- 9 Ocak 2022
- 98
- 311
- 31
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.381
Hazır kek göz tırmalıyor 4 kaşık sütlü nedir canım ?Sabah 9.30
5 kare kaşar peynir
Yarım yumurta baharatli ve yağlı
2 dilim ekmek
Öğlen 2.30
bir kase çorba
1 dikim ekmek
3.30
Hazır kek
Akşam 18.30
Bir kase çorba
Salata az yağlı
Yarım kepçe kuru fasulye
4 kaşık sütlü
2 dilim turşu
Yarım dilimde ekmek
Bencede ama malesef yedimHazır kek göz tırmalıyor 4 kaşık sütlü nedir canım ?
Evet canim hatirliyorum bende seni:)amin insalllahMedine selam, ben seni hatirliyorum, sen de gurbetciydin sanirim degil mi? Berrin ben 2019 un basinda burada beraber zayifliyorduko zamanlar Hollanda ya yeni gelmistik, is ariyordum. Hamiş mi oldun sen cok tebrik ederim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Güzel bence13 Şubat Pazar
9.30
Yarım demet dereotu
13.00
1 yk keten tohumu, 2 yk yulaf, 5 kuru dut, 5 yaban mersini ile 5 yk yoğurt
16.00
2 lahmacun
Bol maydonoz
1 bardak ayran
1 elma
Su: 2 lt
Spor: 12 dk leslie boosted walk
Evet duydum ve çok şaşırdım,neden acaba?iyiym çok şükür:)sen nasılsınGel canım elbette hoş geldin nasılsın? takımlar yarışma komple kapandı biz burda kendi aramızda motivasyona devam ediyoruz sadece
Sağol canımGüzel bencebu arada sabah sadece dere otunu nasıl yedin tek başına
Afiyet olsun cnm meyvelerden birisi olmasa sanki daha iyi bence13 Şubat
11.30
Avuç içi kadar 2 parça bazlama
1 dlm peynir
1 TK pekmez
2 ksk yoğurt
14.00
1 elma
1 portakal
Yarım grayfurt
16.30
1 dlm ıslak kek
18.30
Semiz otu yemeği 1 tabak
Sarımsaklı yoğurt 1 kase
1 kepçe mercimek çorba
1 dlm ekmek
Şu 1bucuk az oldu bugun
Spor yok bugün
kedileri evde yalniz birakabiliyorsun 1-2 gun. Eger uzun tatile gideceksen her gun ya da 2 gunde bir gelip kumunu temizleyecek, mamasini verecek birisi gelirse 2-3 haftaya kadar birakabiliyorsum, biz yazin 2 hafta biraktik bizimkileri. arkadaslarimiz her gun gelip ilgilendiler sagolsunlar. Ama kopek zor, kopek oteline falan birakiyor genelde kopegi olan arkadaslarim.ne güzel yorumlar yapmışsın. eline emeğine sağlık canım
kedine geçmiş olsun. ben de çok istiyorum bi köpek ya da kedi sahiplenmek kızım da çok seviyor ama bize zor bakıyorum biraz zor
bi de seni eve bağlıyor gibi geliyor çoğu yer evcil hayvan kabul etmiyor maalesef
menülerin de gayet dengeli
ben varimm zaten oyle besleniyorumEki Görüntüle 3005606 Eki Görüntüle 3005607
Kizlarr kimler varrr kimler yapabilirim diyor. Kaç gün yapsak kar
yesil cay icmen iyi olmus, kimyon cayi icmesi zor gelirse gaz yapan yemeklere dorek kimyon serpebilirsin, o da rahatlatir. Diyetosyenin verdiyse ye sen, gaz yapsada uzun vadede pozitif etkiler her turluTane kimyon hiç almadım demleyip içmedim. Bir ara aktardan alıyım.
Kan değerlerim baya düşük diyetisyen haftada bir iki gün fasulye nohut tüket demişti. Onun için haftada bir yiyorum en azından. O gün mutlaka yeşil çay iciyorum ödem atsın diye
Geçmiş olsun kendine canim.
