- 31 Ekim 2013
- 20.775
- 68.259
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.421
cok tesekkurlerTamam canım düzeltme yaparım
ayy insallahOoo şahane haftaya 6lar gelmiş olur belki de
Bende patates püresi tavuk sote var canım
menun gayet guzel duruyor14 Şubat Pazartesi
07.00
yarım demet dereotu
09.30
2 yk yulaf, 1 yk chia, 5 dut, 6 badem, 6 fındık ile 8 yk yoğurt
2 haşlanmış yumurta
13.00
1 elma, 1 portakal
16.00
4 yk hindi sote
1 kase yeşil salata
su: 2 lt, 2,5 olur
spor bugün yok
olabilir, ama sansin varsa sunlarda tatli istegine iyi gelebilir, 2-3 hurma(ya da herhangi tatli bir meyve, tatli bi elma ya da 1 tane kuru incir) yanina 1 cay bardagi tarcinli sut?kızlar canım çok tatlı istiyor, bastırması için 3ü birarada içsem mi ki?
sağol canımmenun gayet guzel duruyor
canım ne yazık ki işyerindeyim ve yanıma hiç almadım öyle birşeyler, aaa ama züber lokma var onlardan yesem mi?olabilir, ama sansin varsa sunlarda tatli istegine iyi gelebilir, 2-3 hurma(ya da herhangi tatli bir meyve, tatli bi elma ya da 1 tane kuru incir) yanina 1 cay bardagi tarcinli sut?
bence gayet olur, yanina kutu süt vs bulabilirsen o da huzel olur bulamazsan da bence 1 avuc /1 elma boyutunda falan zuber lokma yesen olursağol canım
canım ne yazık ki işyerindeyim ve yanıma hiç almadım öyle birşeyler, aaa ama züber lokma var onlardan yesem mi?
hüplettim vallabence gayet olur, yanina kutu süt vs bulabilirsen o da huzel olur bulamazsan da bence 1 avuc /1 elma boyutunda falan zuber lokma yesen olur
afiyet olsun kesinlikle, 3 u birarada bos kalori resmen, hicbir besin degeri yok gereksiz yuk. bu en azindan saglikli bir alternatif oldu :) hem tok da tutarhüplettim valla
3ü biraradadan daha sağlıklı oldu en azından tatlı isteğimi de kesti şükür
canim test verirken doktorla da gorustun mu? annemde de oksurukle basladi bir kac gece ust uste uyuyamadi oksurukten, o dayanamayip doktora gitti kortizollu bir ilac, oksuruk surubu falan verdo doktor, ondan sonra biraz rahatladi. Eger oksurugun cok artarsa ve hekime danismadiysan henuz mutlaka doktora git. Hafif atlaticam diye bekleme hala cok agir gecirenler var. Cook gecmis olsun.Selam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
bence guzel olmus menun hastaligina ragmen afiyet olsun, bol su tuket hastaliga da iyi gelir14.02.2022
11.00 2 yumurta 1 domates ile menemen ( kızımla yedik) 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim TB ekmek, 1 Tk pekmez
13.00 1 portakal
15.00 sade kahve, 2 kare bitter
16.00
1 kupa ballı ıhlamur, 1 ayva
18.00
5 YK makarna, 3 sk taze fasulye, bol salata
Şu:2 lt tamamlarim
Görüşmedim canım, gece gittik zaten test verdim geldik,gündüz telefonda görüştüm ilaç yolladılar ama geçmezse giderim tekrar, çok teşekkür ederim canımcanim test verirken doktorla da gorustun mu? annemde de oksurukle basladi bir kac gece ust uste uyuyamadi oksurukten, o dayanamayip doktora gitti kortizollu bir ilac, oksuruk surubu falan verdo doktor, ondan sonra biraz rahatladi. Eger oksurugun cok artarsa ve hekime danismadiysan henuz mutlaka doktora git. Hafif atlaticam diye bekleme hala cok agir gecirenler var. Cook gecmis olsun.
Sağ ol canım, evet bol bol içiyorum şubence guzel olmus menun hastaligina ragmen afiyet olsun, bol su tuket hastaliga da iyi gelir
Canım benim ya inşallah çabucak toparlanırsınSelam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
Şifa olsun inşallah canım14.02.2022
11.00 2 yumurta 1 domates ile menemen ( kızımla yedik) 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim TB ekmek, 1 Tk pekmez
13.00 1 portakal
15.00 sade kahve, 2 kare bitter
16.00
1 kupa ballı ıhlamur, 1 ayva
18.00
5 YK makarna, 3 sk taze fasulye, bol salata
Şu:2 lt tamamlarim
Afiyet olsun canım bence güzel14 Şubat Pazartesi
07.00
yarım demet dereotu
09.30
2 yk yulaf, 1 yk chia, 5 dut, 6 badem, 6 fındık ile 8 yk yoğurt
2 haşlanmış yumurta
13.00
1 elma, 1 portakal
16.00
4 yk hindi sote
1 kase yeşil salata
su: 2 lt, 2,5 olur
spor bugün yok
Çok geçmiş olsun canmSelam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
Geçmiş olsun cnm ins hafif atlatırsınSelam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim