- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.981
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canımm
Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatirsiniz
Çok geçmiş olsun. Hastalık durumunda iyi beslenmek gerek. İnşallah hafif atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Cnm.
gayet guzel bi gun olmusSelam kızlar anca gelebildim,
03.03 2022
08.15
2 yumurta ve 2 YK yulaf ile omlet, 1 kayısı
11.00 sütlü kahve
12.30
4 köfte,salata,1 portakal
16.00 sade kahve, 2 kare çikolata
18.00
1 kepçe Kuru fasulye,yoğurt
Şu:2.5 lt
Spor:6 bin adım ve ekstra ev işi var
pirasali daha da basit pirasayi kucuk kucuk dogruyorsun once dik olarak 2-3 e kesip sonra kucuk kucuk dogruyorsun, az yag ile kavuruyorsun orta-hafif yuksek ates arasi ateste, pirasalarin hafif rengi donuyor uzerine baharat (ben isot pul biber, karabiber ve tuz koyuyorum) sonra 1 yumurtayi ekleyip karistirarak pisiriyorsun, arzuya gore varsa evde varsa azicik kasar yada eriyen baska peynir de ekleyip, peynirler eriyince ocaktan aliyorsunGüzel menü canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Ay pardon ya pırasalı omleti soracaktımama bu da güzelmiş ben çok severim omlet ya belki de benim tansiyonumda sorun vardır, bir kes detox suyu yaptım tansiyonum öyle düştü ki yerlere yapıştım resmen, ki tuzlu yerim yani bir de tuzu kessem ne olur, şu son üç gündür tekrar tansiyon sorunu yaşıyorum, müthiş bir baş ağrısı mide bulantısı oluyor, dün resmen sodaya tuz döktüm yaladım
Çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun mosafire ragmen guzel atlatmissin gunuPerşembe günü menüm
10:30 1 elma
12:30 5 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
14:30 1 bardak çay, 10 badem
15:30 kahve
19:00 2 kaşık kuru fasulye, yoğurt
20:30 sütlü kahve
Bugün misafirim vardı, yemek fazla yiyemedim, yemekten bana bu kadar kaldı. Kurabiye yaptım vaktim olmadı yemek yapmaya.
10 bin adım,
2 litre su
Yeşil çay 1 bardak
gayet guzel canim geldikleri gibi gideceklerGünaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g
biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
canim olsun sıkma canini hemen bi hafta az okur sonraki hafta cok olurGünaydinlarr daha tartilmadm ama pek umudum yok gece tartildm cunku
evet bende de oylegece ve sabah arasında genelde 1 kg fark ediyor canım
cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icingünaydın kızlar
geçen hafta: 71,70
bu hafta: 71,80
ne yazık ki 100 gr artıyım
bak gordun mu, veremiyorum diyordun, menulere dikkat edip azicik hareket edince ne guzel karsiligini gordun hemen masallah hep boyle eksiler gorGeçen hafta 76.1
Bugün 74,4
-1,700
canim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorumtebrikler kuzum
evet eskiden diyet yapmaya başlayacağım dediğim günün ertesi kilo vermeye başlardım şimdi bu kadar dikkat etmeye neden veremiyorum artık sinir olmaya başladım
ki eskiden doğru düzgün spor da yapmazdım şimdi 2 haftadır hergün leslie yapıyorum
öğlenleri çıkıp yürüyorum ama yok olmuyor
galiba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkak
oyy kiyamam, su ic dicem ama onu da midem kaldirmiyor olabilir, arada hafif hafif yurumeye calis bir de suyu normalnicemiyorsan belki icine tarcin cubugu, limon dilimi, nane falan atip icebilirsin, sicak soguk ikisi de yardimci olur odemeevet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin var
ödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm mesela
olsun eksi eksidirHayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
evet canım, senin gönderdiğinle birlikte birisi daha var aklımda, ikisi arasında karar verip başlayacağım hemencanim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
evet doğru diyorsun yaş ilerledikçe metabolizma iyice yavaşlıyorcanim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorumama yilmak yok, beraber gereken destekleri de alarak atlatacagiz bu gunleri
aynen erimeye devamm ohh ohh :)uğraşcam bakalım
eksi eksidir her zaman
mikemmel canımerimeye devam
canim eksi eksidir, hic moral bozmaTartim bu hafts pek ic acici degl
gecen cuma: 76.8
Bu hafta: 76.6
Fark -200gr
Merhaba Zeynep ben de Berrin. 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum. Evliyim cocugum yok henuz, iki tane cok tatli kedim var :) proje yonetim uzmaniyim bruada bri bankada calsiiyorum. Simdilik evden calisiyorum arada hafta 1 belki ofise gittigim oluyor. Benim de polikistik over sendromum var, kilo almamin bir sebebi o hastalik bir de bankada oturarak calismak arti korona evden hiiic cikmayarak iyice bu hareketsizligimi percinlemek.9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 68
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Video Editörü
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Depresyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 55 kilo ile evlendim. Mutfak benim olunca hep istediğim fast food yemeklerini yaptım. Kızartmalar, pastalar, tatlılar derken 8 ay sonra 68 kilo oldum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Freelance çalışıyorum. Gün içinde 10 saat kadar bilgisayar başında hareketsiz kalıyorum. Çikolatayı ve pizzayı çok seviyorum. İrademi korumakta güçleniyorum. Arkadaşım bu takımlardan bahsetmişti. Ben de üye olup denemek istedim. Ayrıca hamilelik te düşünüyorum. O yüzden önce ideal kiloma kavuşmalıyım. Malum hamilelik kiloları da eklenince 90 kilo olmak istemiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Zayıflama sürecimi video ve görsellerle paylaşabilirim.
hangisi sana sifa olacaksa o olsun insallahevet canım, senin gönderdiğinle birlikte birisi daha var aklımda, ikisi arasında karar verip başlayacağım hemen
evet doğru diyorsun yaş ilerledikçe metabolizma iyice yavaşlıyor
inşallah canım vereceğiz fazlalıklarımızı
sağol canım benimmhangisi sana sifa olacaksa o olsun insallah
Sağol canım teşekkür ederimcok gecmis olsun canim
Hoş buldumher zaman dediğim gibi eksi
eksidir
hoşgeldin canım. henüz başta karar vermen güzel 80-90 larda da başlayabilirdin ve yolun daha da uzardı. eğer istikrarlı olur ayda 4 kilo verebilirsen. 4 ayda 52 oldun gitti
ayrıca neden olması di mi
her akşam menü yazmak sana kendini kontrol etmek için geri dönüş verir
bu arada ben deniz. 37 yaşındayım. öğretmenim.2 yaş 2 aylık bi kızım var. bi ara harika şekilde ideal kiloma düşmüştüm doğum sonrası. sonra yine biraz aldım tam vermeye başlamışken 2. bebeğime hamile kaldım. şu ara çok aktif değilim mide bulantıları sebebiyleama kopmamaya çalışıyorum. fazla şişmemek için
tekrar hoş geldin
Ben aslında çok zayıf biriydim. 49 kilo falan. Sonra ünide arkadaşla eve çıktık. Hiç yemek yapmadık. Aylarca sadece gevrek, bisküvi, çiğ köfte yedim. Bu durum metabolizma hızımi çok düşürmüş. Sonra yurda çıktım. Orada yedikçe yedim 57 kilo oldum. Sonra hep diyetle zayifla bıraktıktan sonra yine kilo alma döngüsüne girdim. Ama artık böyle olsun istemiyorum. İdeal kiloma ulaşınca bile kıtlıktan çıkmış gibi yemeyecegim. Sağlıklı beslenmeyi hayat stili haline getirmeyi hedefliyorum.aynen erimeye devamm ohh ohh :)
canim eksi eksidir, hic moral bozma
Merhaba Zeynep ben de Berrin. 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum. Evliyim cocugum yok henuz, iki tane cok tatli kedim var :) proje yonetim uzmaniyim bruada bri bankada calsiiyorum. Simdilik evden calisiyorum arada hafta 1 belki ofise gittigim oluyor. Benim de polikistik over sendromum var, kilo almamin bir sebebi o hastalik bir de bankada oturarak calismak arti korona evden hiiic cikmayarak iyice bu hareketsizligimi percinlemek.
Daha once cok kilo aldim verdim hatta 9. takim ile 3 sene once 10 kilo vermistim. Artik kendi basima ilerleyemedigim icin simdi bi diyetisyen destegiyle (online) 1 subatta yediden diyete basladim. Listeme duzgun uyabilmek ve daha cok motive olabilmek icin de buraya geldim. Sansima grup aktiflesmis yeniden boylece birlikte basladik. 1 Subattan bu yana yaklasik 4,5 kilo verdim. Liste yazmak ve birbirimizin menulerine yorum yapip fikir edinmek cok yardimci oluyor.
