- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.361
ne güzel yorumlar yapmışsın. eline emeğine sağlık canımbu arada kusura bakmayin iki gundur menuleri ertesi gun yaziyorum, iki aksamdir boyle yorgunluktan koltukta uyuklarken kendimi bulup yataga gidiyorum.
Aynen Demir ilacı da kullanıyorum normalde öyle bir sorunum yok da ilaçtan sonra biraz sıkıntı yaşıyorumguzel bir menu olmus bence afiyet olsun, yalniz muz tuketimine dikkat et kabizlik yapabilir
Öyle yapmaya çalıştım canım trileçe hesapta yoktu ya arkadaşım iteledisucuk kabizlik yapabilir, seni trileceler gotursun kralicem demek istiyorum sana, o ne ariyor oradabol su icim bugunde sebze ve protein agirlik beslenip dengele bari :)
Beğeniyorum menülerini canım afiyet olsunOhh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari
haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.
dunku menumu yazayim hemen.
12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti
Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz
Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi
Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt
arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi
3 lt su
48 dakika leslie puan 108Ucmelekannesi
ben 1 hafta kullanabilmiştim hayatımda o kadar kabız olduğumu bilmemAynen Demir ilacı da kullanıyorum normalde öyle bir sorunum yok da ilaçtan sonra biraz sıkıntı yaşıyorum
Evet canım beni de etkiliyor gerçekten ama sürekli düşüyor ara ara kullanmak durumunda kalıyorumben 1 hafta kullanabilmiştim hayatımda o kadar kabız olduğumu bilmem
Tane kimyon hiç almadım demleyip içmedim. Bir ara aktardan alıyım.bence menun fena degil, kuri fasulye biraz gaz yapabilir ama sorun degil, mercimek kofte de aslinda icerigindeki iyi karbon ve protein sebebiyle arada tuketilebilir, kotu bir tercih olmamism Yalniz hepsi siskinlim yapabilecek seyler, boyle beslendigin zaman tane kimyondan kimyon cayi yapip icebilirsen gazi rahatlatir aklinda olsun :)
Geçmiş olsun kendine canim.Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari
haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.
dunku menumu yazayim hemen.
12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti
Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz
Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi
Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt
arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi
3 lt su
48 dakika leslie puan 108Ucmelekannesi
Ben geldim uzun bir aradan sonra15 tatil modadan cikamadim hala galiba
Sende hoşgeldin bacım.Ben geldim uzun bir aradan sonra15 tatil modadan cikamadim hala galibahayirli akşamlar yazilanlarida pek okuyamadım açıkçası yeni gelen arkadaşlar var galiba hg diyorum onlarda
Sen de hoş geldin canım var mı tartıda eksilme ?Ben geldim uzun bir aradan sonra15 tatil modadan cikamadim hala galibahayirli akşamlar yazilanlarida pek okuyamadım açıkçası yeni gelen arkadaşlar var galiba hg diyorum onlarda
Hb cnm diyet pek yok açıkçasıSende hoşgeldin bacım.
Diyet ne durumda devam mı
Yarın neden olmasın demi. Hadi bismillahHb cnm diyet pek yok açıkçası
Hb cnm yok üstüne aldim da galibaSen de hoş geldin canım var mı tartıda eksilme ?
Tmm yazayım simdiatomkarinca hemen bugün menü yazmaya basla hadi
Bende ile düşündüm ve geldimYarın neden olmasın demi. Hadi bismillah
Yani pisi ve patates kızartması pazar kacamagi mi diyelim bilemedim . Ama akşam baya hafif dengelemissindir canim. Öğle baya doyurucuSabah
Sütlü kahve
2 ceviz
Kahvaltı
2 parça pişi
4-5 elma dilim patates kızartması
1 dilim peynir
1 zeytin
Öğle
Peynirli iki yumurtalı omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık yoğurt
Hb cnm diyet pek yok açıkçası
Canını sıkma bende öyleyim açıkçası her erteleyişte üstüne ekledim ama artık hareket vakti yoksa ipin ucu hepten kaçacakHb cnm yok üstüne aldim da galiba
Aynen canım Kahvaltı yükte hafif ama kalorisi yüksek üstelik doymadım da kendimce dengelemeye çalıştımYani pisi ve patates kızartması pazar kacamagi mi diyelim bilemedim . Ama akşam baya hafif dengelemissindir canim. Öğle baya doyurucu
Ins cnm yaCanını sıkma bende öyleyim açıkçası her erteleyişte üstüne ekledim ama artık hareket vakti yoksa ipin ucu hepten kaçacak