- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.841
Evet bende memnunum sevdim simdilik :)Bende de xiaomi mi 2 var, memnunum genel olarak ondan guzel tarti bence..6 lari sen de goreceksin hic merak etme az kaldi. Ramazan olmadan cok rahat gorursun bence, ben 3 til sonra gordum, 3 til oncede burasi sayesimde gormustum
canim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olurGünaydın kizlar
Dün menü paylaşmadım sjmdi paylaşayım
Sabah
2 muz yedim
Öğlen
2 servis kaşığı makarna yoğurtlu
Akşam
3 kepçe bamya çorbası
Salata
2 avuç citlek
Yarim elma
Su 1 litre
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrimEvet bende memnunum sevdim simdilik :)
Yaaa masallah sana, bende en son burasi sayesinde gecen sene ocak aylarinda 6lardaydim insallah yine basaricam
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)Hayırlı geceler
14.00
Nohut durumu
Çay az şekerli
2dilim peynir 1zeytin
17.00
Az şekerli türk kahvesi
Yarım çikolata
18.00
3 sarma 1patlican dolma
Bir b ayran
Bir b kola
20. 00
2az şekerli çay
10 tane kadar yer fıstık
10 adet kadar çekirdek
21.00
Şekerli türk kahvesi
Canım çekti ondan. Ama çok haklısın çok zararlı olduğunu bildiğimiz halde içiyoruz yine.canim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrim) ama bu sefer kafama uyan bir diyetisyenle basladim, nerdeyse her gun de spor yapiyorum suan Subat ayinda 4 kilo gitti simdiden, bakim sali diyetisyenimle tarti gunum saloya kadar biraz daha giderse super olacak
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)
kola haric guzel menu, kolaya tepkim tamamen sagligin icin inan benim midemde gastrit ve safra reflusu var esimin 2 kere yemek borusu yirtildi. bunlar hep mide asitini artirici seyler tuketmekten oldu zamaninda. O da ben de kolayi biraktik yillardir ama zamaninda bilmeden tukettiklerimiz epey birseyler gorurdu bizden
Evet bugün dengesiz oldu biraz daha dikkat ederim inscanim proteinin az olmus bugun, biraz daha protein eklersen ogunlerine hem daha tok tutar hem de daha dengeli olur
yapacaksin hic merak etme ben de yeniden basladigimda 76 civariydim sonra ekimden bu yana bi kilo verdim bi kilo aldim boylw bi motive olamamistim. 1 subatta baslarken iste ekimden beri verdiklerim sonucu 74 ile basladim (3 ayda 2 kilo tanrim) ama bu sefer kafama uyan bir diyetisyenle basladim, nerdeyse her gun de spor yapiyorum suan Subat ayinda 4 kilo gitti simdiden, bakim sali diyetisyenimle tarti gunum saloya kadar biraz daha giderse super olacak
kola mi neden, kola icmeyin arkadaslar sekwrsizi bile icerisindeki tatlandiricidan oturu snaki sekwrmis gibi etki ediyor vucutta, ayrica midenize zarar nolur yapmayin buni ben 15 senedir kola icmiyorum, inanin hic bir sey eksilmiyor hayatinizda (oncesinde genclik tabi iciyordum bilincsizce)
kola haric guzel menu, kolaya tepkim tamamen sagligin icin inan benim midemde gastrit ve safra reflusu var esimin 2 kere yemek borusu yirtildi. bunlar hep mide asitini artirici seyler tuketmekten oldu zamaninda. O da ben de kolayi biraktik yillardir ama zamaninda bilmeden tukettiklerimiz epey birseyler gorurdu bizden
Ahh sahane bir menu afiyet olsun, senden boyle menuler bekliyoruz artik hepGeç de olsa ben de menümü yazayım.
11:00 Beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
14:00 filtre kahve
16:00 10 fındık, 2 incir, çay
17:30 5 kaşık sulu yemek (kıymalı)
1 kupa yeşil çay
1 kupa detoks çayı akşam
2 litre su
5 bin adım, karın egzersizi
Kolay gelsin, motivasyonun sahane, aynen boyle devamgünaydın bebişler
uğrayamıyorum tospağam hala meme depresyonundagecelerimizi boş krizli birkaç gündür. ama salmadım merak etmeyin. hedef 3 ay dolmadan 62 alıntıları cevaplayan fırsat bulunca
tuvalet sorunu ciddi sıkıntı canım. ani yeme kısmalarında ya da aşırı katı beslenmelerinde oluyor genellikleSelam kızlar sabah tartildim ama malesef 2 3 gündür WC sorunu yaşıyorum, sabah +500 çıktım çok moralim bozuldu
sen nerelerden geldin buraya devam babyİyi akşamlar kızlarkaçaktim yine bı süredir geldim güncel kilom hala 77lerde 77.60im bu hafta niyetliydim genel olarak zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
gevrekleri hepimiz yiyoruz ama sağlıksız canım. yerine besin koyman daha doğruBugünkü menüm
Kahvaltı kahvaltılık gevrek ve süt (bu sefer diyet olandan)
Öğle 12:30 mercimekli bulgur pilavı 5-6 kaşık- karnabahar 2 parça
14: 00 Filtre kahve
15:30 1 büyük elma -10 fındık
18:30 salata
Bulgur pilavı bitti çok şükür♀ Öğlen pilav yediğim için başka bir şey yemek istemedim.
