- 18 Mart 2018
- 30.092
- 118.884
- 34
Annene de sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim canımBoncuk2307 canim doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerin ile sağlıklı mutlu huzurlu bol kazançlı yıllar. Bugün benim canim anneminde doğum günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annene de sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim canımBoncuk2307 canim doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerin ile sağlıklı mutlu huzurlu bol kazançlı yıllar. Bugün benim canim anneminde doğum günü
Ne bu kızların kaçma sevdasıBen kaçar iyi geceler herkese
Düzelir inşaAllahOkulla ilgili canım. Samimi olduğum bir arkadaşla konuştuk telefonda. O ağladı ben ağladım. Gergin bir ortam vardı okulda bugün.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımCanım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum
2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor
Hoşgeldin tatlımMerhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur 12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG ve @Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
İyiyim ablacım Allah razı olsun, misafirleri yolcu ettim bugün bir tek annem kaldı.Seni çocuklar beni koca kişisi çıldırtacak zaar
Bu ara ben kendimi unuttum, seni unutmuşum çok mu
Nasılsın kuzum
Çok teşekkür ederim kaptaniçemmm, ballı lokma kaptanım. Geç oldu bn görene kadar ama bu saatte çok mutlu ettiniz beni]
Boncuk2307 kaptanım doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün,sevdiklerinle mutlu sağlıklı yaşlar dilerim canım
Eki Görüntüle 3506482
Çok teşekkür ediyorum ablambugünkü öğünlerimi yazayım:
8.00 2 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmek arası lor peyniri, çeyrek avokado, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, bolca maydanoz
12.00 fırında soya soslu istiridye mantarı, 3yk yağsız basmati pirinç, avokado& yoğurt soslu salata, ayran
16.00 protein süt+protein bar
18.30 yoğurt sosu ile haşlanmış brokoli, tere
spor: 5000 adım
bugün ofiste toplantı yapmaktan başka hiç hareket etme fırsatım olmadı. bugünlük de böyle olsun
su 2.5 lt ama ben 3 e tamamlarım.
@Sitare55 LenaG Boncuk2307
bi de mutlu yıllar Boncuk2307
Anneciğinin de doğum günü kutlu olsun çok teşekkür ederim ablamBoncuk2307 canim doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerin ile sağlıklı mutlu huzurlu bol kazançlı yıllar. Bugün benim canim anneminde doğum günü
Yaa o kadar duygulandım kii, gerçektn gözlerim dolu dolu yazıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varsın abla balımmçok teşekkür ederimBoncuk2307 boncuuuğuuummm bal tanem gül tanemmmmmm bi taaaneeemmmm
İyi ki doğmuşsun bizim boncuğumuz olmuşsun
Yeni yaşın sana sevdiklerinle, sağlık huzur fit bir beden, aşk ve para getirsin
İnşallah ablacım teşekkür ederimBoncuk2307 Kuzum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun
Teşekkür ederim ablamDoğum günün kutlu olsun Boncuk2307 kaptanim nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara
Çok teşkkür ederim ablam özledik seni , yeme bi daha ceza olur muEksilere yürüyor korkmuyorum
İnatsa inat vallahi ay sonuna 53 54 göreceğim
Çocuklarla aksam sporu
Boncuk2307
bugunku sporlarıma ek
bu arada dogum gunun kutlu olsun saglikla nice yıllara
Teşekkür ederim çiçek ablam iyi ki varsınızİyiaksamlar kızlar çok sayfa var okuyamadım gözüme ilişenler
Boncuk2307 mutlu yaşlar dilerim benim
sibel_84 tebrikler kaptanım
Canım ablam teşekkür ederim19 Kasım menü
12.30
1.5 buçuk haşlanmış yumurta 3 zeytin beyaz peynir kibrit kutusu kadar 1 kase (roka domates salatalık biber) salata
14.00 1 ayva
16.45 4 hurma 1 kuru kayısı kahve
19.30 1 kase taze fasülye 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 litre
Spor 20 dk Leslie 15 dk kardiyo
LenaG
Boncuk2307 Doğum günün kutlu olsun kaptanım
Çok teşekkür ederim ablacımBoncuk2307 Sağlıklı, mutlu, huzurlu upuzun bir ömür diliyorum. Herşey gönlünce olsun.
Ayy ağlayacağım gerçekten bu saatte, çok teşekkür ederimBoncuk2307 doğum gunun kutlu olsun boncukkuş
Sibel ablam canım benim teşekkür ederimBoncukum Boncuk2307 doğum günün kutlu olsun canım benim
Teşekkür ederim ablamBugünün Menüsü
Sabah11 :1 haşlanmış yumurta, peynir, 5zeytin
Ara: Sade Türk kahvesi,elma,7 tane çiğ fındık
Öğlen15 : Salata
Akşam: 3 köfte, salata,ayran
12.000 adım
20 dk eliptik
LenaG , sibel_84
Boncuk2307 doğum günün kutlu olsun
Amiin inşallah ablacımteşekkür ediyorumBoncuk2307 canım doğum günün kutlu olsun Nice mutlu huzurlu senelere
Eveeet bugündü ama hepiniz önceden kutlamıştınııızzAma boncuğun bugün doğumgünü muydu
Canım papatyam teşekkür ederim o kadar mutlu ettiniz kiiBoncuk2307 iyiki doğmuşsun boncuğumm
Ayy inşallah ablam çook aminteşekkür ederimBoncuk2307 canım doğumgünün kutlu olsun, yeni yaşın tüm güzellikleri hayatı getirsin inşallah.
Teşekkür ederim ablamBoncuk2307 nice güzel yıllara canımmmm
Çooookkk teşekkür ederim ablammm, canımın içiii. Güzel dileklerin için de ayrıca Allah razı olsunBoncuk2307
CANIMMM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL AILEN VE YAVRUNLA NICE NICE SAGLIK DOLU YILLARINIZ OLSUN MASALLAH COKTA GÜZELSİN ️
Amin tomrs ablam, teşekkür ediyorumBoncuk2307 canm yeni yaşın kutlu olsun,nice güzel yılların olsun sevdiklerinle
ÇOOOKK teşekkür ederimmm ablammBoncuk2307 doğum günün kutlu olsun tatlımmm, nice mucizelerle dolu, şahane yaşların olsun
Önceden de kutlamıştın feza ablacımmm, çok mutlu ettiniz beni iyi ki varsınızzEneeee, ben kutlayana kadar ayın 20 si olmuş
Birini erken kutladıydık, bu seferde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Boncuk2307
Hoşbulduk canimHoşgeldin tatlım