Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada kusura bakmayin iki gundur menuleri ertesi gun yaziyorum, iki aksamdir boyle yorgunluktan koltukta uyuklarken kendimi bulup yataga gidiyorum. 🤭
ne güzel yorumlar yapmışsın. eline emeğine sağlık canım💕
kedine geçmiş olsun. ben de çok istiyorum bi köpek ya da kedi sahiplenmek kızım da çok seviyor ama bize zor bakıyorum biraz zor😂
bi de seni eve bağlıyor gibi geliyor çoğu yer evcil hayvan kabul etmiyor maalesef
menülerin de gayet dengeli

guzel bir menu olmus bence afiyet olsun, yalniz muz tuketimine dikkat et kabizlik yapabilir
Aynen Demir ilacı da kullanıyorum normalde öyle bir sorunum yok da ilaçtan sonra biraz sıkıntı yaşıyorum
sucuk kabizlik yapabilir, seni trileceler gotursun kralicem demek istiyorum sana, o ne ariyor orada 😅😅bol su icim bugunde sebze ve protein agirlik beslenip dengele bari :)
Öyle yapmaya çalıştım canım trileçe hesapta yoktu ya arkadaşım iteledi :bicak:
Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari 😄

haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.

dunku menumu yazayim hemen.

12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti

Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz

Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi

Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt

arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi

3 lt su
48 dakika leslie puan 108 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Beğeniyorum menülerini canım afiyet olsun

IMG_20220213_185622.jpg IMG_20220213_185637.jpg

Kizlarr kimler varrr kimler yapabilirim diyor. Kaç gün yapsak kar

bence menun fena degil, kuri fasulye biraz gaz yapabilir ama sorun degil, mercimek kofte de aslinda icerigindeki iyi karbon ve protein sebebiyle arada tuketilebilir, kotu bir tercih olmamism Yalniz hepsi siskinlim yapabilecek seyler, boyle beslendigin zaman tane kimyondan kimyon cayi yapip icebilirsen gazi rahatlatir aklinda olsun :)
Tane kimyon hiç almadım demleyip içmedim. Bir ara aktardan alıyım.
Kan değerlerim baya düşük diyetisyen haftada bir iki gün fasulye nohut tüket demişti. Onun için haftada bir yiyorum en azından. O gün mutlaka yeşil çay iciyorum ödem atsın diye
Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari 😄

haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.

dunku menumu yazayim hemen.

12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti

Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz

Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi

Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt

arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi

3 lt su
48 dakika leslie puan 108 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Geçmiş olsun kendine canim.

Menü güzel bence afiyet olsun sporda var ne güzel😘

Sabah
Sütlü kahve
2 ceviz

Kahvaltı
2 parça pişi
4-5 elma dilim patates kızartması
1 dilim peynir
1 zeytin

Öğle
Peynirli iki yumurtalı omlet
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık yoğurt
Yani pisi ve patates kızartması pazar kacamagi mi diyelim bilemedim . Ama akşam baya hafif dengelemissindir canim. Öğle baya doyurucu

X