- 31 Ekim 2013
- 20.775
- 68.265
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa ne olduuuBende yatıyorum. Ağladım gözlerim sızlıyor. Uyuyayım da geçsin.
Teşekkürler canımCok hafif lenu cnm
Ama acikmadiysan guzel
Evet yaptimtomrs bildirim yaptın mı canım bugün sen?
Okulla ilgili canım. Samimi olduğum bir arkadaşla konuştuk telefonda. O ağladı ben ağladım. Gergin bir ortam vardı okulda bugün.Yaaaaa ne olduuu
Listede görmeyinceEvet yaptim
Acaba etiketlemede yanlış mı oldu bakimListede görmeyince
Ahhhh canımmmm kıyamam hiç sana ağlayıp rahatladıysan ne mutlu, şimdi güzelce uyu, yarın şahane bir güne uyan inşallahOkulla ilgili canım. Samimi olduğum bir arkadaşla konuştuk telefonda. O ağladı ben ağladım. Gergin bir ortam vardı okulda bugün.
Çok sağol canım Gündüz de halsizdim. Uykumu alamadım diye düşündüm. Meğer bayağı düşmüş. Yemeklerim de hep tuzluydu halbuki. Ölçmesem haberim olmayacak. Şimdiye kadar düzelmesi lazımdı. Uyuyunca geçer herhaldeSon öğünde aşırı kötü bir şey yok canım o yüzden çok üzme kendini. Gün içerisinde yediklerinde de bir problem yok nasılsa. Sağlık her şeyden önemli canım, inşallah tansiyonun çabucak normale döner. Dinlenmeye çalış biraz.
Bişicikler mi bişicikler mi sorularını bu kadar küçümseme kızHeh bı kaynana olmadığım eksikti aman bisicikler sormuyorum kimseciklere küstüm ben oynamıyorum
Canım üzme kendini geçer gider tüm sıkıntılar inş anlatmak istersen buradayızOkulla ilgili canım. Samimi olduğum bir arkadaşla konuştuk telefonda. O ağladı ben ağladım. Gergin bir ortam vardı okulda bugün.
Ben de meyveyi çok severim. Geçen bi muz yiyişim vardı. Dışarıdan kendimi görsem utanırdım öyle bir aşkla yiyordum. Ben direkt kesmedim ama abartmadan yemeye çalışıyorum. Direkt kesmek bazıları yapıyor ama ben yapamıyorum. Peynir de aynı şekilde.10 günlük 3 seri şeklinde olanı var. Yani toplamda bir aylık bir program. Sırayla yapman gerekiyor canım. Ben de bulursam paylaşırım seninle.
Çok şükür meyve düşkünü değilim canım, çok nadiren yerim.
Canım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorumCanın yediğin için mi sıkkın, yoksa başka bir konu yüzünden sıkkın olduğu için mi yiyorsun. Eğer ilkiyse çözüm basit, gün içinde daha dengeli ve doyurucu beslenip akşam kaçamaklarını bitirirsen her anlamda iyi olur. Eğer başka bir konuya canın sıkkınsa elinden gelen bir çözüm de yoksa kafanı dağıtacak bir şeyler bul (yemek haricinde), böylece ekstra üzülmemiş olursun canım.
sibel_84Merhaba arkadaşlar
Salı menümü ekliyeyi
Sabah 9 da
Bir dolim tb ekmeği,
Kk peynir, iki haşlanmış yumurta,iki patates kızartması , 13 kadar y zeytin,
Öğleden sonra
Sade kahve
Ara iki ceviz ,iki k incir
Bir avuç çiğ çekirdek
Akşama yuzmem vardı aç gitmeliydim
Bir saat yüzme
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Bir bak canım istersenAcaba etiketlemede yanlış mı oldu bakim
Bende rahatladım arkadastaAhhhh canımmmm kıyamam hiç sana ağlayıp rahatladıysan ne mutlu, şimdi güzelce uyu, yarın şahane bir güne uyan inşallah
Arkadan iş çevirme işinden nefret ederim. İdare ile muhattap olmak da istemem. Benimle ilgili sıkıntı varsa benimle gel paylaş sıkıntı dediğimde bir basit sınav. Bilsem sınavı. İçim sıkılıyor dedim sonra bomba patladı. Müdürün karşısına bunun için çıkmak beni gerdi. Gerildim iyice. Sonra başka arkadaş üzerine alınmış. Ergenler gibi trip attık sonra barıştık. Nazimiz birbirimize geçiyor .Canım üzme kendini geçer gider tüm sıkıntılar inş anlatmak istersen buradayız
Kilo bildirimi canım