Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Son öğünde aşırı kötü bir şey yok canım o yüzden çok üzme kendini. Gün içerisinde yediklerinde de bir problem yok nasılsa. Sağlık her şeyden önemli canım, inşallah tansiyonun çabucak normale döner. Dinlenmeye çalış biraz.
Çok sağol canım 🥰 Gündüz de halsizdim. Uykumu alamadım diye düşündüm. Meğer bayağı düşmüş. Yemeklerim de hep tuzluydu halbuki. Ölçmesem haberim olmayacak. Şimdiye kadar düzelmesi lazımdı. Uyuyunca geçer herhalde:KK64:

10 günlük 3 seri şeklinde olanı var. Yani toplamda bir aylık bir program. Sırayla yapman gerekiyor canım. Ben de bulursam paylaşırım seninle.

Çok şükür meyve düşkünü değilim canım, çok nadiren yerim.
Ben de meyveyi çok severim. Geçen bi muz yiyişim vardı. Dışarıdan kendimi görsem utanırdım öyle bir aşkla yiyordum. 😂Ben direkt kesmedim ama abartmadan yemeye çalışıyorum. Direkt kesmek bazıları yapıyor ama ben yapamıyorum. Peynir de aynı şekilde.

Canın yediğin için mi sıkkın, yoksa başka bir konu yüzünden sıkkın olduğu için mi yiyorsun. Eğer ilkiyse çözüm basit, gün içinde daha dengeli ve doyurucu beslenip akşam kaçamaklarını bitirirsen her anlamda iyi olur. Eğer başka bir konuya canın sıkkınsa elinden gelen bir çözüm de yoksa kafanı dağıtacak bir şeyler bul (yemek haricinde), böylece ekstra üzülmemiş olursun canım.
Canım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum

2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor

Merhaba arkadaşlar
Salı menümü ekliyeyi
Sabah 9 da
Bir dolim tb ekmeği,
Kk peynir, iki haşlanmış yumurta,iki patates kızartması 🙈, 13 kadar y zeytin,
Öğleden sonra
Sade kahve
Ara iki ceviz ,iki k incir
Bir avuç çiğ çekirdek

Akşama yuzmem vardı aç gitmeliydim
Bir saat yüzme

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
sibel_84 sibel_84

Acaba etiketlemede yanlış mı oldu bakim
Bir bak canım istersen
Ahhhh canımmmm kıyamam hiç sana 😔 ağlayıp rahatladıysan ne mutlu, şimdi güzelce uyu, yarın şahane bir güne uyan inşallah 🙏🏻
Bende rahatladım arkadasta
Canım üzme kendini geçer gider tüm sıkıntılar inş 🙏 anlatmak istersen buradayız ❤️
Arkadan iş çevirme işinden nefret ederim. İdare ile muhattap olmak da istemem. Benimle ilgili sıkıntı varsa benimle gel paylaş sıkıntı dediğimde bir basit sınav. Bilsem sınavı. İçim sıkılıyor dedim sonra bomba patladı. Müdürün karşısına bunun için çıkmak beni gerdi. Gerildim iyice. Sonra başka arkadaş üzerine alınmış. Ergenler gibi trip attık sonra barıştık.🤣🤣 Nazimiz birbirimize geçiyor .
Kilo bildirimi canım

X