- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.861
canim bende ayniyim, benim ki tabiki pkos lada ilgili ama bende hergun spor yapmazsam ve listeme hariyen uymazsam kilo veremiyorum. asla oyle 2 dikkat ettim kilo verdim diyenlerden deiglim canim ama bak ne guzel hemen 74 u gormussun ucundanda olsa. Bak ben diyeye basladigimda senin kilolarinda basladim, ekim ayinda 76 falandim bende burada bir diyetisyenle gorustum once ama bi turku motive olamadim, diyetisyenlede pek uyusamadik. Neyse Ocak ayina kadar ben 2 kilo verdim 1 kilo aldim oyle sacma sapan uzadi gitti. Sonra buradaki diyetisyenim isi birakti. Bende bi ara verdim ama baska diyetisyen bakayimndiye dusunuyordum TR den. sansima tam kafama gor ebir diyetisyen buldum 1 subattan beri nun listelerine uyuyorum ve her gun spor yapiyorum. Sonuc 1 Subattan bubyana 4 kilo verdim. Yarin 4 haftanin sonucunu gorecegim bakalim :) suan ucundan da olsa 69 u gordum. bugun artiyim ama o yarina gecer. Ozetle 1 ayda 74 den 70 in altina dustum nasil, tamamen listeye ve spora uyarak. En azindan uygulayinca verebiliyoruz buna da sukur.Günaydın kızlar, dün fırsat bulamadım menümü yazmaya. Şunu farkettim tamamen diyete uyarsam ve yürüyüş yada spor yaparsam kilo veriyorum. Kimisi vardır azıcık dikkat etse zayıflar, benim yüzde yüz uymamak gerekiyor. Dikkat etmeyle ancak kilomu koruyorum. Ben geçen hafta pazartesi başladım diyete ama cumaya kadar tamamen uymuyordum diyete, pazartesi günü 76,1’dim başladığımda hergün tartılıyorum 75,7 oldum cuma günü tartıldığımda 76,1’dim, bugün 74,9 çıktım.
Dünkü menüm
10:00 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek, çay
16:00 Öğle-akşam: 5 kaşık yemek 1 kase yoğurt
18:00 kahve
19:00 1 meyve
12000 adım, karın egzersizi
4’e kadar bir şey yemedim çünkü kahvaltıdan sonra 12 gibi dışarı çıktık yürüdük, yolda tatlıcıya girdik küçük oğlum girdi oturdu onlar 1 tatlı yedi, ben sadece su içtim.
Gunaydin kuzummgünaydın kızlar
supersin canim sahane eksi cumaya daha da giderTünaydin kizlar bugun tarti beni mutlu etti
Cuma: 76.8
Bugun: 76.2
Fark -600gr
Masallah canim sana cok iyi gidiyorsn, aslinda bende kac kez 74lere düstm geri aldm sonra almanya gidip son vurus yaptm 1 ayda 80e dayanip geldm neyseki basladm 4kg gitti bile yola devamcanim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrim) ama bu sefer kafama uyan bir diyetisyenle basladim, nerdeyse her gun de spor yapiyorum suan Subat ayinda 4 kilo gitti simdiden, bakim sali diyetisyenimle tarti gunum saloya kadar biraz daha giderse super olacak
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)
kola haric guzel menu, kolaya tepkim tamamen sagligin icin inan benim midemde gastrit ve safra reflusu var esimin 2 kere yemek borusu yirtildi. bunlar hep mide asitini artirici seyler tuketmekten oldu zamaninda. O da ben de kolayi biraktik yillardir ama zamaninda bilmeden tukettiklerimiz epey birseyler gorurdu bizden
Anladm cnm ozaman daha dikkatli olaym bakalm bugunde ictim nasl olcakhayirli kandiller canim
ana yemek yerine yedim, midye dolma degil, belcikada boyle sanki corba gibi sulu pisiriyorlar, uzerine de hafif peynir koyup firinliyorlar. yani duz haslanmis midye ustu peynir, toplasam hepsi 3 kasik etmez sanirim :)
hayirli kandoller canim, super diyete devamsa sorun yok :)
bende hiiic boyle etkiler olmadi canim
Hmm bende belki basta sebebtendir diye bugunde ictm yine ayni olursam dedign gbi deniycem.yok canım bende de mide bulantısı, kayda değer bi iştah kaybı olmadı
biraz daha takip et kendine olmazsa 2 günde bir içmeye başla
Sagol canim insallah ucundanda olsa 74leri görsem keskesupersin canim sahane eksi cumaya daha da gider
Aslında sen de biliyorsun canım kötü soylemeye gerek yok ama bu şekilde olmuyor toparlamamiz lazimHayırlı aksamlar hanımlar
Uyamiyorum diyete üzgünüm ama yinede menümü yazayım birakmicam inşallah.
