Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün yazamadım ama diyetime uydum. Bugün misafir vardı kek yaptım, yemedim tabi. Bu arada bugün sabah tartıldığımda 74,4 çıktım. Dün 74,9’du.

Bugünkü menüm

10:30 kahvaltılık gevrek ve süt 1 kase

13:00 tam buğday tost ekmeği ile yapılmış yarım tost eşimle çocuklara yapmıştım

14:00 çay ve 10 badem, 2 incir

17:00 kahve

18:00 1 elma

19:00 5 kaşık yemek (2 kaşık pilav, 3 kaşık kuru fasulye) salata, yarım kase yoğurt

21:00 sade çay

5 bin adım yürüyüş

ya kesinlikle burasi bana inanilmaz motivasyon sagliyor. Iyi ki varsiniz
Merhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın
gel gel ne olurana ol gel, verdigin kilolari geri aldiysan da gel, bin kere tovbe edip gidip o cimolatayo yediysen de gel
bana cok iyi geldi, umarim kullanan herkesi benim gibi guzel etkiler
ya aileninnyanina gitmek ve baska ulkeye gitmek ikisi de tek basina kilo sebebi zaten, ya bunu bir dahabyakin zamanda bulup yiyemem diye herseyden cifter porsiyon yemeknistiyor insan
gel gel bende kilolari vereyim insallah bende dusunucem (benim rahatsizligimdan oturu daha kolay hamile kalabilmek icin kilo vermem gerekiyorda)
72-73 arası gidip geliyorum canım şöyle 69 kiloyu görsem çok güzel olacak
Hamile misin yoksa hayırlı olsun kaç haftalık
72-73 sen gel mart sonuna 68 sin, ben bile 2i ceken Subatta 74 le baslayip 69u gordum ve hormonal zibilyon kilo vermemi engelleyici sey var
ay eve luppo falan almayin
guzel menu olmus canim afiyet olsun
gel gel yolnyakindna donelim beraber :)
Kizlar 15 dk Leslie ve 15 dk kadar plates yaptım
supersin
afiyet olsun canim, fena gun olmamis yalniz artik caya koydugun sekeri de birak yavastan

Süpersin canım, 4 kilo çok iyi. Diyetin de bir tek çikolatada uymamışsın onu da zaten serbest günün olduğu için.
Bu arada ben kışın hiç domates salatalık almıyorum, yazın kahvaltıda çok iyi oluyor doyurucu ama mevsim dışı meyve sebze almıyorum. Pırasalı omleti deneyeceğim en kısa zamanda.

Ya ben tonlarca kilo verdim kolay verip kolay alıyorum işte bir motive olsam 1,5-2 ay yeter bana ama yarın başlayacağım inşallah
Benim hamilelikte kilo ile ilgili değil problem ama büyük ihtimal 4. Aydan sonra sürekli yatacağım o yüzden artık kaç kilo alırım Allah bilir bari öğrenen kadar 2-4 kilo vereyim bugün bitirdim ama yemeyi söz yarın başlıyorum menü de paylaşacağım
Ama çok iyi vermişsin canım tebrikler spor yaptın mı bu sürede

ya ben pirasali, kabakli falan omlet yapip yemeyi com seviyorum. Hem bagirsaklari calistiriyor hem tok tutuyor Gervi benimki daha cok sebzesi bol oldugunda yumurtali pirasa da denebilir . Ben karadenizliyim, bizim orada herseyin "kayganasi" yapilir. Kaynada dediginde buldugun sebzeyi, tursuyu falan ekmek ve yumurtayla yogurup, tavada iki yuzunide az yagda borek gibi pisiyorsun. Hatta karadeniz ozgu kaygana tavasi kapaklari vardir ben Hollanda ya kadar getirdim onlari. Pirasa kayganasini da cok severim ama ekmek koyunca karbonhidrati artiriyoruz diye ekmek koymadan omlet gibi yapsam dedim baktim guzel oluyor kahvaltida boyle bol sebzeli omlet yemeye basladim. Tipi dedigim gibi daha cok yumurtali pirasa gibi ama tadi cok guzle oluyor, yani bence

ya Hollanda da her mevsim her sebze var ve eli yuzu duzgunde, bazi sebze meyveler guney yarim kureden geliyor, yani orada yaz mevsimi oldugu icin orani yaz sebze meyvelerini de burada kisin tuketebiliyoruz. Hollanda ama cok cesitli tarim yaklasiminda da cok gelismis zaten, aldigim o minnaklar gayet yazinkiler gibi oluyor.

ahh ne guzel kolay kolo verebilmek, benim kilo vermem icin elimden gelen her seyi yapmam gerekiyor. Spor yaptim, hergun apor gapiyorum ya yuruyorum ya Leslie yapiyorum. Bazen ikisinide yapiyorum. Subat ayinda sadece 2 gun spor yapmadim :) her gun min 30-40dk spor yapiyorum yani :)

