Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende de xiaomi mi 2 var, memnunum genel olarak ondan guzel tarti bence..6 lari sen de goreceksin hic merak etme az kaldi. Ramazan olmadan cok rahat gorursun bence, ben 3 til sonra gordum, 3 til oncede burasi sayesimde gormustum
Evet bende memnunum sevdim simdilik :)
Yaaa masallah sana, bende en son burasi sayesinde gecen sene ocak aylarinda 6lardaydim insallah yine basaricam

Hayırlı geceler

14.00
Nohut durumu
Çay az şekerli
2dilim peynir 1zeytin

17.00
Az şekerli türk kahvesi
Yarım çikolata

18.00
3 sarma 1patlican dolma
Bir b ayran
Bir b kola

20. 00
2az şekerli çay
10 tane kadar yer fıstık
10 adet kadar çekirdek

21.00
Şekerli türk kahvesi

Kizlar selam,

bugunku menumu paylasayim hemen

saat 12.00 1 kahve 2 dilim tt ekmekten sandvic icerisinde 1 haslanmis yumurta, ince bi dilim izgara tavuk, domates, yesillik var

16.00 15-16 tane midye, haslanmis, uzerine peynir ve feslegenle firinlanmis 1 lokma ekmek

17.30 1 bardak sicak kakaolu sut

arada bitki cayi

su 2 lt yatana kadar 2.5-3 olur o
adim suan 10512 adim ama birazdan bir de Leslie yapicam yaptiktan sonra toplam sporumu ayrica paylasirim

Günaydın kizlar
Dün menü paylaşmadım sjmdi paylaşayım
Sabah
2 muz yedim

Öğlen
2 servis kaşığı makarna yoğurtlu

Akşam
3 kepçe bamya çorbası
Salata

2 avuç citlek
Yarim elma

Su 1 litre
canim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
Evet bende memnunum sevdim simdilik :)
Yaaa masallah sana, bende en son burasi sayesinde gecen sene ocak aylarinda 6lardaydim insallah yine basaricam
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrim ) ama bu sefer kafama uyan bir diyetisyenle basladim, nerdeyse her gun de spor yapiyorum suan Subat ayinda 4 kilo gitti simdiden, bakim sali diyetisyenimle tarti gunum saloya kadar biraz daha giderse super olacak
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)

kola haric guzel menu, kolaya tepkim tamamen sagligin icin inan benim midemde gastrit ve safra reflusu var esimin 2 kere yemek borusu yirtildi. bunlar hep mide asitini artirici seyler tuketmekten oldu zamaninda. O da ben de kolayi biraktik yillardir ama zamaninda bilmeden tukettiklerimiz epey birseyler gorurdu bizden

Canım çekti ondan. Ama çok haklısın çok zararlı olduğunu bildiğimiz halde içiyoruz yine.

Geç de olsa ben de menümü yazayım.

11:00 Beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay

14:00 filtre kahve

16:00 10 fındık, 2 incir, çay

17:30 5 kaşık sulu yemek (kıymalı)

1 kupa yeşil çay
1 kupa detoks çayı akşam

2 litre su
5 bin adım, karın egzersizi

canim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
Evet bugün dengesiz oldu biraz daha dikkat ederim ins

günaydın bebişler
uğrayamıyorum tospağam hala meme depresyonunda gecelerimizi boş krizli birkaç gündür. ama salmadım merak etmeyin. hedef 3 ay dolmadan 62 alıntıları cevaplayan fırsat bulunca

Ahh sahane bir menu afiyet olsun, senden boyle menuler bekliyoruz artik hep
günaydın bebişler
uğrayamıyorum tospağam hala meme depresyonunda gecelerimizi boş krizli birkaç gündür. ama salmadım merak etmeyin. hedef 3 ay dolmadan 62 alıntıları cevaplayan fırsat bulunca
Kolay gelsin, motivasyonun sahane, aynen boyle devam

