-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.881
Aynen canım ya. karbonhidrat yemeden duramıyorum.revaniyle sut ictigin icin seni affettim en azindan sekerini hop diye hoplatmamissindir, butun gun tatli birseyler yemissin acaba sen de bi kromu arastirsan mi? sanki karbonhidrat aş eriyorsun gibi geldi (simarikliktan degilse tabi) yani bana cok yardimci oldugu icin soyluyorum :)
luppoya kadar com iyiydi yaa, keske luppo yerine kakaolu sut falan icseydin kusum
ay cok gecmis olsun kusum bol su ic
Aa insallsh halolur bugun zehracimBenim telefon göçtü canlar tamirde eşimin telden girdimyarın alır inşallah
Cok gecmis olsun deniz aman dikkat et Allah korusunselam canımlar
aslında iyi gidiyordum eksi de gördüm tabi.
dün misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
Afiyet olsun cok sade güzel menuKizlar selam,
hemen menumu yazayim
10.30 1 kahve
13.30 1 yumurtadan kabakli biberli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 2 mini slaatalik, bi demet maydanoz, 7-8 mini domates
15.00 1 kahve
17.00 1 ceviz 10 badem 1 kiraz sapi cayi
19.00-19.30 1dilim balik (120gr gibi) 1 kase yavsiz tuzsiz salata, 1 kase yogurt
spor 40 dk orta tempo yuruyus
Merhaba canim daha gecen gün senin motivasyon hikayeni okudummMerhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın
canımm çok geçmiş olsun, baktın mı tansiyonuna, aman dikkat etn misafirliğe gittim. 4 gündür mide bulantılarım başladı. o nedenle sadece mercimek köftesi ve turşu yiyebildim misafirlikte. ama sabaha kadar uyuyamadım. sanırım fazla yedim. bu nedenle de büyük ihtimalle tansiyonum çıktı. beynime vurdu resmen. ellerim ayaklarım şişti. felaket bi dokunma oldu öyle söyleyim. hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum. kabus gibiydi cidden
Şişmansan hemen gelmidem pek küçük sayılmaz ama olsun
gel gel ne olursan ol yine gelmis gibi gidecek tüm yağlar inşallah
Tabi Allah’a şükür hepsi değil canım 6-7 kilo almış bulunuyorum ama eski motivasyonumdan eser kalmadığı için sürekli diyeti bozup duruyorum ne olacak bu halimAa insallsh halolur bugun zehracim
Cok gecmis olsun deniz aman dikkat et Allah korusun
Afiyet olsun cok sade güzel menu
Merhaba canim daha gecen gün senin motivasyon hikayeni okudummhepsini geri almis olamazsin profilinde 72 yaziyodu öyleyse hemencik verirsn ama basla. Bende bitürlü veremedm sürünüyorm almanya gittim ailemin yanina orda 80e dayandim döndüm ama susn cok motiveym sükür 4kg gitti 1ayda yola devam
sağ ol bebem turşu cızmış onu anladımcanımm çok geçmiş olsun, baktın mı tansiyonuna, aman dikkat et
kaçsın şimdi? düşünmek başarmanın yarısıdırŞişmansan hemen gelHamilelik düşünüyorum bir de bu kiloyla ama iki gündür dikkat ediyorum
Açlıktan ne kadar yediysen artıkağ ol bebem turşu cızmış onu anladım
şimdi yemek porsiyon ölçüsü konusundaki namımı düşününce yok canım az yedim diyemeyeceğim biliyorsunAçlıktan ne kadar yediysen artık
72-73 arası gidip geliyorum canım şöyle 69 kiloyu görsem çok güzel olacaksağ ol bebem turşu cızmış onu anladım
kaçsın şimdi? düşünmek başarmanın yarısıdırbak ben de düşüne düşüne sonunda yaptım
Çok çok iyi menü canım afiyet olsunKizlar selam,
hemen menumu yazayim
10.30 1 kahve
13.30 1 yumurtadan kabakli biberli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 2 mini slaatalik, bi demet maydanoz, 7-8 mini domates
15.00 1 kahve
17.00 1 ceviz 10 badem 1 kiraz sapi cayi
19.00-19.30 1dilim balik (120gr gibi) 1 kase yavsiz tuzsiz salata, 1 kase yogurt
spor 40 dk orta tempo yuruyus
Ay canım sen hepsini almamissindjr, daha fazla pişman olmamak için gel burda verelim kilolari , ben de aldım birazMerhaba kızlar nasılsınız bugün tesadüf eseri gördüm burası aktifmiş
İnşallah kilolar gidiyordur benim gibi verdiklerinizin hepsini geri almayın
Maşallah pınar sen ne güzel verdinAa insallsh halolur bugun zehracim
Cok gecmis olsun deniz aman dikkat et Allah korusun
Afiyet olsun cok sade güzel menu
Merhaba canim daha gecen gün senin motivasyon hikayeni okudummhepsini geri almis olamazsin profilinde 72 yaziyodu öyleyse hemencik verirsn ama basla. Bende bitürlü veremedm sürünüyorm almanya gittim ailemin yanina orda 80e dayandim döndüm ama susn cok motiveym sükür 4kg gitti 1ayda yola devam
Bugün de yedim yarın itibariyle ben de menü yazmaya başlayayım en iyisi canım 7-8 kilo aldım gidişat kötü her gün dikkat edeceğim deyip akşam sapıtıyorum menü yazacağımı bilirsem tutarım belki kendimiÇok çok iyi menü canım afiyet olsun
Ay canım sen hepsini almamissindjr, daha fazla pişman olmamak için gel burda verelim kilolari , ben de aldım biraz
Maşallah pınar sen ne güzel verdin
Aynen ben de aynıyım canım, başlayalım beraber daha önce yaptık yine yaparız, bir kere başlayınca devamı mutlaka gelecekBugün de yedim yarın itibariyle ben de menü yazmaya başlayayım en iyisi canım 7-8 kilo aldım gidişat kötü her gün dikkat edeceğim deyip akşam sapıtıyorum menü yazacağımı bilirsem tutarım belki kendimi
İnşallah canım ya bu akşam son son yiyeyim o zaman yarın bomba gibi başlayacağımAynen ben de aynıyım canım, başlayalım beraber daha önce yaptık yine yaparız, bir kere başlayınca devamı mutlaka gelecek
Yok canım ya aldım ben de,66 kilo oldumİnşallah canım ya bu akşam son son yiyeyim o zaman yarın bomba gibi başlayacağımsenin kilo aynı gibi duruyor korumuşsun en azından