Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay kızlar bakmayın gülüyorum ediyorum da bugün çok fena geçti (muhtemelen nazara geldim 🥺)

Çok modum düşük bi de sanırım migrenim tetiklendi Allah’ım sana geliyorum 😖

Gelmek derken reglim hala 😖😖😖😖😖

Papatya tarlası var mı bildiğiniz yakınlarda?? Bi
Otlanıp gelmem lazım 🤣

1000199309.jpg
Kahvaltım kaptanim sibel_84 sibel_84 Sitare55 Sitare55 Jou Jou LenaG LenaG 1.5 litre ödem attirici ictim 1.6 litre normal su 1 fincan turk kahvesi 1 tane elma 2 ceviz yedim.BU Çorbada akşam yemeğim kabak çorbası Jou Jou tarifinden💕
1000199453.jpg

Oyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim 🙄

Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo 🤣🤣

Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor 🙏

Harika menü canım afiyet eksi olsun 😍

Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugünde 😒 yapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek 😂 o evdeyken nasıl spora kaçacam 😭

İradene 🧿 her gün olmadıktan sonra sorun değil canım 😍 vştamin sağlık olsun 🙏

Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktım 🙄 birkaç gün alışma sürecimşz olacak 🙏
Sana layık olmaya çalışıyorum kaptanım😍evde kocası çoluğu çocuğu yok mu kv niye kalıyor ki

Bogazimi tutmak zor geldi🥴 duygusal aclik, can çekmesi gibi şeyler. 1 ay gibi sürdü. Ara ara da yaptim.
Hesaplar cok zor degil . 1 video ve fatsecret programına 3-5 gun yediklerini girsen alisirsin, gerisi brnzer oluyor. Ne kadar et ne kadar kuruyemis yiyecegin veya sebze porsiyonlarin bir yerden sonra standarylasiyor .
Ketokafasinin bütün videolarini izledim. Temiz keto beslenmeyi yasam tarzi olarak benimsemek isterdim. Şöyle yaglari doymuş yagdan degil de zeytinyagindan gelen bir keto:super:
Mesele zayiflamak ve kiloyu geri almamak bu konuda kendine guvenmek ise: az meyve , süt ürünü haftada 1 de olsa ekmek, şekerli birseyler baklagil tuketerek zayiflamak ve devam ettirmek istiyorum. Direnc olursa bir ileri seviyeye yani ketoya gecerimHoppa

Hesap videosu bu :KK22:

Yolumuz uzun arkadaşım kilomuz durur yeni yöntemler ararsak birlekte yapalım ketoyu olmaz mı

Bogazimi tutmak zor geldi🥴 duygusal aclik, can çekmesi gibi şeyler. 1 ay gibi sürdü. Ara ara da yaptim.
Hesaplar cok zor degil . 1 video ve fatsecret programına 3-5 gun yediklerini girsen alisirsin, gerisi brnzer oluyor. Ne kadar et ne kadar kuruyemis yiyecegin veya sebze porsiyonlarin bir yerden sonra standarylasiyor .
Ketokafasinin bütün videolarini izledim. Temiz keto beslenmeyi yasam tarzi olarak benimsemek isterdim. Şöyle yaglari doymuş yagdan degil de zeytinyagindan gelen bir keto:super:
Mesele zayiflamak ve kiloyu geri almamak bu konuda kendine guvenmek ise: az meyve , süt ürünü haftada 1 de olsa ekmek, şekerli birseyler baklagil tuketerek zayiflamak ve devam ettirmek istiyorum. Direnc olursa bir ileri seviyeye yani ketoya gecerimHoppa

Hesap videosu bu :KK22:

Bu diyetisyeni takip ediyorum aralıklı oruçla ilgili bilgilerinden faydalanmistim

X