Menü güzel bence afiyet olsun sporda var ne güzel
Merhaba ben Berrin, eski yenilerdenim :) 2019 da burada 10 kiloya yakin kilo vermistim, sonra uzuuuun bir ara verdim, simdi yeniden buradayim :)Ben geldim uzun bir aradan sonra15 tatil modadan cikamadim hala galibahayirli akşamlar yazilanlarida pek okuyamadım açıkçası yeni gelen arkadaşlar var galiba hg diyorum onlarda
ahh pisi ahh gozu kor olmasin, hem doyurmamis seni hem yukte hafif kaloride agir olmus dedigin gibi, ama devaminda dengelemissin, bak bj kadar cabaliyorsun, emegine yazik boyle pisilere harcama emeklerimiSabah
Sütlü kahve
2 ceviz
Kahvaltı
2 parça pişi
4-5 elma dilim patates kızartması
1 dilim peynir
1 zeytin
Öğle
Peynirli iki yumurtalı omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık yoğurt
sutlu ne? bir de bence biraz karbonhidrat agirkli bir gun olmus gibi, hazir kek var, 3.5 dilim de ekmek var biraz daha dengeli olabilir, meyve ve sebze ekleyip kek ve ekmek azaltabilirsinSabah 9.30
5 kare kaşar peynir
2 dilim ekmek
Öğlen 2.30
bir kase çorba
1 dikim ekmek
3.30
Hazır kek
Akşam 18.30
Bir kase çorba
Salata az yağlı
Yarım kepçe kuru fasulye
4 kaşık sütlü
2 dilim turşu
Yarım dilimde ekmek
2 lahmacun cok gibi ama erken kapatmissin gunun diger ogunleriylede denelenmis o yizden bir sey demiyorum :) afiyet olsun13 Şubat Pazar
9.30
Yarım demet dereotu
13.00
16.00
2 lahmacun
Bol maydonoz
1 bardak ayran
1 elma
Evet alistim cok sukur, işe de girdim, simdi yeniden zayiflamaya odaklanabiliyorum :)Evet canim hatirliyorum bende seni:)amin insalllah
Nasilsin alisabildinmi hollanda ya
Cok sukur rabbim tekrar nasip etti bebis:)
o islak kek olmayaydi iyiymis ama neyse akdam dengelemissin,13 Şubat
11.30
1 dlm peynir
1 TK pekmez
2 ksk yoğurt
14.00
1 elma
1 portakal
Yarım grayfurt
16.30
1 dlm ıslak kek
18.30
Semiz otu yemeği 1 tabak
Sarımsaklı yoğurt 1 kase
1 kepçe mercimek çorba
1 dlm ekmek
Şu 1bucuk az oldu bugun
Spor yok bugün
Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari
haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.
dunku menumu yazayim hemen.
12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti
Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz
Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi
Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt
arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi
3 lt su
48 dakika leslie puan 108Ucmelekannesi
Afiyet şifa olsun canım tüm güne bölüp ve saat de erken olunca lahmacun canımı sıkmadı13 Şubat Pazar
9.30
Yarım demet dereotu
13.00
16.00
2 lahmacun
Bol maydonoz
1 bardak ayran
1 elma
Heyecanını kaybetmişti artık yarışlar sıradan cuma liste hazırla moduna girilmişti açıkçası kaptanlar da artık el ayağı çekince hiç bir manası kalmamıştı artık eski sistemdeki gibi menü yazıp spor yapıp cumadan Cuma’ya tartılıyoruz yarışsız canımEvet duydum ve çok şaşırdım,neden acaba?iyiym çok şükür:)sen nasılsınuygulama aynı mı,her şey değişti mi yaa?uzuuun zamandır yoktum da kusura bakma çok sordum ondan kaptanım:)
İslak kek araya karışmasa on numara menü suyun az olmuş gerçekten13 Şubat
11.30
1 dlm peynir
1 TK pekmez
2 ksk yoğurt
14.00
1 elma
1 portakal
Yarım grayfurt
16.30
1 dlm ıslak kek
18.30
Semiz otu yemeği 1 tabak
Sarımsaklı yoğurt 1 kase
1 kepçe mercimek çorba
1 dlm ekmek
Şu 1bucuk az oldu bugun
Spor yok bugün
Haklısın canım hafta sonu olunca eşim kızım klasik Kahvaltı dışına çıkıyoruz kızım çok sever pişi pankek gibi şeyleri pazardan pazara yapıyorum kendim nasiplenmesem daha iyi olurdu da nefis ah nefisahh pisi ahh gozu kor olmasin, hem doyurmamis seni hem yukte hafif kaloride agir olmus dedigin gibi, ama devaminda dengelemissin, bak bj kadar cabaliyorsun, emegine yazik boyle pisilere harcama emeklerimi
Afiyet olsun canım çok güzel ilerliyorsunkizlar bugun mayacak isler geldi basimiza,
buraya mesja yazdiktan sonra bir baktim mutfakta su sizintisi var, kurcaladim ettim ortaya cikti ki bulasik makinesi bozulmus.
Neyse onu yerinden cikarttik, eskimisti zaten (evi aldigimizda evde vardi 2005'te alinmis) onu cikartirken sag sol islandi kirlendi, neyse oralari temizle makineyi kaldir falan epey ugrastik. sonra yeni makine siparis verdik, insallahbyarin gelecek. bu yuzden yemek de gec saate kaldi aksam. ara ogunlerimi de gec yaptim.