Selam kızlar sabah tartildim ama malesef 2 3 gündür WC sorunu yaşıyorum, sabah +500 çıktım çok moralim bozuldu
tuvalet sorunu ciddi sıkıntı canım. ani yeme kısmalarında ya da aşırı katı beslenmelerinde oluyor genellikle
İyi akşamlar kızlar kaçaktim yine bı süredir geldim güncel kilom hala 77lerde 77.60im bu hafta niyetliydim genel olarak zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
sen nerelerden geldin buraya devam baby
gevrekleri hepimiz yiyoruz ama sağlıksız canım. yerine besin koyman daha doğru
afiyet olsun canım
senin beslenme düzeninde sağlıklı bir düzen yok canım. bunu genelde söylüyorum çünkü bu tarz kilo vermeler diyeti bıraktığın an abi kilo alımlarına sebep olur. hayatına proteini katman lazım canım
woooww midye bayılırım ama fazla olmamış mı kaçamak günün müydü
oldukça düşük kalorili acıkmıyorsan çok iyi

3gündür kullanıyotm krom takviyesini dün hafif bugun sanki daha yogun hissettim mide bulantısı anlık veyatta ara ara oluyor ve hafif baş agrısı. Aslında istah kaybı oldu mide bulantısıyla ama saglıklı mı bilemedö sizde böyle seyler yasıyormusunuz? Bu arada günde bitane kullanıyorm gewezebidik Jasminium84

Hayırlı kandiller
hayirli kandiller canim
ana yemek yerine yedim, midye dolma degil, belcikada boyle sanki corba gibi sulu pisiriyorlar, uzerine de hafif peynir koyup firinliyorlar. yani duz haslanmis midye ustu peynir, toplasam hepsi 3 kasik etmez sanirim :)
İyi aksamlar kızlar kandil geceniz mübarek olsun. Dün ugramadım ama dıyet bu ara iyi gidiyor cok şükür
hayirli kandoller canim, super diyete devamsa sorun yok :)
bende hiiic boyle etkiler olmadi canim

kizlar selam,

hemen menumu yazayim

saat 10.30 1 kahve

sabah 13.00
kabakli 1 yumurtadan omlet cok az yagli
2 dilim peynir
maydanoz
2 mini salatalik
7-8mini domates
sekersiz cay

16.00 1 ceviz 10 badem 1 kahve

arada kiraz sapi cayi

19.00 1 tam bugdayli durum icerisinde 2 kasik sote et, 2 kasik izgara sebze 1 tutam yesillik 1 tk aci sos 2 kasik esmer pirinc 1 kasik kirmizi fasulye (fasulye ve esmer pirinc haslama) var

arada beyaz cay

su 2.5 litre
spor 30 dakika leslie ve 1 saat orta tempo yuruyus toplam 8556 adim

ana yemek yerine yedim, midye dolma degil, belcikada boyle sanki corba gibi sulu pisiriyorlar, uzerine de hafif peynir koyup firinliyorlar. yani duz haslanmis midye ustu peynir, toplasam hepsi 3 kasik etmez sanirim :)
hımm anladım zaten midye ne kadarcık bi şey ki öyleyse yemiş bile sayılmazsın

Günaydın kızlar, dün fırsat bulamadım menümü yazmaya. Şunu farkettim tamamen diyete uyarsam ve yürüyüş yada spor yaparsam kilo veriyorum. Kimisi vardır azıcık dikkat etse zayıflar, benim yüzde yüz uymamak gerekiyor. Dikkat etmeyle ancak kilomu koruyorum. Ben geçen hafta pazartesi başladım diyete ama cumaya kadar tamamen uymuyordum diyete, pazartesi günü 76,1’dim başladığımda hergün tartılıyorum 75,7 oldum cuma günü tartıldığımda 76,1’dim, bugün 74,9 çıktım.

Dünkü menüm

10:00 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek, çay

16:00 Öğle-akşam: 5 kaşık yemek 1 kase yoğurt

18:00 kahve

19:00 1 meyve

12000 adım, karın egzersizi

4’e kadar bir şey yemedim çünkü kahvaltıdan sonra 12 gibi dışarı çıktık yürüdük, yolda tatlıcıya girdik küçük oğlum girdi oturdu onlar 1 tatlı yedi, ben sadece su içtim.

yok canım bende de mide bulantısı, kayda değer bi iştah kaybı olmadı
biraz daha takip et kendine olmazsa 2 günde bir içmeye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…