Harikasın canım bayağı azimlisin ben de geçen sene böyleydim eminim hedef kilona ulaşacaksın sonra koru ama alma geri çok zor korumak hedef nedir bu arada

Sen de iyi ki varsın canım. Hedefimize ulaşıncaya kadar burayı bırakmayalım. Ben son yıl çok diyet yaptım birkaç kilo verince rahatlayıp bıraktım. Bu sefer sizin sayenizde motive olup bırakmayacağım inşallah. Aslında diyetisyenlerin de yaptığı bu. Biz nasıl beslenmemiz gerektiğini biliyoruz aslında baya tecrübe edindik, ama diyetisyen ile takip ediliyorsun. Ben son zamanlarda diyetisyene gitmeyi planlıyordum buraya başladım.

Ben de tam acıkmıştım, evde pırasa yok ama oğlumu okula bırakıyorum sabah alırım. Ben de sebzeyi çok severim.
Hollanda’da tarım çok gelişmiş biliyordum ama her mevsim sebzelerin olması çok iyiymiş. Burada da var ama tadı yok ve çok pahalı. Burada herkes gitme derdinde, bugünkü arkadaş karı koca uzman doktor yurt dışına gitmeyi düşünüyorlarmış.

Harikasın canım bayağı azimlisin ben de geçen sene böyleydim eminim hedef kilona ulaşacaksın sonra koru ama alma geri çok zor korumak hedef nedir bu arada
hedef 55-56 falan gonlumden gecen ama illaki 55 olmasi da gerekmiyor. Benim icin oncelikle ilk hedef 70 in altina dusmekti o oldu. Mart hedefi ay sonunda 65 in altina dusmek. Sonraki hedef dw Ramazan bayramina 60 on altina dusmek. 59 u goreyim sonrasi o gunku yag-kas dengeme gore karar verecegim bir durum aslinda.

Ya korumak cok zor biliyorum hep korumada kaybettigimden geri aldim bende ama bu sefer kafaya koydum 🏋‍
canim eger ozel bir durumun yoksa ve beslenme mantigini ogrendiysen kesinlikle haklisin. Benim polikistik overim oldugu icin birinin bana ona ozel beslenmeyi ogretmesi gerekiyor ve isimi kolaylastiracak onerilerde bulunmasi gerekiyor. Yoksa dedigin gibi genel mantigini biliyorsan zaten kendinde yapar burada da takip edebilirsin.

yaa maalesef ulkenin ekonomim durumu ve diger baska seylerde insanlari buna itiyor. Benimde doktoe arkadaslarimdan yurtdisina gidenler oldu. Ama hak vermemek de elde degil, yazik hasta bakip derdimize derman ariyorlar bir de hasta yakinindan dayak yiyorlar. Benim esim muhendis, once o is buldu oyle geldik 4.5 sene once sonra da ben ise girdim burda. Hic kolay olmadi ama oyle kalkip gelmek, geldigimizde de epey zorlandim ben. 2 sene issizdim, cok kolay bir karar degil yani. Bir bilinmeze cikiyorsun yola. Bir de bizimkisi de ayri delilik, hayagimizda hic gormedigimiz ulkeye direk goc ettik. Millet gezmeye gelmis gormus falan onceden, biz de hic, is bulduk geldik Ya iste insan dogdugu yerde degil doydugu yerde yasarmis diye bosuna dememis atalarimiz :)

Güzel menü canım afiyet olsun
Maşallah senin esnek menün bilr benimkinden güzel
Gayet güzel canım afiyet olsun
Ben de almıyorum canım, menemen yapacaksam dondurucudan domates kullanıyorum, diğer türlü havuç tüketebilirsin kahvaltıda güzel oluyor
Ya ben de ccok merak ediyorum kabaklı omleti, biraz anlatsana nasıl yapiyorsun

Hayırlı aksamlar kizlar

12.00
İki dilim çubuk peynir
Bir kaşık yumurta
Bir dilim ekmek
Az şekerli çay

14.00
Bir kase patlamış mısır
Şekersiz çay

16.00
Yeşil çay

17.00
İki haşlanmış içli köfte
3 parça haşlanmış tavuk
Bir kase erişteli yoğurt çorbası

Yarım elma

Çay içerim şekersiz içmeye çalışacağım.

02.03.2022
08.15
7 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 Tk kuşburnu

11.00 sütlü kahve

12.30
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,havuç,2 parça sosis, 1 dilim ekmek, 1 portakal,

16.00 sade kahve, 1 küçük tulumba
17.30
1 kepçe mercimek çorbası,4 YK sebzeli bulgur pilavı,yoğurt

Şu:2.5 lt ,spor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…