afiyet olsun canımKizlar selam hemen menumu yazayim,
10.30 bi kahve
12.45 kabakli 1yumurtadan omlet, 5 zeytin 2,5 dilim peynir, yesillik 8-9mini domates 3 mini salatalik
14.30 1 kahve
16.00 5 badem 1 ceviz 1 turk kahvesi
20.00 5 minik parca tavuk sis, 2 kasik kadar doner, yarim dilim ekmek boyutunda tirnak pide salata 1 kase yogurt
Su 3lt olmustur
45 dk yuruyus yaptim 135 puan ama belki birazdan da leslie yapabilirim.
senin beslenme düzeninde sağlıklı bir düzen yok canım. bunu genelde söylüyorum çünkü bu tarz kilo vermeler diyeti bıraktığın an abi kilo alımlarına sebep olur. hayatına proteini katman lazım canımHayırlı geceler
14.00
Nohut durumu
Çay az şekerli
2dilim peynir 1zeytin
17.00
Az şekerli türk kahvesi
Yarım çikolata
18.00
3 sarma 1patlican dolma
Bir b ayran
Bir b kola
20. 00
2az şekerli çay
10 tane kadar yer fıstık
10 adet kadar çekirdek
21.00
Şekerli türk kahvesi
woooww midye bayılırım ama fazla olmamış mı kaçamak günün müydüKizlar selam,
bugunku menumu paylasayim hemen
saat 12.00 1 kahve 2 dilim tt ekmekten sandvic icerisinde 1 haslanmis yumurta, ince bi dilim izgara tavuk, domates, yesillik var
16.00 15-16 tane midye, haslanmis, uzerine peynir ve feslegenle firinlanmis 1 lokma ekmek
17.30 1 bardak sicak kakaolu sut
arada bitki cayi
su 2 lt yatana kadar 2.5-3 olur o
adim suan 10512 adim ama birazdan bir de Leslie yapicam yaptiktan sonra toplam sporumu ayrica paylasirim
oldukça düşük kalorili acıkmıyorsan çok iyiGeç de olsa ben de menümü yazayım.
11:00 Beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
14:00 filtre kahve
16:00 10 fındık, 2 incir, çay
17:30 5 kaşık sulu yemek (kıymalı)
1 kupa yeşil çay
1 kupa detoks çayı akşam
2 litre su
5 bin adım, karın egzersizi
hayirli kandiller canimHayırlı kandiller
ana yemek yerine yedim, midye dolma degil, belcikada boyle sanki corba gibi sulu pisiriyorlar, uzerine de hafif peynir koyup firinliyorlar. yani duz haslanmis midye ustu peynir, toplasam hepsi 3 kasik etmez sanirim :)tuvalet sorunu ciddi sıkıntı canım. ani yeme kısmalarında ya da aşırı katı beslenmelerinde oluyor genellikle
sen nerelerden geldin buraya devam baby
gevrekleri hepimiz yiyoruz ama sağlıksız canım. yerine besin koyman daha doğru
afiyet olsun canım
senin beslenme düzeninde sağlıklı bir düzen yok canım. bunu genelde söylüyorum çünkü bu tarz kilo vermeler diyeti bıraktığın an abi kilo alımlarına sebep olur. hayatına proteini katman lazım canım
woooww midye bayılırım ama fazla olmamış mı kaçamak günün müydü
oldukça düşük kalorili acıkmıyorsan çok iyi
hayirli kandoller canim, super diyete devamsa sorun yok :)İyi aksamlar kızlar kandil geceniz mübarek olsun. Dün ugramadım ama dıyet bu ara iyi gidiyor cok şükür
bende hiiic boyle etkiler olmadi canim3gündür kullanıyotm krom takviyesini dün hafif bugun sanki daha yogun hissettim mide bulantısı anlık veyatta ara ara oluyor ve hafif baş agrısı. Aslında istah kaybı oldu mide bulantısıyla ama saglıklı mı bilemedö sizde böyle seyler yasıyormusunuz? Bu arada günde bitane kullanıyormgewezebidik Jasminium84
hımm anladım zaten midye ne kadarcık bi şey ki öyleyse yemiş bile sayılmazsınana yemek yerine yedim, midye dolma degil, belcikada boyle sanki corba gibi sulu pisiriyorlar, uzerine de hafif peynir koyup firinliyorlar. yani duz haslanmis midye ustu peynir, toplasam hepsi 3 kasik etmez sanirim :)
yok canım bende de mide bulantısı, kayda değer bi iştah kaybı olmadı3gündür kullanıyotm krom takviyesini dün hafif bugun sanki daha yogun hissettim mide bulantısı anlık veyatta ara ara oluyor ve hafif baş agrısı. Aslında istah kaybı oldu mide bulantısıyla ama saglıklı mı bilemedö sizde böyle seyler yasıyormusunuz? Bu arada günde bitane kullanıyormgewezebidik Jasminium84