Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kendi alıp yediyse hiç sorun etme, benimki kendi alıp yemiyor, benden ister
Belli bir yaş grubu öyle sanırım abla yeni nesil işini kendisi hallediyor babam da sürekli annemin elini gözler mesala benimki de sağolsun evde yemek olmasa erinmez yapar col çocuğu doyurur 🧿🧿🧿(şuraya bı boncuk ilistireyim🤣)

Kız Sibel sibel_84 sibel_84 iki gündür takılmamam için tüm evren harekete geçmiş evde misafir ben zaten asla rahat olamam o halde... Burada bile pisi pisine ceza alıyordum 🤣 daha başıma ne gelebilir iki gündğr 😭

Geçen hafta ayağından ameliyat oldu, 2 gün hastanede yatıp çıktı, cumartesi sabaha karşı eniştemiz vefat etti.
Zaten kendisi evde, işim gücüm bitmiyor, arada misafirlerim geliyor, kendim rahat değilim, sürekli acıkıyor 🥴
Ben 24 saatte bir yerken bunun sürekli acıktım demesine dayanamıyorum 😕
Evde bisürü tatlı var, önünde, masada ıvır zıvır, kuruyemiş var, beni neden sıkboğaz ediyorsun, üstelik yemek saatleri belliyken
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun🤲

Birde o kadar yiyip yiyip kilo almamaları aşırı can sıkıcı oluyor ah bu erkekler 😏

17 Kasım Pazar Menüm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Sabah 09.00 : sade kahve
2 k kaysıı

Kahvaltı 11. 30: 1 has yumurta
5 zeytin 1 tam ceviz
30 gr peynir 1 k kayısı
Bol yeşillik tere marul maydanoz
1 dilim t b e

Ara sade kahve 10 badem 1 hurma

Aksam 16. 00(abimlerde): 1 kase yarma çorbası(yogurtlu)
1 tabak yeşil mancar yemeği
Salata

Su 2, 5 litre

18 Kasım Pazartesi menüm

Sabah sade kahve

Kahvaltı 12.00 : 1.5 has yumurta
5 zeytin 40 gr peynir
30 gr çavdar ekmeği
Yeşillik bolca

Ara: sade kahve 8 çiğ fındık 2 hurma

Akşam 17.00 derin dondırucudan haslanmış semizotu, yoğurt ( içindeki yogurt 4 kaşık)

Gün bitti malum yarın tartı günü 🙄
Aralarda maden suyu kiraz sapı

Evde misafirim olunca gelemedim şansıma :KK43: spora da gidemedim
Afiyet olsun canım menülerde uçuk kaçık bişi yok
Kız Sibel sibel_84 sibel_84 iki gündür takılmamam için tüm evren harekete geçmiş evde misafir ben zaten asla rahat olamam o halde... Burada bile pisi pisine ceza alıyordum 🤣 daha başıma ne gelebilir iki gündğr 😭
Daha gitmedi mi cici annen niyeyse kaynana diyemedim
Menüleri alıntıladım üstümü başımı değiştirip geleyim 😍
Nerdedin nerdesin?

Canımlaaar neler yapıyorsunuz 💕 Sizler mışıııl mışıl uyurken ben menülere baktım not ettim sporları da öylee 🌸 iki günlük iş tamamlandı. Beni sorarsanız 3 çocukla çıldırmakla meşgulüm 😂 yeğenlerim gelince benim oğlan da kudurdu 😂😂 Aşırı diyeti bozmadan devam etmeye çalışıyorum inşallah az bir artıyla tekrar döneceğim. Yine de buralardayım benden kurtulamazsınız
Kimsecikler cevap vermemiş unutulduk mu yaniii . Beni beni spor bakanınızı ne çabuk unuttunuz :KK34: :mad::ruh:

X