Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tsk ederim cnm

geçmiş olsun canım
Sagol cnm
İnş gelmeye çalışacağım
ahh sorma, cok saol canim amin.

Sagol cnm
Üzülme canım hepimiz artiyiz nerdeyse bu hafta

Tebrik ederim canım

Gündüz okudum evde değildim cevap yazamadım canim.
Ne güzel uzun uzun yazmışsın çok sağol canım.

Günlük tartilmiyordum ben ama birde bunu deniyim. Dediğin gibi hangi yiyecek ekşi getiriyor hangisi artı getiriyor takip edebilirim doğru diyorsun.

Bugün misafirlikteydim ama çok ta abartmadim önceki günler yediklerime bakarsam. Akşam menümü yazacağım zaten.

gewezebidik canım krom hapının faydasını ne zaman görmeye başlarız
sen ne zamandır kullanıyorsun
canim ben subatin basinda basladim ben etkisini 2-3 gunde gordum hemen. Regl oncesi canim yine biraz tatli cekti ama durduramayacagim bir istek olmadi eakisk gibi. Meyve ile gecistirebildim yani. Sen de bugun basladiysan bir iki gunde etkisini gorursun. bence direk gunluk etkiliyor duzenli kullanmaya baslayinca. Mesela dun ofise gittigim icin alamamistim aksam eve geldigimde cabim boyle karbonhidratli bir seyler cekti aa dedim hemen kromunu al, kromu aldiktan birkac saat sonra gecti o istek. Yani bir onceki gin sabah almistom kromu, ertesi gun aksama etkisi gitti tabiki, yeniden alinca iyi geldi. yani suan bende saatini gecirsem eksikligini hissediyorum.
Selam kızlar sabah tartildim ama malesef 2 3 gündür WC sorunu yaşıyorum, sabah +500 çıktım çok moralim bozuldu
canim yarina kadar kabizligon gecmezse sabah ac karnina 5 tane kuru erik ye, cok iyi geliyor.
cok saol canim bugun daha iyiyim cok sukur.

Saol canim, insan kucuk hedeflerine ulastikca daha bi motive oluyor. Ilk hedefim subat sonuna 70 in altina dusmekti onu basardim suan cok mutluyum o yuzden

İyi akşamlar kızlar kaçaktim yine bı süredir geldim güncel kilom hala 77lerde 77.60im bu hafta niyetliydim genel olarak zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

Başin sağolsun canim. Allah rahmet eylesin.
Kalanlara sabır versin

Bugünkü menüm

Kahvaltı kahvaltılık gevrek ve süt (bu sefer diyet olandan)

Öğle 12:30 mercimekli bulgur pilavı 5-6 kaşık- karnabahar 2 parça

14: 00 Filtre kahve

15:30 1 büyük elma -10 fındık

18:30 salata

Bulgur pilavı bitti çok şükür‍♀ Öğlen pilav yediğim için başka bir şey yemek istemedim.

Başin sağolsun canim. Allah rahmet eylesin.
Kalanlara sabır versin
Cok saol canim dostlar sagolsun
gewezebidik başınız saolsun cnm Rabb'im sabır versin ani ölümler çok zor
Saol canim amin, evet ani ölümler cok zor..
Ay sukur, gercekten pilav yiyorsun 3 gundur, bir daha yaparsan az yap ve sen yeme..bunarada sabah kahvaltilik gevrek yerine yumurta peynir falan yersen daha tutar, boyle bakinca hic lrotein yok menunde, protein cok onemli kilo verirken, kas keybetmemek icin onemli

Kizlar selam hemen menumu yazayim,

10.30 bi kahve

12.45 kabakli 1yumurtadan omlet, 5 zeytin 2,5 dilim peynir, yesillik 8-9mini domates 3 mini salatalik

14.30 1 kahve

16.00 5 badem 1 ceviz 1 turk kahvesi

20.00 5 minik parca tavuk sis, 2 kasik kadar doner, yarim dilim ekmek boyutunda tirnak pide salata 1 kase yogurt

Su 3lt olmustur
45 dk yuruyus yaptim 135 puan ama belki birazdan da leslie yapabilirim.

Son düzenleme:
Hayirli cumalar kizlar
Geçen hafta:86.1
Bu hafta:85.1
Fark:_1 kg
Süpersin tebrik ederimm
Geçen hafta 66.00
Bu hafta 66.3
+300
Bu hafta başından boğazımdan dolayı koptum devamını getiremedim. Oysa bu hafta 65 leri gorecektim diye umutluydum. Bugünde regl oldum haftaya daha iyi olacak.
Haftaya eksi gelir insallah canim regl odem yapmistir
Sagol cnm
Sagol canim menü yorumlarin icin.
Xiaomi mi 2 aldm cnm
Kizlar gunaydin,

Hemen bildirimimi yapayim.
Gecen cuma 70.75
bugun 69.95
fark -800 gram

reglim bitmek uzere bence haftaya daha d aeksi gorurum :) cok sukur 69 u gordum
Tebrikler col guzel eksi, bende bir göreydim 6larii of off

Süpersin tebrik ederimm

Haftaya eksi gelir insallah canim regl odem yapmistir

Sagol cnm

Sagol canim menü yorumlarin icin.
Xiaomi mi 2 aldm cnm

Tebrikler col guzel eksi, bende bir göreydim 6larii of off
Bende de xiaomi mi 2 var, memnunum genel olarak ondan guzel tarti bence..6 lari sen de goreceksin hic merak etme az kaldi. Ramazan olmadan cok rahat gorursun bence, ben 3 til sonra gordum, 3 til oncede burasi sayesimde gormustum

Aslında yeşil mercimekle yapıyorum çocuklar da çok seviyor. Ama dikkat etmem lazım. Haklısın hiç protein almamış oldum.

Aslında yeşil mercimekle yapıyorum çocuklar da çok seviyor. Ama dikkat etmem lazım. Haklısın hiç protein almamış
Canim pilav yerine yesil mercimek yemegi yap cocuklara,
Bulgur iyi diye her sey kararinda guzel, bulgur sisirir, mercimek sisirir, bunlar siskinlik yapan seyler, ilk haftadan bu kadar sisiren seyler yedigin icin de demotive oluyorsun veremiyorum diye. Sen haftaya bol sebze ve bol proteine yuklen

Bak cok basit seyler benim isime yarayan
Her ogun yagsiz tuzsuz salata ya da yesillik yemek
Gunde 1 kase yogurt yemek ozellikle aksam guzel tok tutuyor
Arada bitki caui icmek odem attirici yesil cay, beyaz cay, roybos, kiraz sapi gibi gunde 2 fincan
Aksam erken yatmak ve yeteri kadar uyumak
Her gun 15 dk bile olsa hareket etmek
Gunde 3lt su icmek

Cevapların için teşekkür ederim. Bundan sonra dikkat ederim. Yeşil çay içiyorum ama emzirdiğim için diğerlerini içebilir miyim bilmiyorum. Haftaya inşallah bol eksiler görürüz.

Günaydin kizlar sabah uyandm 4 mil leslie yaptm kahvemi ictim kahvalti öncesi yatak carsaflarni degistirdm yikandilar astim sükür bi yemek yapcm aksama onuda kvyle beniz tek tavuk yemegi yapmayi dusunuyorm corbayi es gecicem bugn hava zaten yaz günü gibi. Simdi oglumu uyutuyorm uyansin bir de yürüyüs yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…