Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel olms bence cnm afyt olsn
Sagol cnm bi adet olaydm kurtulaydm butn duzenim bozldu kendmi zor tutuyorm cikolatalarn hepsni yememek icin
Sagol cnm
Yaa grcmis olsn cnm smdi iyi olmana sevindm , ben hamileyken gece uyuyordm ona da cvp vermis oliym son aylar zorlaniyodm artk ama yoksa 10saat fln uyuyodm hergun

Haklisin cnm son dakka oyle oldu mutfaha giremedm yemek yapmaya dolap takiyolardi. Cikolata konusunda cok haklisin

Çocuklu kadınlar için bütün gün hayal canım zaten
Ben de sadece cuma günü işten dönüşte akşam yemeğinden yatana kadar o keyfi yapmaya çalışıyorum bıdıklarım izin verdiği sürece

12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30
1 yk chia ile 6 yk yoğurt

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 büyük kase yeşil salata
1 albeni

19.00
1 elma
1 ayva

Su: 2 lt
Spor: 20 dk leslie boosted walk
Gunu gayet güzel geçirmişsin canim albeni olmasa pek güzel olacakmis

Dere oyunu sade sade nasıl yedin canim

Gunu gayet güzel geçirmişsin canim albeni olmasa pek güzel olacakmis

Dere oyunu sade sade nasıl yedin canim
Ahhhh evet o albeni yok mu

Canım aslında biraz zor oldu çok keskin bir aroması var ya, ama ilaç niyetine diye düşünüp yedim tiroid hormonlarını dengelermiş diye duydum bir süre tüketeceğim bakalım inşallah işe yarar

Evet baya keskin tadı. Yoğurtla falan yesen etkisini azaltiryormuymus

12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 albeni

19.00
1 elma
1 ayva

kendimi birden çok aç bıraktığın için kan şekerin düşmüştür canım. albenili ona yordum. dereotunu da salataya katman daha kolay tüketmene yardım eder bence

Şifa olsun canım
amin kuzum sağolasın

kendimi birden çok aç bıraktığın için kan şekerin düşmüştür canım. albenili ona yordum. dereotunu da salataya katman daha kolay tüketmene yardım eder bence
olabilir canım, aslında planımda saat 3 gibi yemek vardı ama eşim kızımı tenise götürdü oradan da avmye gitmişler, birlikte yeriz diye onları bekledim
gerçi onlar da avmde yiyip gelmişler

ben de kızımı götürüyorum oynasın diye ama şu sıralar beni deli ediyor. sürekli ben ne desem tersini yapıyor bağırıp çağırıyor ama birtek bana

eşim pek sevinmedi bence çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
o sana kiyamadigindandir, 2 cocuk 1 cocuktan daha kolay, birincisi birinciden tecruben var ikincisi arada en azindan buyuge sen bi kardesine bak derken sen bi tuvaleye kaca biliyorsun, kahvalti hazirlayabiliyorsun. biri yatarken oteki oni gozetleyebiliyor, biraz buyuyuncede berabebr oynuyorlar zaten :) Berrin senin cocugun yokki nerden bileceksin dersen biz 4 kiz kardesiz hepimiz birbirimizi buyuttuk ben de en kucuk kardesimi ve yegenimi buyuttum :)
guzel bir menu olmus bence afiyet olsun, yalniz muz tuketimine dikkat et kabizlik yapabilir.
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
bence menun fena degil, kuri fasulye biraz gaz yapabilir ama sorun degil, mercimek kofte de aslinda icerigindeki iyi karbon ve protein sebebiyle arada tuketilebilir, kotu bir tercih olmamism Yalniz hepsi siskinlim yapabilecek seyler, boyle beslendigin zaman tane kimyondan kimyon cayi yapip icebilirsen gazi rahatlatir aklinda olsun :)
sahanesin ellerine saglik
cok gecmis olsun, dikkat et kendine, olsun yine de eksidesin, her hafta kilo verecegiz diye bir sey yok, her eksilen gram coknkiymetli bu yolda
hasta hissettigin bir gun icin cok kotu degil, ekmegi azicik kisabilirsin ama :)
o zaman sen kendink iyi hissedince sana spor odevi verelim :) bu yolda san ayardimci olur :)
olsun iyi yapmissin bence zamanlamasi mukemmel, biraz daha gec olsaydi bu sefer birincinin okula baslamasi ile karisirdi bu sefer daha cok yorulurdun, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
hatanin farkindasin, senden bol sebzeli menuler bekliyoruz bir iki gun :)
mercimek köftesi gereksiz yük at
çikolata vs bi süre maks haftada 1 ye
kurufasulye gibi şişkinlik yapan besinleri 1-2 hafta yeme ki inceldiğini fark edip motive ol balım
evet siskinlikten oturu eksi gormen zorlasir motivasyonunj etkileyebilir, ama tabi dengeli beslenmek anlaminda kuru fasulye iyi proteindir :)
ben baklavadan cok tursu ve salam a takildim, cok canin cekmistir ayda 1 baklava yersin doyettede olsan ama tursu direk odem, su tutuyor, salam islenmis gida bir suru katki maddesi var arti o da sodyumlu yani su tutuyor. bunlar eksi gormeni engeller, bobrege yuk bindirir aklinda olsun
Birde tartimi yazmamism bugn tabi gelmeyince:

Gecen hafta: 78.5
Bu hafta 77.5
Fatk -1kg
gayet guzel ideal zayiflama hafta 1 kilo
bence sahane bir menu olmus, afiyet olsun (mini boregi gormuyorum o yok orda :))
Günaydın kızlar günün motivasyonu
yaa cok tesekkurler
Ay Hafize ne iyi oldu aklına geldikçe günlük böyle fotoğraf atabilir misin çok feyz alıyorum bu insanlardan benim sosyal medyam yok malum
evet evet evett
Meleklerim ve ben kahvaltı yaptık. Büyük meleğimi kursa götürdüm geldim şimdiden 5000 adimim oldu söylemesi ayıp
helall
Bendesabqh tartildim 76 kg olmusum
Toplam 4 - 5kg almisim
22 haftalik olduk
Medine selam, ben seni hatirliyorum, sen de gurbetciydin sanirim degil mi? Berrin ben 2019 un basinda burada beraber zayifliyorduk o zamanlar Hollanda ya yeni gelmistik, is ariyordum. Hamiş mi oldun sen cok tebrik ederim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Krom tableti ne bilmiyorum. Menun güzel canim afiyet olsun. Sporda var şahane.
Puanları topluyorum ara ara paylasirim

Kacamak yapsanda yaz canim yoksa arkası geliyor.
krom tablet benim tatli krizine girmemem icin diyetisyenimin verdigi bir besin takviyesi. Insulin direnci olanlara oneriliyor.
Ozel bir doyet mi uyguluyorsun canim? haslanmis patates arti ekmek cok aciktirir ve bol karbon olmus o ogun
tatli krizine sabah kahvaltida meyve yemeyi deneyebilirsin, en azindan tatlinkrizini hafifletiyor, bir de cook koyu %85 falan botter onerebilirim, insani cikolatadan sogutarak istegini baltaliyor
salam yemeyin nolur hep katki maddeli
ben lahmacuna cok takilmadim cok gec saatte yememissin, spord ayapmissin o gitmistir
pogaca uzdu, onun disinda biraz daha sebze salataz yesillik eklenebilir ama pogaca harici fena defil
pgaca yorumlarini gordum o yuzden o haric iyi :)
sucuk kabizlik yapabilir, seni trileceler gotursun kralicem demek istiyorum sana, o ne ariyor orada bol su icim bugunde sebze ve protein agirlik beslenip dengele bari :)
12 Şubat
8.00
4 YK yumurtalı patates
1 dlm ekmek

14 00
1 tane havuç

15.00
1 tane küçük muz

17 30
5 YK et sote
6 YK bulgur pilavı
Salata

21.00
1 elma
1 avuç çekirdek

Şu 2litre
bence fena bir menu mamis afiyet olsun
12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 albeni

19.00
1 elma
1 ayva

dere otunun yanina belki peynir eklersen daha kolay tukutebilirsin (ilac niyetine yiyorum demissin bir bakmak lazim tabi oyle oluyor mu) albeninin ne isi var orda neyse o haric iyo afiyet olsun :)

ben de kızımı götürüyorum oynasın diye ama şu sıralar beni deli ediyor. sürekli ben ne desem tersini yapıyor bağırıp çağırıyor ama birtek bana
ahh iste demekki bir tek sana guveniyor su hayatta, cocuklar en cok kime giveniyorlarsa bir tke ona nazlanirlarmis, senin yaninda kendini guvende hissettigi icin kudurma ozgurlugunu yasiyor

Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari

haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.

dunku menumu yazayim hemen.

12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti

Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz

Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi

Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata
1 kase yoğurt

arada sekersiz cay ve
1 kiraz sapi cayi

3 lt su
48 dakika leslie puan 108 Ucmelekannesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…