Umarim sen de en kisa zamanda saglikli bir sekilde ideal kilona kavusursun. Benim de hedeflerimden biri kilo verdikten sonra bebis sahibi olabilmek :) umarim bu sene birlikte kilo veririz sonrasinda da belki beraber hamile gunlugu tutariz :)
Daha cok kilo almadan onlemini almak istemen cok iyi, yasinda genc yediklerine dikkat edip azicik da hayatina hareket katarsan coook kolay kilo verirsin. Benim onerim kendine kucuk hedefler koy. Ben mesel baslarken 74 kiloyla basladim ( aslinda 75-76 ile basladim ama o cok uzun hikaye 1 subatta 73.95 ile basladim en son) kendime soyle hedefler koydum, subat bitince 70 in altinda olmak, mart bitince 65 in altinda olmak 26 Nisan'a da hedefim 60 in altinda olmak. Sonrasina artik bakicam kaca kadar dusebilirsem :) 26 Nisan da Turkiyeye ailemi ziyarete gelicem o zamana 60 in altina dusersem coook guzel olacak :)
supersin, ya hareketsizlik, abur cubur hepsi olumsuz etkiliyor. Buranin bir guzel tarafi da birbirimizin menulerine yorum yaparken hepimiz birbirimizden ogreniyoruz dogru beslenmeyi. Ben senin de burada cok guzel sonuclar alacagina eminim. :)Ben aslında çok zayıf biriydim. 49 kilo falan. Sonra ünide arkadaşla eve çıktık. Hiç yemek yapmadık. Aylarca sadece gevrek, bisküvi, çiğ köfte yedim. Bu durum metabolizma hızımi çok düşürmüş. Sonra yurda çıktım. Orada yedikçe yedim 57 kilo oldum. Sonra hep diyetle zayifla bıraktıktan sonra yine kilo alma döngüsüne girdim. Ama artık böyle olsun istemiyorum. İdeal kiloma ulaşınca bile kıtlıktan çıkmış gibi yemeyecegim. Sağlıklı beslenmeyi hayat stili haline getirmeyi hedefliyorum.
Yaa umarım beraber hamile kalırız. Aynı hedefleri paylaştığın insanlarla yan yana olmak çok güzel bir duygu. Bugün son kez istediğim gibi yiyeceğim. Yarın sabah yeni bir yaşam tarzıyla başlayacağım
Aynen diyet menüsü zaten sıkıntılı bir konu. Ne yiyecegimi bilemiyorum. Her şey kalorili gibi geliyor bazen. O konuda burasi bana çok şey katacaksupersin, ya hareketsizlik, abur cubur hepsi olumsuz etkiliyor. Buranin bir guzel tarafi da birbirimizin menulerine yorum yaparken hepimiz birbirimizden ogreniyoruz dogru beslenmeyi. Ben senin de burada cok guzel sonuclar alacagina eminim. :)
nane de iyi fikir teşekkür ederim canımgayet guzel bi gun olmus
pirasali daha da basit pirasayi kucuk kucuk dogruyorsun once dik olarak 2-3 e kesip sonra kucuk kucuk dogruyorsun, az yag ile kavuruyorsun orta-hafif yuksek ates arasi ateste, pirasalarin hafif rengi donuyor uzerine baharat (ben isot pul biber, karabiber ve tuz koyuyorum) sonra 1 yumurtayi ekleyip karistirarak pisiriyorsun, arzuya gore varsa evde varsa azicik kasar yada eriyen baska peynir de ekleyip, peynirler eriyince ocaktan aliyorsun
afiyet olsun mosafire ragmen guzel atlatmissin gunu
gayet guzel canim geldikleri gibi gidecekler
canim olsun sıkma canini hemen bi hafta az okur sonraki hafta cok olur
evet bende de oyle
cok gecmis olsun canim
canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
bak gordun mu, veremiyorum diyordun, menulere dikkat edip azicik hareket edince ne guzel karsiligini gordun hemen masallah hep boyle eksiler gor
canim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorumama yilmak yok, beraber gereken destekleri de alarak atlatacagiz bu gunleri
oyy kiyamam, su ic dicem ama onu da midem kaldirmiyor olabilir, arada hafif hafif yurumeye calis bir de suyu normalnicemiyorsan belki icine tarcin cubugu, limon dilimi, nane falan atip icebilirsin, sicak soguk ikisi de yardimci olur odeme
olsun eksi eksidir
elbette ne kadar kilo o kadar gereksiz yükHoş buldumevet bende ayda 4 kilo vermeyi planlıyorum. Memnun oldum Deniz. İkinci bebişi de sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Evet hamilelikte çok kilo almaya gerek yokmuş bebek zaten besleniyormuş. 9 kilo alanlar bile varmış. Bir diyetisyenden dinlemiştim.