13 subat pazar
Sabah (12:30)1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik
7-8 mini domates
3 mini salatalik
sekersiz cay
Ara(15:00) kahve
Ara(17:30) 10 badem + 1 ceviz
Akşam (20:00-20:30) 1 hamburger koftesi (izgara), 1 cay kasigi ketcap, 2 ince dilim tursu, 1 dilim tost peyniri
1 kase yagsiz tuzsuz salata
1 kase yoğurt
21.00 2 fincan koraz sapi cayi
arada sekersiz cay
3 lt su
spor 46 dakika leslie 138 puanUcmelekannesi
Diyetsiz menun buysa gayet güzel benceSabah 9.30
5 kare kaşar peynir
2 dilim ekmek
Öğlen 2.30
bir kase çorba
1 dikim ekmek
3.30
Hazır kek
Akşam 18.30
Bir kase çorba
Salata az yağlı
Yarım kepçe kuru fasulye
4 kaşık sütlü
2 dilim turşu
Yarım dilimde ekmek
Lahmacunlar erken saatte güzel bence afiyet olsun13 Şubat Pazar
9.30
Yarım demet dereotu
13.00
16.00
2 lahmacun
Bol maydonoz
1 bardak ayran
1 elma
Tamam canım baharat çok seven biri olarak bundan sonra daha fazla kullanırım kimyonukedileri evde yalniz birakabiliyorsun 1-2 gun. Eger uzun tatile gideceksen her gun ya da 2 gunde bir gelip kumunu temizleyecek, mamasini verecek birisi gelirse 2-3 haftaya kadar birakabiliyorsum, biz yazin 2 hafta biraktik bizimkileri. arkadaslarimiz her gun gelip ilgilendiler sagolsunlar. Ama kopek zor, kopek oteline falan birakiyor genelde kopegi olan arkadaslarim.
ben varimm zaten oyle besleniyorum
yesil cay icmen iyi olmus, kimyon cayi icmesi zor gelirse gaz yapan yemeklere dorek kimyon serpebilirsin, o da rahatlatir. Diyetosyenin verdiyse ye sen, gaz yapsada uzun vadede pozitif etkiler her turlu
Merhaba ben Berrin, eski yenilerdenim :) 2019 da burada 10 kiloya yakin kilo vermistim, sonra uzuuuun bir ara verdim, simdi yeniden buradayim :)
ahh pisi ahh gozu kor olmasin, hem doyurmamis seni hem yukte hafif kaloride agir olmus dedigin gibi, ama devaminda dengelemissin, bak bj kadar cabaliyorsun, emegine yazik boyle pisilere harcama emeklerimi
sutlu ne? bir de bence biraz karbonhidrat agirkli bir gun olmus gibi, hazir kek var, 3.5 dilim de ekmek var biraz daha dengeli olabilir, meyve ve sebze ekleyip kek ve ekmek azaltabilirsin
2 lahmacun cok gibi ama erken kapatmissin gunun diger ogunleriylede denelenmis o yizden bir sey demiyorum :) afiyet olsun
Evet alistim cok sukur, işe de girdim, simdi yeniden zayiflamaya odaklanabiliyorum :)
o islak kek olmayaydi iyiymis ama neyse akdam dengelemissin,
greyfurt tansiyon yukseltme etkisi olan bir meyve tukeketirken aklinizda olsun, yarim tuketmen iyi olmus o yuzden
Neler olmuş neyse yeni makineniz hayırlı olsun canimkizlar bugun mayacak isler geldi basimiza,
buraya mesja yazdiktan sonra bir baktim mutfakta su sizintisi var, kurcaladim ettim ortaya cikti ki bulasik makinesi bozulmus.
Neyse onu yerinden cikarttik, eskimisti zaten (evi aldigimizda evde vardi 2005'te alinmis) onu cikartirken sag sol islandi kirlendi, neyse oralari temizle makineyi kaldir falan epey ugrastik. sonra yeni makine siparis verdik, insallahbyarin gelecek. bu yuzden yemek de gec saate kaldi aksam. ara ogunlerimi de gec yaptim.
13 subat pazar
Sabah (12:30)1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik
7-8 mini domates
3 mini salatalik
sekersiz cay
Ara(15:00) kahve
Ara(17:30) 10 badem + 1 ceviz
Akşam (20:00-20:30) 1 hamburger koftesi (izgara), 1 cay kasigi ketcap, 2 ince dilim tursu, 1 dilim tost peyniri
1 kase yagsiz tuzsuz salata
1 kase yoğurt
21.00 2 fincan koraz sapi cayi
arada sekersiz cay
3 lt su
spor 46 dakika leslie 138 puanUcmelekannesi
Tamamdir not aldim
Evet supurgem bir gün önce misafire yaptım yemedim ertesi gün yenildim nefsine yedim.İslak kek araya karışmasa on numara menü suyun az olmuş gerçekten