Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azaltarak gitseydin eloş sen de o da zorlanmazdı
Öyle yaptim aslında, tek meme yi kesiyorum şu an önce günde 2 kere verdim sonra günde 1 kere verdim. Şimdi hiç varmıyorum. Ondaki süt bitsin sonra yavaş yavaş diğer memeyi keseyim

Selam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişim 🤦 yani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum 😱neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım

Hayırlı cumalar🌷

Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700

Kizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)

Pztsi : 73.15
Cuma : 71.65
Fark: 1.5 kilo
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler ❤️
ben 65.9 um🙄
gerçi pzt 67.5 tum
fark :1.6
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu:rolleyes:
inşallah bu sefer en az hasarla atlatırım inşallah
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık😁
Ay çok iyi sonuç canım,tebrik ederim ❤️
Ben kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Tebrik ederim canım 😍
Şimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.

Pnrrr-12 Pnrrr-12
UcanSupurge UcanSupurge
denizbenimadim denizbenimadim
Jasminium84 Jasminium84
G Goklerce
@Fit mutlu anne
@gewezebidik
E ela_2019

Unuttuğum varsa hatırlatsin kendini canlar
Eline sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün ❤️
Kizlar bu arada genel bir soru,

Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
1.si tabiki sizinle buradaki paylasimimiz :)
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.

Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
fikriniz varsa soyleyin :)
Ay ben ödev insanıyım, bana bunları yapacaksın deyin yapayim,sakınca yapamam ben 🤣ama beni en çok bollsan kıyafetlerim ve zayıf fotolarım motive ediyor 😍😍😍
eşim pek sevinmedi bence😳 çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor:işsiz: beni geriyor durdup dururken🤷‍♀️
Pardon da sadece sen mi zorlanacaksin,eşin bu tablonun neresinde ? Elini taşın altına koysun da beraber büyütün, evet zorlanacaksınız ama seneye daha kolay olmayacak eğer ikinci çocuğu er ya da geç istiyoruz diyorsan, şartların uygunsa iyi yaptın bence ❤️ moralini bozma mutlaka zorlanacaksiniz ama geçecek,hergun daha iyi olacak,büyüyünce çok şükür diyeceksin
Sabah
Sütlü kahve

Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 küçük elma
1 küçük muz

Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
Çok iyi menü canım afiyet olsun 😘😍

Offf o adım o sporlarla kalori açığı oluşturmuşsun resmen menün de ilk güne göre oldukça iddialı 😎
Ayy hadi ins yarın eksiyle uyaniyim tatlı rakibem😘
Selam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişim 🤦 yani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum 😱neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım
Yinede eksidesin ne güzel canim .
Yoğunluktan dolayıdır baş agrin canim.
Rabbim korusun canim iş yerinde maskeyle duruyorsunuz pek mümkün değilde bulasmamistir ins
11.02.2022
08.15
2 kivi, 5 zeytin, 3 lokma ekmek

12.30
1 sk mantarlı biberli omlet, 2 dilim peynir, 1 çk reçel, 3 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 2 kurabiye
17.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.00
1 avuç fındık,1 portakal,2 dilim ayva

Şu:2 lt olur
Bugün spor yapacak halim yok
Sabah 3 dlm ekmek yumurta da varken bilemedim. Ama menünün gerisi gayet güzel dengelemissindir afiyet olsun
Çok iyi menü canım afiyet olsun 😘😍
😘

Pardon da sadece sen mi zorlanacaksin,eşin bu tablonun neresinde ? Elini taşın altına koysun da beraber büyütün, evet zorlanacaksınız ama seneye daha kolay olmayacak eğer ikinci çocuğu er ya da geç istiyoruz diyorsan, şartların uygunsa iyi yaptın bence ❤️ moralini bozma m
hayırlısı bakalım🤷‍♀️ eşim pek ilgilenemiyor. aşırı çalışıyor.yayıncılık sektöründe. editör. bazı günler günde 16 saat çalıştığı oluyor. o nedenle genelde bende oluyor her şey. günde 1 saat falan ancak ilgileniyor kızımızla. daha yeni kızımızın keyfini yaşamaya başladık her şey başa saracak diyor. başta da erken diye diretti epey. kısmet bakalım.

9. TAKIM
MENÜ TABLOSU
(11.02----17.02)

Ne tatlısın canım eline emeğine sağlık 👏🏻
11.02.2022
08.15

12.30

17.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.00

Akşam hafif olduğundan kurabiyelere laf etmeyeceğim canım
11 şubat
11.00
2 poğaça

15.00
2 poğaça

(fazla farkındayım poğaçalar küçük ben yaptım yemesem iyidi ama canım kahvaltı istemedi. temizlik yaparken yemişim 🙈)

17.00
1 bardak kefir

19.00
2 fırın baget
4-5 kaşık makarna
yarım nar

su 2 lt olmuştur
Tüm güne vurunca kalori miktarı çok değil gibi ama dengeli mi değil karbonhidrat ağırlıklı sadece canım

yİkinciler daha akıllı oluyor de ona ki sen de daha tecrübeli olacaksın hiç korkma canım
inşallah bakalım
Kızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedim 🤔 ondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.
ben hiç kesmedim yapışığız o konuda. bi gece vermemeye direttim tüm apartman çığlıktan uyanacak diye verdim geri. bi psikoloğun şefkatle memeden kesme diye bi eğitimini satın aldım ama netten farklı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum . hepsini denedim sonuç negatif 🤷‍♀️
İnan 2. Bebek birinciye göre daha rahat oluyor. Sen tecrübe sahibi oluyorsun çünkü. Bide her bebek, her çocuk başka. Kızın uykuyu sevmiyordu belki ikinci yavrum sevecek. Boşver sen stres olma. İnan sonra bu dediklerine pişman olacak eşin. O da sana kiyamiyor belli ki canim
benim için diyor zaten. bi de beklemiyordu sanırım. ben ısrar ettim diye 1 sefer onay verdi. sonucu öğrenince şoka girdi😂
Sabah
Sütlü kahve

Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 küçük elma
1 küçük muz

Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
emzirken ilk 1 yıl hiç kahve içmedim ben. sakıncası var sanıyordum. menün için bi gözlem yap bakalım direncin düşmesin canım
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
ne desem bilemedim iyi mi kötü mü😁 çok besleyici gelmedi bana canım
Öyle yaptim aslında, tek meme yi kesiyorum şu an önce günde 2 kere verdim sonra günde 1 kere verdim. Şimdi hiç varmıyorum. Ondaki süt bitsin sonra yavaş yavaş diğer memeyi keseyim

aynıyız şu an ben 100 g azım senden😁
11.02.2022
08.15

12.30

17.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.00

acıkmadın mı

Tüm güne vurunca kalori miktarı çok değil gibi ama dengeli mi değil karbonhidrat ağırlıklı sadece canım
evet fazla karbonhidrat. karbon fazlaysa boşa hamallık oluyor o menü. çünkü yükte hafif pahada ağır. çabuk acıktırır ama kilo da yapar😏

11 şubat
11.00
2 poğaça

15.00
2 poğaça

(fazla farkındayım poğaçalar küçük ben yaptım yemesem iyidi ama canım kahvaltı istemedi. temizlik yaparken yemişim 🙈)

17.00
1 bardak kefir

19.00
2 fırın baget
4-5 kaşık makarna
yarım nar

su 2 lt olmuştur
Zaten pogacalari kendin demişsin canim. Sebze yok hiçbir öğünde . Afiyet olsun canim😘