Hedeflerin çok hoşuma gitti. Ayda 4-5 kilo az gibi görünüyor ama nisanın sonunda 60’ın altına düşmek harika olur. Bizim de 24 nisan evlilik yıl dönümümüz. Ben de o tarihte 65 in altına düşmek istiyorum.aynen erimeye devamm ohh ohh :)
canim eksi eksidir, hic moral bozma
Merhaba Zeynep ben de Berrin. 35 yasindayim, Hollanda da yasiyorum. Evliyim cocugum yok henuz, iki tane cok tatli kedim var :) proje yonetim uzmaniyim bruada bri bankada calsiiyorum. Simdilik evden calisiyorum arada hafta 1 belki ofise gittigim oluyor. Benim de polikistik over sendromum var, kilo almamin bir sebebi o hastalik bir de bankada oturarak calismak arti korona evden hiiic cikmayarak iyice bu hareketsizligimi percinlemek.
Daha once cok kilo aldim verdim hatta 9. takim ile 3 sene once 10 kilo vermistim. Artik kendi basima ilerleyemedigim icin simdi bi diyetisyen destegiyle (online) 1 subatta yediden diyete basladim. Listeme duzgun uyabilmek ve daha cok motive olabilmek icin de buraya geldim. Sansima grup aktiflesmis yeniden boylece birlikte basladik. 1 Subattan bu yana yaklasik 4,5 kilo verdim. Liste yazmak ve birbirimizin menulerine yorum yapip fikir edinmek cok yardimci oluyor.
Umarim sen de en kisa zamanda saglikli bir sekilde ideal kilona kavusursun. Benim de hedeflerimden biri kilo verdikten sonra bebis sahibi olabilmek :) umarim bu sene birlikte kilo veririz sonrasinda da belki beraber hamile gunlugu tutariz :)
Daha cok kilo almadan onlemini almak istemen cok iyi, yasinda genc yediklerine dikkat edip azicik da hayatina hareket katarsan coook kolay kilo verirsin. Benim onerim kendine kucuk hedefler koy. Ben mesel baslarken 74 kiloyla basladim ( aslinda 75-76 ile basladim ama o cok uzun hikaye 1 subatta 73.95 ile basladim en son) kendime soyle hedefler koydum, subat bitince 70 in altinda olmak, mart bitince 65 in altinda olmak 26 Nisan'a da hedefim 60 in altinda olmak. Sonrasina artik bakicam kaca kadar dusebilirsem :) 26 Nisan da Turkiyeye ailemi ziyarete gelicem o zamana 60 in altina dusersem coook guzel olacak :)
ya sanki az gibi gozukuyor ama aslinda hic az degil, hem de cok saglikli bir kilo verme oluyor. Vucudun hic sarkmadan kendini toparlamaya vakti de oluyor ama seni demotive etmeyecek, verdikce cesaretlendirecek kadar da cok ayni zamanda :)Hedeflerin çok hoşuma gitti. Ayda 4-5 kilo az gibi görünüyor ama nisanın sonunda 60’ın altına düşmek harika olur. Bizim de 24 nisan evlilik yıl dönümümüz. Ben de o tarihte 65 in altına düşmek istiyorum.
10 findik sorun olmaz 3 incir cok olmus her biri bir meyve porsiyonu oldugundan ama en azindan findik yiyerek dengelemissin kan sekerini heemn artirmamistir, zaten sonra da spor yapmissin yakmissindir onlari, ama iyi yapmissin boyle hissedip spor yaparak :)Menümü de yazayım
8:30 peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 parça ekmek
13:30 1 küçük muz
15:00 kahve
16:00 1küçük muz
18:00 6 kaşık etli yemek, 1 bardak ayran
20:30-21:00 çay, 3 kuru incir, 10 fındık
2,5 litre su
1 kupa yeşil çay
5 bin adım + 60 dk 5 km koşu bandında yürüyüş (saat 22:00-23:00)
Akşam yediğim incir ve fındıklardan çok pişmanım arkasından koşu bandında 1 saat yürüdüm.
hoşgeldin canım. bu şekilde tanıtırsan güzel olurMerhaba takımınıza katılabilir miyim
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 68
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Video Editörü
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Depresyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 55 kilo ile evlendim. Mutfak benim olunca hep istediğim fast food yemeklerini yaptım. Kızartmalar, pastalar, tatlılar derken 8 ay sonra 68 kilo oldum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Freelance çalışıyorum. Gün içinde 10 saat kadar bilgisayar başında hareketsiz kalıyorum. Çikolatayı ve pizzayı çok seviyorum. İrademi korumakta güçleniyorum. Arkadaşım bu takımlardan bahsetmişti. Ben de üye olup denemek istedim. Ayrıca hamilelik te düşünüyorum. O yüzden önce ideal kiloma kavuşmalıyım. Malum hamilelik kiloları da eklenince 90 kilo olmak istemiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Zayıflama sürecimi video ve görsellerle paylaşabilirim.
Merhaba takımınıza katılabilir miyim