Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canımm

Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun. Hastalık durumunda iyi beslenmek gerek. İnşallah hafif atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun Cnm.
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

gayet guzel bi gun olmus
pirasali daha da basit pirasayi kucuk kucuk dogruyorsun once dik olarak 2-3 e kesip sonra kucuk kucuk dogruyorsun, az yag ile kavuruyorsun orta-hafif yuksek ates arasi ateste, pirasalarin hafif rengi donuyor uzerine baharat (ben isot pul biber, karabiber ve tuz koyuyorum) sonra 1 yumurtayi ekleyip karistirarak pisiriyorsun, arzuya gore varsa evde varsa azicik kasar yada eriyen baska peynir de ekleyip, peynirler eriyince ocaktan aliyorsun
afiyet olsun mosafire ragmen guzel atlatmissin gunu
Günaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g

biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
gayet guzel canim geldikleri gibi gidecekler
Günaydinlarr daha tartilmadm ama pek umudum yok gece tartildm cunku
canim olsun sıkma canini hemen bi hafta az okur sonraki hafta cok olur
gece ve sabah arasında genelde 1 kg fark ediyor canım
evet bende de oyle
Günaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
cok gecmis olsun canim
günaydın kızlar

geçen hafta: 71,70
bu hafta: 71,80
ne yazık ki 100 gr artıyım
canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
Geçen hafta 76.1
Bugün 74,4
-1,700
bak gordun mu, veremiyorum diyordun, menulere dikkat edip azicik hareket edince ne guzel karsiligini gordun hemen masallah hep boyle eksiler gor
canim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorum ama yilmak yok, beraber gereken destekleri de alarak atlatacagiz bu gunleri
evet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin var

ödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm mesela
oyy kiyamam, su ic dicem ama onu da midem kaldirmiyor olabilir, arada hafif hafif yurumeye calis bir de suyu normalnicemiyorsan belki icine tarcin cubugu, limon dilimi, nane falan atip icebilirsin, sicak soguk ikisi de yardimci olur odeme
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
olsun eksi eksidir

canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
evet canım, senin gönderdiğinle birlikte birisi daha var aklımda, ikisi arasında karar verip başlayacağım hemen

evet doğru diyorsun yaş ilerledikçe metabolizma iyice yavaşlıyor
inşallah canım vereceğiz fazlalıklarımızı

uğraşcam bakalım

eksi eksidir her zaman

mikemmel canım erimeye devam
aynen erimeye devamm ohh ohh :)
Tartim bu hafts pek ic acici degl

gecen cuma: 76.8
Bu hafta: 76.6
Fark -200gr
canim eksi eksidir, hic moral bozma
Merhaba Zeynep ben de Berrin. 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum. Evliyim cocugum yok henuz, iki tane cok tatli kedim var :) proje yonetim uzmaniyim bruada bri bankada calsiiyorum. Simdilik evden calisiyorum arada hafta 1 belki ofise gittigim oluyor. Benim de polikistik over sendromum var, kilo almamin bir sebebi o hastalik bir de bankada oturarak calismak arti korona evden hiiic cikmayarak iyice bu hareketsizligimi percinlemek.
Daha once cok kilo aldim verdim hatta 9. takim ile 3 sene once 10 kilo vermistim. Artik kendi basima ilerleyemedigim icin simdi bi diyetisyen destegiyle (online) 1 subatta yediden diyete basladim. Listeme duzgun uyabilmek ve daha cok motive olabilmek icin de buraya geldim. Sansima grup aktiflesmis yeniden boylece birlikte basladik. 1 Subattan bu yana yaklasik 4,5 kilo verdim. Liste yazmak ve birbirimizin menulerine yorum yapip fikir edinmek cok yardimci oluyor.

Umarim sen de en kisa zamanda saglikli bir sekilde ideal kilona kavusursun. Benim de hedeflerimden biri kilo verdikten sonra bebis sahibi olabilmek :) umarim bu sene birlikte kilo veririz sonrasinda da belki beraber hamile gunlugu tutariz :)

Daha cok kilo almadan onlemini almak istemen cok iyi, yasinda genc yediklerine dikkat edip azicik da hayatina hareket katarsan coook kolay kilo verirsin. Benim onerim kendine kucuk hedefler koy. Ben mesel baslarken 74 kiloyla basladim ( aslinda 75-76 ile basladim ama o cok uzun hikaye 1 subatta 73.95 ile basladim en son) kendime soyle hedefler koydum, subat bitince 70 in altinda olmak, mart bitince 65 in altinda olmak 26 Nisan'a da hedefim 60 in altinda olmak. Sonrasina artik bakicam kaca kadar dusebilirsem :) 26 Nisan da Turkiyeye ailemi ziyarete gelicem o zamana 60 in altina dusersem coook guzel olacak :)

hangisi sana sifa olacaksa o olsun insallah

Hoş buldum evet bende ayda 4 kilo vermeyi planlıyorum. Memnun oldum Deniz. İkinci bebişi de sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Evet hamilelikte çok kilo almaya gerek yokmuş bebek zaten besleniyormuş. 9 kilo alanlar bile varmış. Bir diyetisyenden dinlemiştim.

Ben aslında çok zayıf biriydim. 49 kilo falan. Sonra ünide arkadaşla eve çıktık. Hiç yemek yapmadık. Aylarca sadece gevrek, bisküvi, çiğ köfte yedim. Bu durum metabolizma hızımi çok düşürmüş. Sonra yurda çıktım. Orada yedikçe yedim 57 kilo oldum. Sonra hep diyetle zayifla bıraktıktan sonra yine kilo alma döngüsüne girdim. Ama artık böyle olsun istemiyorum. İdeal kiloma ulaşınca bile kıtlıktan çıkmış gibi yemeyecegim. Sağlıklı beslenmeyi hayat stili haline getirmeyi hedefliyorum.
Yaa umarım beraber hamile kalırız. Aynı hedefleri paylaştığın insanlarla yan yana olmak çok güzel bir duygu. Bugün son kez istediğim gibi yiyeceğim. Yarın sabah yeni bir yaşam tarzıyla başlayacağım

supersin, ya hareketsizlik, abur cubur hepsi olumsuz etkiliyor. Buranin bir guzel tarafi da birbirimizin menulerine yorum yaparken hepimiz birbirimizden ogreniyoruz dogru beslenmeyi. Ben senin de burada cok guzel sonuclar alacagina eminim. :)

P Phobee bir de bir onceki mesajimdan anlayacagin uzere nickimin hakkini veririm azicik gevezeyimdir ah

supersin, ya hareketsizlik, abur cubur hepsi olumsuz etkiliyor. Buranin bir guzel tarafi da birbirimizin menulerine yorum yaparken hepimiz birbirimizden ogreniyoruz dogru beslenmeyi. Ben senin de burada cok guzel sonuclar alacagina eminim. :)
Aynen diyet menüsü zaten sıkıntılı bir konu. Ne yiyecegimi bilemiyorum. Her şey kalorili gibi geliyor bazen. O konuda burasi bana çok şey katacak

nane de iyi fikir teşekkür ederim canım
elbette ne kadar kilo o kadar gereksiz yük

Hedeflerin çok hoşuma gitti. Ayda 4-5 kilo az gibi görünüyor ama nisanın sonunda 60’ın altına düşmek harika olur. Bizim de 24 nisan evlilik yıl dönümümüz. Ben de o tarihte 65 in altına düşmek istiyorum.

Menümü de yazayım

8:30 peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 parça ekmek

13:30 1 küçük muz

15:00 kahve

16:00 1küçük muz

18:00 6 kaşık etli yemek, 1 bardak ayran

20:30-21:00 çay, 3 kuru incir, 10 fındık

2,5 litre su
1 kupa yeşil çay
5 bin adım + 60 dk 5 km koşu bandında yürüyüş (saat 22:00-23:00)

Akşam yediğim incir ve fındıklardan çok pişmanım arkasından koşu bandında 1 saat yürüdüm.

Kizlar selam

hemen menumu paylasayim

4 mart cuma

13:30 1 elma 1 kase yogurt uzerien tarcin 10 badem

arada sekersiz cay

16:00 1 kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi yaninda 10 badem

saat 19:20 5 yk sebzeli et yemegi yanina iki minik kofte firinlanmis (izgara gibi)

20:30 3 ceviz 2 fincan kiraz sapi cayi

su 3lt
spor epey yurudum bugun saatim kolumu sallamadigim icin arada hepsini kaydetmemis ama en azindan kaydettigi bile 9571 adim olmus :)

ya sanki az gibi gozukuyor ama aslinda hic az degil, hem de cok saglikli bir kilo verme oluyor. Vucudun hic sarkmadan kendini toparlamaya vakti de oluyor ama seni demotive etmeyecek, verdikce cesaretlendirecek kadar da cok ayni zamanda :)
kucuk adimlar cok buyuk degisimler getiriyor aslinda, 1 ay oncesine kadar giyemedigim bir elbisemi giydim gecen hafta ise giderken o kadar mutlu oldum ku. Elbise popomdan oturu yukari toplaniyordu ve aslinda bol durmasi gereken bir elbiseydi, o yuzden de giyemiyordum. Cok sukur :)
10 findik sorun olmaz 3 incir cok olmus her biri bir meyve porsiyonu oldugundan ama en azindan findik yiyerek dengelemissin kan sekerini heemn artirmamistir, zaten sonra da spor yapmissin yakmissindir onlari, ama iyi yapmissin boyle hissedip spor yaparak :)

bir de bence asil sorun muz bu listede, muz normalde diyetlerde yasaktir canim, hem kabizlik yapar hem sekeri yuksek, cok tercih edilmez, ozel bir diyet uygulamadigin surece, aklinda olsun

Merhaba takımınıza katılabilir miyim
hoşgeldin canım. bu şekilde tanıtırsan güzel olur

Merhaba takımınıza katılabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…