Kız bişey de begenmediysen. Neresini begenmedin. Yanlışlarimi düzelteyim yenmem gereken bir rakibim var 🤭🤭
mercimek köftesi gereksiz yük at
çikolata vs bi süre maks haftada 1 ye
kurufasulye gibi şişkinlik yapan besinleri 1-2 hafta yeme ki inceldiğini fark edip motive ol balım💕

Ayy hadi ins yarın eksiyle uyaniyim tatlı rakibem😘

Yinede eksidesin ne güzel canim .
Yoğunluktan dolayıdır baş agrin canim.
Rabbim korusun canim iş yerinde maskeyle duruyorsunuz pek mümkün değilde bulasmamistir ins

Sabah 3 dlm ekmek yumurta da varken bilemedim. Ama menünün gerisi gayet güzel dengelemissindir afiyet olsun

😘
Ya öğlen iş yerinde yaptık kahvaltıyı ve ekmek tazeydi 🙈 zaten aksama çok acikmadim, boğazım rahatlasın diye sadece çorba içtim
hayırlısı bakalım🤷‍♀️ eşim pek ilgilenemiyor. aşırı çalışıyor.yayıncılık sektöründe. editör. bazı günler günde 16 saat çalıştığı oluyor. o nedenle genelde bende oluyor her şey. günde 1 saat falan ancak ilgileniyor kızımızla. daha yeni kızımızın keyfini yaşamaya başladık her şey başa saracak diyor. başta da erken diye diretti epey. kısmet bakalım.
Anladım canım,benim eşim de aynı çok yoğun çocuğun çoğu yükü şuan ben de ama şuan benim kızın çok işi yok, adam yoğun çalışırken yapacak birşey yok aşırı anlıyorum seni ama yine de moralini bozmasına izin verme,doğum sonrası ücretsiz alma imkanım varsa al, bir şekilde ikisini de buyutursun, evdeyken daha kolay olur en azindan
11 şubat
11.00
2 poğaça

15.00
2 poğaça

17.00
1 bardak kefir

19.00
2 fırın baget
4-5 kaşık makarna
yarım nar

su 2 lt olmuştur
Yani sen de demişsin zaten,kötü bir menü olmuş, bol sebze eklemeliyiz menulerimize ❤️
Ne tatlısın canım eline emeğine sağlık 👏🏻

Akşam hafif olduğundan kurabiyelere laf etmeyeceğim canım

Sağ ol canım,keşke onlar da olmasaydı
inşallah bakalım

ben hiç kesmedim yapışığız o konuda. bi gece vermemeye direttim tüm apartman çığlıktan uyanacak diye verdim geri. bi psikoloğun şefkatle memeden kesme diye bi eğitimini satın aldım ama netten farklı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum . hepsini denedim sonuç negatif 🤷‍♀️

benim için diyor zaten. bi de beklemiyordu sanırım. ben ısrar ettim diye 1 sefer onay verdi. sonucu öğrenince şoka girdi😂

emzirken ilk 1 yıl hiç kahve içmedim ben. sakıncası var sanıyordum. menün için bi gözlem yap bakalım direncin düşmesin canım

ne desem bilemedim iyi mi kötü mü😁 çok besleyici gelmedi bana canım

aynıyız şu an ben 100 g azım senden😁

acıkmadın mı
Olsun 100 Gr da olsa eksisin ama geçeceğim seni 😎 portakal yedim ya canım o sisirdi,acikmadim ama şimdi ballı limonlu su yapacağım boğazım çok acıyor

MENUM

9:30 1 bardak kahve,1 parca cikolata

12:00 2dlm cavdar, 5 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm salam,1 hasl. yumurta, domates salatalik

15:30 kahve ile 1tane soguk baklava ( hic olmadi biliyorum )

18:00 2kepce tarhana corbasi, 1 tabak tavuk sote mantarli, 1 bardak ayran, 2tursu

20:30 yarim elma, yarim minik muz

Adet olcam canm cok tatli istiyor bu ara

2lt su

3 mil leslie

X