- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.086
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.821
vereceğiz tabii ki canımm, sen de sakın bozma moraliniOlsun canım ben de artı geldim, inşallah haftaya veririz kilo
Tsk ederim cnmBaşınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin.
Ansızın geliyor işte ölüm.
Sıkma canını Dr da demiş ödem olur diye. Sen dikkat edersen kontrol sende olur. Hamileliğin tadını çıkar bozma moralini
Tebrikler cnm harika
Çok güzel cnm tebrikler
Sagol cnmgeçmiş olsun canım
İnş gelmeye çalışacağımbol salata, yanina yogurt biraz da protein, pilav aramayacaksin uzun sure. Ben esime pilav yapiyorum kendim yemiyorum mesela. Salata ve yogurt guzel tutuyor.
kacma gelirsen ilin ucunu yakalariz yoksa gider
evet wvet gelinn
cozutma nolurr
yaa ne guzel motivasyon :) ben kiraz sapi ve rpybos cayi ictim dun :)
evet birakmayin
kesinlikle, baslayinca pit pit gidecek hepsi
sifa olsun kusum
bence guzel menu olmus, spor da var, kurabiyeyi de sagkiklisindna yapmissin afiyet olsun
olma buraya gel arada kendi menune gore de hazirlik yap, sen onlarin yediklerinden yeme :)
saol canim
edersin sen
bence guzel menu olmus afiyet olsun
kabakli pideyi ilk defa goruyorum. Yalniz biraz lroteini az olmus sanki menunun.
bence de 1 ile baslamak mantikli
bence super bi gun olmus afiyet olsun
canim 1 paket cubuk kraker hic olmamis
adet etki eder ama canim benim gunduz 1 paket cubuknkraket yemissin hem tuz odem yapar hem karbonhidrat odem yapar
canim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.
biraz takip et, su ic bol, uykunu da al, 1-2 haftaya gecmezse ya da kotuye giderse dedigim gibi belki bi diyetisyenle falan gorusursun
kabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu varbense 69 gorucem derken 70 e dusup 71 e ciktim ama bu hafta geliyor 69 :)
cok saol canim, dostlar sagolsun
amin, cok saol canim. sorma hic beklenmedik bir durum
gel hadi gelll, tmaam söz yarismicam seninle gel yeterki :)
cok saol canim, aminn
cok saol canim, amin
ya bak daha cok kilo almamisken yol yakinken donn
amin canimm
sana yorumlarimi yukarida belirttim, 1 regl, 2 cubuk kraker, reglin etkisi gecer ama dengeli beslenmeyi ogrenmen lazim.
supersinn, hangi tartidan aldin ?
cok saol kusum, dostlar sagolsun
supersin
canim regl direk arti 1 kilo, hic o artiya bakma bende pazartesi artiydim bu sebeple
gel gel kacma :
ahh sorma, cok saol canim amin.