Kahvaltı öncesi temizlik yaptım diye kahvaltıya oturmadim.
13.30
bir dilim revani
bir b süt
15.30
bitki çayı
1b Nescafe az sekerli
17.00
bir dilim elma
17.30
2 tane islim kebabı
2 köfte
bir kase salata
3 dilim ekmek
3 kaşık sütlaç
20 dk kadar çıkıp yurudum.
Düzgün beslenemiyorum farkındayım.
Gebelikte tansiyon riskli canım çok dikkat etmen gerekli, ölçtün mu tansiyonuselam canımlar
aslında iyi gidiyordum eksi de gördüm tabi.
dün misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
hemen dön o yoldan, kacma gel, söz duygu sömürüsü yapmicam 3 günSelam kızlar, gelemedim kaç gündür ve yine yedimama şimdi basliyorum kesin
revaniyle sut ictigin icin seni affettim en azindan sekerini hop diye hoplatmamissindir, butun gun tatli birseyler yemissin acaba sen de bi kromu arastirsan mi? sanki karbonhidrat aş eriyorsun gibi geldi (simarikliktan degilse tabi) yani bana cok yardimci oldugu icin soyluyorum :)Hayırlı aksamlar hanımlar
Uyamiyorum diyete üzgünüm ama yinede menümü yazayım birakmicam inşallah.
Kahvaltı öncesi temizlik yaptım diye kahvaltıya oturmadim.
13.30
bir dilim revani
bir b süt
15.30
bitki çayı
1b Nescafe az sekerli
17.00
bir dilim elma
17.30
2 tane islim kebabı
2 köfte
bir kase salata
3 dilim ekmek
3 kaşık sütlaç
20 dk kadar çıkıp yurudum.
Düzgün beslenemiyorum farkındayım.
luppoya kadar com iyiydi yaa, keske luppo yerine kakaolu sut falan icseydin kusum28.02.2022
08.15
5 zeytin,2 çatal peynir, 1 havuç
11.00 sütlü kahve
12 45
2 yumurta ile mantarlı omlet, 2 havuç,2 dilim ekmek, 1 Tk kuşburnu
19.00 4 YK yulaf ile yoğurt baharatlı, 1 dilim ekmek, 1 luppo( çok salak bir akşam yemeği oldu )
Şu:2.5 lt
Spor: 15 dk Leslie,15 dk karın ve basen hareketleri,sguat vs
ay cok gecmis olsun kusum bol su icselam canımlar
dün misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
Geçmiş olsun. Mide küçülünce fazla gelmiştir.selam canımlar
Diyetisyen ile uyum çok önemli. Ben evlenmeden önce diyetisyen ile 66’dan 57’ye düştüm ve hep yağdan verdim. Biraz da her hafta giderek bir disiplin oluşuyor. Burası da motivasyon oluyor, birbirimize destek oluyoruz. İnşallah yaza fit oluruz.canim bende ayniyim, benim ki tabiki pkos lada ilgili ama bende hergun spor yapmazsam ve listeme hariyen uymazsam kilo veremiyorum. asla oyle 2 dikkat ettim kilo verdim diyenlerden deiglim canim ama bak ne guzel hemen 74 u gormussun ucundanda olsa. Bak ben diyeye basladigimda senin kilolarinda basladim, ekim ayinda 76 falandim bende burada bir diyetisyenle gorustum once ama bi turku motive olamadim, diyetisyenlede pek uyusamadik. Neyse Ocak ayina kadar ben 2 kilo verdim 1 kilo aldim oyle sacma sapan uzadi gitti. Sonra buradaki diyetisyenim isi birakti. Bende bi ara verdim ama baska diyetisyen bakayimndiye dusunuyordum TR den. sansima tam kafama gor ebir diyetisyen buldum 1 subattan beri nun listelerine uyuyorum ve her gun spor yapiyorum. Sonuc 1 Subattan bubyana 4 kilo verdim. Yarin 4 haftanin sonucunu gorecegim bakalim :) suan ucundan da olsa 69 u gordum. bugun artiyim ama o yarina gecer. Ozetle 1 ayda 74 den 70 in altina dustum nasil, tamamen listeye ve spora uyarak. En azindan uygulayinca verebiliyoruz buna da sukur.
Gunaydin kuzumm
midem pek küçük sayılmaz ama olsunGeçmiş olsun. Mide küçülünce fazla gelmiştir.
gel gel ne olursan ol yine gelMerhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın