Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeee, eşime sinir olmaktan heryerim ödem topluyor, uyku muyku yokSanırım herkesler yatmaya gitmiş, gidem de ben de yatam çok uykum var. İki gündür çok yoruldum. Hepinizi çok öpüyorum, iyi geceler. Sabah tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.
Hayırdır canım.Nerdeee, eşime sinir olmaktan heryerim ödem topluyor, uyku muyku yok
Ay valla 3 günde bıktımEvlere şenlik yıllar sonra geleceğiniz noktadan sesleniyorum.
Geçen hafta ayağından ameliyat oldu, 2 gün hastanede yatıp çıktı, cumartesi sabaha karşı eniştemiz vefat etti.Hayırdır canım.
her ne olmuşsa canını sıkmainan hiçbir şeye değmiyor
Birde dün bir arkadaş başsağlığı dilemişti kim vefat etmişti canım.
Kaç gündür girmedim bir göz atıp çıkıyordum
Kapatılsınn zaten reglim uçan sinekten bile nefret edebilirimAhaha seni o kadar iyi anlıyorum ki mesela gerginlikten uyuyamadım az önce yorganınla küçük çaplı bi kavga ettik neyse dedim sen bi sakinleş yavaşça uzaklaştım uyuyamayınca da ayrı bi geriliyor insan ulen gamsız erkekler hepinizden nefret ediyorum
Erkekler….Geçen hafta ayağından ameliyat oldu, 2 gün hastanede yatıp çıktı, cumartesi sabaha karşı eniştemiz vefat etti.
Zaten kendisi evde, işim gücüm bitmiyor, arada misafirlerim geliyor, kendim rahat değilim, sürekli acıkıyor
Ben 24 saatte bir yerken bunun sürekli acıktım demesine dayanamıyorum
Evde bisürü tatlı var, önünde, masada ıvır zıvır, kuruyemiş var, beni neden sıkboğaz ediyorsun, üstelik yemek saatleri belliyken
1 yasinda ve 2 bucuk yasinda bebeler yuzunden okuyamiyorumkiBen hala geriden geliyorum, sen başarabildin mi, kara göründü mü kaderdaşım
Bu azmin sonucu tartiya yansiycak canimBn burda açlıktan kivranirken kocam iki halley pasta bir sıkmalı çikolata ve yarım ekmek yedi bnde yoğurt yım bari
Hemşire abla teşekkür ederimHekim, ebe , hemşire acaba hangisi Kolaylıklar seninle olsun.