. Şöyle yaglari doymuş yagdan degil de zeytinyagindan gelen bir keto
Mesele zayiflamak ve kiloyu geri almamak bu konuda kendine guvenmek ise: az meyve , süt ürünü haftada 1 de olsa ekmek, şekerli birseyler baklagil tuketerek zayiflamak ve devam ettirmek istiyorum. Direnc olursa bir ileri seviyeye yani ketoya gecerim
Hesap videosu bu
Ay valla bugün uğraşma teşekkür ederim canım benimHadi yat da dinlen . Daha fazla ugrasmayacagim seninle geçmiş olsun canim
Ay ketoyu ben de merak ediyorum 6 hafta yapmak lazımmış herhalde bana da karışık geliyor tartı lazım sanırımYolumuz uzun arkadaşım kilomuz durur yeni yöntemler ararsak birlekte yapalım ketoyu olmaz mı
Bogazimi tutmak zor geldi duygusal aclik, can çekmesi gibi şeyler. 1 ay gibi sürdü. Ara ara da yaptim.
Hesaplar cok zor degil . 1 video ve fatsecret programına 3-5 gun yediklerini girsen alisirsin, gerisi brnzer oluyor. Ne kadar et ne kadar kuruyemis yiyecegin veya sebze porsiyonlarin bir yerden sonra standarylasiyor .
Ketokafasinin bütün videolarini izledim. Temiz keto beslenmeyi yasam tarzi olarak benimsemek isterdim. Şöyle yaglari doymuş yagdan degil de zeytinyagindan gelen bir keto
Mesele zayiflamak ve kiloyu geri almamak bu konuda kendine guvenmek ise: az meyve , süt ürünü haftada 1 de olsa ekmek, şekerli birseyler baklagil tuketerek zayiflamak ve devam ettirmek istiyorum. Direnc olursa bir ileri seviyeye yani ketoya gecerim
Hesap videosu bu