Sagol cnmBasın sağ olsun canım, ani ölümler çok etkiliyor, şimdi kendini toplamissindir insallah
Üzülme canım ,biraz sakinleş, Bozma moralini
Olsun canım ben de artı geldim, inşallah haftaya veririz kilo
Off off ne olacak halimiz, hiç veremiyoruz benim de çok canım sıkıldı
Verirsin canım acele etme ,dün bulgur falan vardı menunde şişkinlik yapmistir
Tebrik ederim kızlar harikasınız
Üzülme canım hepimiz artiyiz nerdeyse bu hafta
Tebrik ederim canım
Slm cnm muhtemelen artinda o yuzden cnm moral bozmak ins yola devam suyu çoğalt ins faydası olurSelam kızlar sabah tartildim ama malesef 2 3 gündür WC sorunu yaşıyorum, sabah +500 çıktım çok moralim bozuldu
Gündüz okudum evde değildim cevap yazamadım canim.canim ben kendimi takip etmek icin her gun hem sabah kalkinca ac karnina hem de aksam yatmadan hemen once tartiliyorum. boylece o gun yediklerim, sporum vs nasil etkiliyor takipte kaliyorum. Bu arada sabah ve aksam kilolari farkli oluyor tabiki ama sabahi sabahla kiyasliyorum aksam sadece bana fikir vermesi icin. Normalde diyetisyenler hergun tartilmauin der eger tartiya bakip stres oluyorsan evet tartilmak stress etkisinden oturu kotu olabilir. Ama ben gunluk bi sabah oncekinden arti olmussam ona uzulmek yerine farkli ne yaptim da arti oldu sebebini bulmaya calisiyorum. Bir gun once ne yedim, ne ictim, spor yaptim mi yapmadim mi, az mi uyudum cok mu uyudum. regl mi olucam hepsini dikkate aliyorum ya da erken ya da gecmi kapattim. Mesela ben gec saatte bile yesem (8.30 -9.00 gibi) mc donalds in izgara tavuklu salatasini ne zaman yersem hep guzel eksi goruyorum ertesi gunu. Aksam 2 tane izgara tavuklu salata yiyorum sadece ve heeep guzel eksi getirdi bana :) sanirim hafif bir aksam yemegi oldugu icin iyi geliyor bana. Mesela mercimek corbasi ictigimde de hic oyle eksi gormuyorum baksan aksam bi corba icmis byanina yogurt salata yapmisim ama snairim mercimek beni sisirdiginden hic oyle aman aman bir eksi gormuyorum. Yani bizimle paylasmasan da belki sende kendin icin bir cizelge yapip gunluk takip edebilirsin degisimlerini, o da kilo verme surecinde sana yardimci olur.
canim ben subatin basinda basladim ben etkisini 2-3 gunde gordum hemen. Regl oncesi canim yine biraz tatli cekti ama durduramayacagim bir istek olmadi eakisk gibi. Meyve ile gecistirebildim yani. Sen de bugun basladiysan bir iki gunde etkisini gorursun. bence direk gunluk etkiliyor duzenli kullanmaya baslayinca. Mesela dun ofise gittigim icin alamamistim aksam eve geldigimde cabim boyle karbonhidratli bir seyler cekti aa dedim hemen kromunu al, kromu aldiktan birkac saat sonra gecti o istek. Yani bir onceki gin sabah almistom kromu, ertesi gun aksama etkisi gitti tabiki, yeniden alinca iyi geldi. yani suan bende saatini gecirsem eksikligini hissediyorum.
canim yarina kadar kabizligon gecmezse sabah ac karnina 5 tane kuru erik ye, cok iyi geliyor.Selam kızlar sabah tartildim ama malesef 2 3 gündür WC sorunu yaşıyorum, sabah +500 çıktım çok moralim bozuldu
cok saol canim bugun daha iyiyim cok sukur.Basın sağ olsun canım, ani ölümler çok etkiliyor, şimdi kendini toplamissindir insallah
Üzülme canım ,biraz sakinleş, Bozma moralini
Olsun canım ben de artı geldim, inşallah haftaya veririz kilo
Off off ne olacak halimiz, hiç veremiyoruz benim de çok canım sıkıldı
Verirsin canım acele etme ,dün bulgur falan vardı menunde şişkinlik yapmistir
Tebrik ederim kızlar harikasınız
Üzülme canım hepimiz artiyiz nerdeyse bu hafta
Tebrik ederim canım
Başin sağolsun canim. Allah rahmet eylesin.Kizlar selam,
oglen size yazdiktan sonra aci bir haber aldim, halamin esini, enistemi kaybetmisiz. Ofisteydim sonrasinda yaptigim isten de bir sey anlamadim. Buraya da gelemedim. Hala sokun etkisindeyim. Sabah korona testi icin doktora gitmis, hastaymis. Sonra evde yalnizmis, kiz kardesi abim nasil olmus diye bakmak icin eve gelince yerde baygin bulmus. Ambulans cagirmislar falan ama hastaneye gidene kadar da kalp masaji yapilmis, hastaneye vardiginda doktorlar cok umutlu olmayin demisler zaten. Bu haberden birkac saat sonrasinda da vefat haberi geldi zaten. Ben yasadigim sehirden baska bir sehirde calisiyorum (1 saatten fazla yolum var tek yön) boyle biraz sakinlesip oyle yola cikmak icin ofiste bekledim, oyle ciktim bugun. Gunun kalanindan da bir sey anlamadim. Zararli bir sey yemedim ama spor falan yapmadim, ofisin etrafinda yurumustum haberi almadan once biraz o kadar.. hala olayin sokundayim..
Cok saol canim dostlar sagolsunBaşin sağolsun canim. Allah rahmet eylesin.
Kalanlara sabır versin
Saol canim amin, evet ani ölümler cok zor..gewezebidik başınız saolsun cnm Rabb'im sabır versin ani ölümler çok zor
Ay sukur, gercekten pilav yiyorsun 3 gundur, bir daha yaparsan az yap ve sen yeme..bunarada sabah kahvaltilik gevrek yerine yumurta peynir falan yersen daha tutar, boyle bakinca hic lrotein yok menunde, protein cok onemli kilo verirken, kas keybetmemek icin onemliBugünkü menüm
Kahvaltı kahvaltılık gevrek ve süt (bu sefer diyet olandan)
Öğle 12:30 mercimekli bulgur pilavı 5-6 kaşık- karnabahar 2 parça
14: 00 Filtre kahve
15:30 1 büyük elma -10 fındık
18:30 salata
Bulgur pilavı bitti çok şükür♀ Öğlen pilav yediğim için başka bir şey yemek istemedim.
Süpersin tebrik ederimmHayirli cumalar kizlar
Geçen hafta:86.1
Bu hafta:85.1
Fark:_1 kg
Haftaya eksi gelir insallah canim regl odem yapmistirGeçen hafta 66.00
Bu hafta 66.3
+300
Bu hafta başından boğazımdan dolayı koptum devamını getiremedim. Oysa bu hafta 65 leri gorecektim diye umutluydum. Bugünde regl oldum haftaya daha iyi olacak.
Sagol cnmBaşınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin.
Ansızın geliyor işte ölüm.
Sıkma canını Dr da demiş ödem olur diye. Sen dikkat edersen kontrol sende olur. Hamileliğin tadını çıkar bozma moralini
Tebrikler cnm harika
Çok güzel cnm tebrikler
Sagol canim menü yorumlarin icin.bol salata, yanina yogurt biraz da protein, pilav aramayacaksin uzun sure. Ben esime pilav yapiyorum kendim yemiyorum mesela. Salata ve yogurt guzel tutuyor.
kacma gelirsen ilin ucunu yakalariz yoksa gider
evet wvet gelinn
cozutma nolurr
yaa ne guzel motivasyon :) ben kiraz sapi ve rpybos cayi ictim dun :)
evet birakmayin
kesinlikle, baslayinca pit pit gidecek hepsi
sifa olsun kusum
bence guzel menu olmus, spor da var, kurabiyeyi de sagkiklisindna yapmissin afiyet olsun
olma buraya gel arada kendi menune gore de hazirlik yap, sen onlarin yediklerinden yeme :)
saol canim
edersin sen
bence guzel menu olmus afiyet olsun
kabakli pideyi ilk defa goruyorum. Yalniz biraz lroteini az olmus sanki menunun.
bence de 1 ile baslamak mantikli
bence super bi gun olmus afiyet olsun
canim 1 paket cubuk kraker hic olmamis
adet etki eder ama canim benim gunduz 1 paket cubuknkraket yemissin hem tuz odem yapar hem karbonhidrat odem yapar
canim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.
biraz takip et, su ic bol, uykunu da al, 1-2 haftaya gecmezse ya da kotuye giderse dedigim gibi belki bi diyetisyenle falan gorusursun
kabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu varbense 69 gorucem derken 70 e dusup 71 e ciktim ama bu hafta geliyor 69 :)
cok saol canim, dostlar sagolsun
amin, cok saol canim. sorma hic beklenmedik bir durum
gel hadi gelll, tmaam söz yarismicam seninle gel yeterki :)
cok saol canim, aminn
cok saol canim, amin
ya bak daha cok kilo almamisken yol yakinken donn
amin canimm
sana yorumlarimi yukarida belirttim, 1 regl, 2 cubuk kraker, reglin etkisi gecer ama dengeli beslenmeyi ogrenmen lazim.
supersinn, hangi tartidan aldin ?
cok saol kusum, dostlar sagolsun
supersin
canim regl direk arti 1 kilo, hic o artiya bakma bende pazartesi artiydim bu sebeple
gel gel kacma :)
ahh sorma, cok saol canim amin.
Tebrikler col guzel eksi, bende bir göreydim 6larii of offKizlar gunaydin,
Hemen bildirimimi yapayim.
Gecen cuma 70.75
bugun 69.95
fark -800 gram
reglim bitmek uzere bence haftaya daha d aeksi gorurum :) cok sukur 69 u gordum
Bende de xiaomi mi 2 var, memnunum genel olarak ondan guzel tarti bence..6 lari sen de goreceksin hic merak etme az kaldi. Ramazan olmadan cok rahat gorursun bence, ben 3 til sonra gordum, 3 til oncede burasi sayesimde gormustumSüpersin tebrik ederimm
Haftaya eksi gelir insallah canim regl odem yapmistir
Sagol cnm
Sagol canim menü yorumlarin icin.
Xiaomi mi 2 aldm cnm
Tebrikler col guzel eksi, bende bir göreydim 6larii of off
Aslında yeşil mercimekle yapıyorum çocuklar da çok seviyor. Ama dikkat etmem lazım. Haklısın hiç protein almamış oldum.Cok saol canim dostlar sagolsun
Saol canim amin, evet ani ölümler cok zor..
Ay sukur, gercekten pilav yiyorsun 3 gundur, bir daha yaparsan az yap ve sen yeme..bunarada sabah kahvaltilik gevrek yerine yumurta peynir falan yersen daha tutar, boyle bakinca hic lrotein yok menunde, protein cok onemli kilo verirken, kas keybetmemek icin onemli
Canim pilav yerine yesil mercimek yemegi yap cocuklara,Aslında yeşil mercimekle yapıyorum çocuklar da çok seviyor. Ama dikkat etmem lazım. Haklısın hiç protein almamış
Cevapların için teşekkür ederim. Bundan sonra dikkat ederim. Yeşil çay içiyorum ama emzirdiğim için diğerlerini içebilir miyim bilmiyorum. Haftaya inşallah bol eksiler görürüz.Canim pilav yerine yesil mercimek yemegi yap cocuklara,
Bulgur iyi diye her sey kararinda guzel, bulgur sisirir, mercimek sisirir, bunlar siskinlik yapan seyler, ilk haftadan bu kadar sisiren seyler yedigin icin de demotive oluyorsun veremiyorum diye. Sen haftaya bol sebze ve bol proteine yuklen
Bak cok basit seyler benim isime yarayan
Her ogun yagsiz tuzsuz salata ya da yesillik yemek
Gunde 1 kase yogurt yemek ozellikle aksam guzel tok tutuyor
Arada bitki caui icmek odem attirici yesil cay, beyaz cay, roybos, kiraz sapi gibi gunde 2 fincan
Aksam erken yatmak ve yeteri kadar uyumak
Her gun 15 dk bile olsa hareket etmek
Gunde 3lt su icmek
Teşekkür ederim cnmSüpersin tebrik ederimm
Haftaya eksi gelir insallah canim regl odem yapmistir
Sagol cnm
Sagol canim menü yorumlarin icin.
Xiaomi mi 2 aldm cnm
Tebrikler col guzel eksi, bende bir göreydim 6larii of off