Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

revaniyle sut ictigin icin seni affettim en azindan sekerini hop diye hoplatmamissindir, butun gun tatli birseyler yemissin acaba sen de bi kromu arastirsan mi? sanki karbonhidrat aş eriyorsun gibi geldi (simarikliktan degilse tabi) yani bana cok yardimci oldugu icin soyluyorum :)

luppoya kadar com iyiydi yaa, keske luppo yerine kakaolu sut falan icseydin kusum

ay cok gecmis olsun kusum bol su ic
Aynen canım ya. karbonhidrat yemeden duramıyorum.
kendi kendime güne başlamadan bugün protein yiyecem, yeşil yiyecem diyorum bide bakmışım ki olmamış bı turlu uyamiyorum.
kromu Pınar ve Yasemin kullanıyor bakalım onlarda nasıl bı etki bırakacak. Bende bı araştırayım.

Benim telefon göçtü canlar tamirde eşimin telden girdim 😘 yarın alır inşallah
Aa insallsh halolur bugun zehracim
selam canımlar
aslında iyi gidiyordum eksi de gördüm tabi.
dün misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
Cok gecmis olsun deniz aman dikkat et Allah korusun
Kizlar selam,

hemen menumu yazayim

10.30 1 kahve

13.30 1 yumurtadan kabakli biberli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 2 mini slaatalik, bi demet maydanoz, 7-8 mini domates

15.00 1 kahve

17.00 1 ceviz 10 badem 1 kiraz sapi cayi

19.00-19.30 1dilim balik (120gr gibi) 1 kase yavsiz tuzsiz salata, 1 kase yogurt

spor 40 dk orta tempo yuruyus
Afiyet olsun cok sade güzel menu
Merhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş🤭
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın😅
Merhaba canim daha gecen gün senin motivasyon hikayeni okudumm 😍 hepsini geri almis olamazsin profilinde 72 yaziyodu öyleyse hemencik verirsn ama basla. Bende bitürlü veremedm sürünüyorm almanya gittim ailemin yanina orda 80e dayandim döndüm ama susn cok motiveym sükür 4kg gitti 1ayda yola devam 💃🏻😍

n misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
canımm çok geçmiş olsun, baktın mı tansiyonuna, aman dikkat et

midem pek küçük sayılmaz ama olsun😂

gel gel ne olursan ol yine gel 😄mis gibi gidecek tüm yağlar inşallah
Şişmansan hemen gel🤣🤣 Hamilelik düşünüyorum bir de bu kiloyla ama iki gündür dikkat ediyorum🤭

Merhaba canim daha gecen gün senin motivasyon hikayeni okudumm 😍 hepsini geri almis olamazsin profilinde 72 yaziyodu öyleyse hemencik verirsn ama basla. Bende bitürlü veremedm sürünüyorm almanya gittim ailemin yanina orda 80e dayandim döndüm ama susn cok motiveym sükür 4kg gitti 1ayda yola devam 💃🏻😍
Tabi Allah’a şükür hepsi değil canım 6-7 kilo almış bulunuyorum ama eski motivasyonumdan eser kalmadığı için sürekli diyeti bozup duruyorum ne olacak bu halim🙈
Ne güzel 4 kilo vermişsin canım tebrikler bu motivasyonu çok değil 2 ay daha koru 6lardasın direk😍😍

sağ ol bebem turşu cızmış onu anladım😄

kaçsın şimdi? düşünmek başarmanın yarısıdır 😄 bak ben de düşüne düşüne sonunda yaptım😄
72-73 arası gidip geliyorum canım şöyle 69 kiloyu görsem çok güzel olacak🤣
Hamile misin yoksa hayırlı olsun kaç haftalık😍

01.03.2022
08.15
3 zeytin, 2 çatal peynir, havuç,1 avuç fındık

11.00 sütlü kahve
12.45
2 yumurta ve 1 YK lor ile omlet, 2 dilim TB ekmek, 1 Tk kuşburnu

16.00 sade kahve
18.00
2 kepçe mercimek çorbası, 2 sk sarambula( yarmalı pazı yemeği),yoğurt

19.00 2 kuru kayısı

Şu:2.5 lt yapacağım, sporu yapınca yazarim 😍

Kizlar selam,

hemen menumu yazayim

10.30 1 kahve

13.30 1 yumurtadan kabakli biberli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 2 mini slaatalik, bi demet maydanoz, 7-8 mini domates

15.00 1 kahve

17.00 1 ceviz 10 badem 1 kiraz sapi cayi

19.00-19.30 1dilim balik (120gr gibi) 1 kase yavsiz tuzsiz salata, 1 kase yogurt

spor 40 dk orta tempo yuruyus
Çok çok iyi menü canım afiyet olsun 😘
Merhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş🤭
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın😅
Ay canım sen hepsini almamissindjr, daha fazla pişman olmamak için gel burda verelim kilolari , ben de aldım biraz :KK43:

Maşallah pınar sen ne güzel verdin 😍👏

Çok çok iyi menü canım afiyet olsun 😘

Ay canım sen hepsini almamissindjr, daha fazla pişman olmamak için gel burda verelim kilolari , ben de aldım biraz :KK43:

Maşallah pınar sen ne güzel verdin 😍👏
Bugün de yedim yarın itibariyle ben de menü yazmaya başlayayım en iyisi canım 7-8 kilo aldım gidişat kötü her gün dikkat edeceğim deyip akşam sapıtıyorum menü yazacağımı bilirsem tutarım belki kendimi

Bugün de yedim yarın itibariyle ben de menü yazmaya başlayayım en iyisi canım 7-8 kilo aldım gidişat kötü her gün dikkat edeceğim deyip akşam sapıtıyorum menü yazacağımı bilirsem tutarım belki kendimi
Aynen ben de aynıyım canım, başlayalım beraber daha önce yaptık yine yaparız, bir kere başlayınca devamı mutlaka gelecek ❤️😎

Hayırlı geceler

10.00
2 ceviz
7,8 kuru üzüm
7 çiğ badem
7 çiğ findik
1 b süt

13.30
Bı elin yarısı kadar tost
1 dilim ekmek arası 2 cubuk peynir
Az şekerli çay

18.00
4 kaşık yuvalama
Bir buçuk kepçe kuru fasulye susuz aldım
Bir b ayran
Bir k pirinc pilavı

20 .00
Az şekerli 2 kupa çay

23.00
Bitki çayı

Kizlar selam,

bugun diyetisyenimle tarti gunumuzdu, 1 ayi bitiridk beraber o yuzden bugun beni serbest birakti 😎 Subat ayinda 4.15 kg vermis oldum. Sabah itibari ile 69.80 idim. Bugun serbestim yarindna itibarende detoksa baslicam bakalim bu haftanin sonucu nasil olacak.

Bugunku menum o yuzden biraz esnek bir menu

10.00 1 kahve

12.00 1 yumurtadan pirasali omlet, 3 zeytin 2 dilim peynir, yesillik, 7-8 mini domates 2 mini salatalik, 1 tane mini tt ekmek (sanirim 2 dilim sayilir sandvic ekmegi gibi minik)
sekersiz cay

arada sekersiz cay

14.30 1 kahve 2 hurma

17.00 10 badem

18.45-19.10 5 yk haslanmis makarna (yagsiz) 6 yk sebzeli et yemegi
1 kase yogurt

21.00 2 kare cikolata (1 kare sutlu 1 kare bitter)

su 2.5 lt

spor 40 dk Leslie walk off fat fast yaptim.

X