- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.181
harika bir fark canımKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
Pztsi : 73.15
Cuma : 71.65
Fark: 1.5 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika bir fark canımKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
canımm, Zehraya yazdın aslında ama ben de cevap vereyimCanım sadece 15 dakika akşam eşine 15 dakika bebisi bırak ve ne kadar ip atlarsan o kar.
Biliyorum bebisle çok yoruluyorsun ama ip atladıkca kendini iyi hissedecek motive olacaksın Zehram canim
inşallah canımmgayet guzel, onemli olan dogru yoldasin, azicik gayretle her sey cok guzel olacak :)
hamile pilatesi araştır canımben 65.9 um
gerçi pzt 67.5 tum
fark :1.6
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu
inşallah bu sefer en az hasarla atlatırım inşallah
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık
4 gunde 700 gram gayet iyi tebriksss :)Hayırlı cumalar
Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700
yaa metabolizma hizinin onunde saygiyla ailiyorum :) Sahane bir sonucben 65.9 um
gerçi pzt 67.5 tum
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık
Benim bi arkadasim hamile pilatesi yapmisti hamileligi boyunca ve dogumunda asiri yardimci oldugunu soyledi pilatesin. Normal dogum yapti o. Bu bilgiyi de ekstra paylasmak istedim :) Yani bayagi faydaliymis. Tabii her dogum, her cocuk farkli o ayri..canımm, Zehraya yazdın aslında ama ben de cevap vereyim
ben de bi başlasam ama 15 dk nasıl atlıyorsun yanihiç durmadan mı yoksa ara ara toplamda mı 15 dk atlıyorsun
inşallah canımm
hamile pilatesi araştır canım
Çok haklısın canım. Menülerde başta kaçamak olsada sonradan düzene giriyor zaten. Ama buraya kacamakli yazmak başkalarının canının istemesine sebeb olabilir diye tedirgin oluyor insan. Bugunu güzel geçirip menü yazacağım. Menü yazacağım diye sabahtan beri beynimden, damağımdan geçenlere hayirrrrrrdedim .menu yazmak onemli, ben size yazmayacak olsam inanin aman bi gofret yiyeyim madem, aman 1 cikolata atayim agzima diye dolasip butu ndiyet listemi hic ediyorum. Size yazmak bana bir sorumluluk veriyor. Ben olabildigince cevremdeki insanlara motivasyon vermeye calisiyorum, ozel hayatimda da boyle. Eger burada menumde cok buyuk sapmalar olursa sanki sizin motivasyonunuzu da baltalarim gibi hissedip, o minik kacamaklari yapmamak icin sizden guc aliyorum.
Harika eksi canim tebriklerKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
Ne güzel eksi canim harikasınben 65.9 um
gerçi pzt 67.5 tum
Maalesef ben atlayamiyorum canim. 1000 taneyi tamamlamaya çalıştım birgün tüm günümü aldı. 100 tane atlayıp bırakıyordum 100 tane atlayıp birakiyordum . Yürüyüş yada leslie daha mantıklı geldi bana yapamadım.ben de bi başlasam ama 15 dk nasıl atlıyorsun yanihiç durmadan mı yoksa ara ara toplamda mı 15 dk atlıyorsun
Ben de şimdi tibet egzersizlerini araştırıyorum hem ruhen hem fiziken faydaları varmışÇok haklısın canım. Menülerde başta kaçamak olsada sonradan düzene giriyor zaten. Ama buraya kacamakli yazmak başkalarının canının istemesine sebeb olabilir diye tedirgin oluyor insan. Bugunu güzel geçirip menü yazacağım. Menü yazacağım diye sabahtan beri beynimden, damağımdan geçenlere hayirrrrrrdedim .
Harika eksi canim tebrikler
Ne güzel eksi canim harikasın
Oyyy hamile sporu bunu düşünmen bile dengeli gitmen için motivasyon sana
Doktora gitmeyi ne zaman dusunuyorsun bu arada
Maalesef ben atlayamiyorum canim. 1000 taneyi tamamlamaya çalıştım birgün tüm günümü aldı. 100 tane atlayıp bırakıyordum 100 tane atlayıp birakiyordum . Yürüyüş yada leslie daha mantıklı geldi bana yapamadım.
Ama UcanSupurge seviyor ve atlayabiliyordu.
metabolizmam eğer aşırı yemezsem beni üzmüyor şükür4 gunde 700 gram gayet iyi tebriksss :)
yaa metabolizma hizinin onunde saygiyla ailiyorum :) Sahane bir sonuc
Spor olarak Walk at home u bir arastirabilirsin belki, hamile pilatesi zaten onerilmis o yuzden onun disinda bir sey ararsan walk at home lar hamileler icin tavsiye eidliyor mu diye arastirabilirsin. Ben onlari yapiyorum evde suan. Hayat duzenime en uygun spor olarak onu buldum. Ziplanmayan bir video secersen aslinda (hos ziplananlarda da sen ziplamak zorunda degilsin yuruyus hareketine devam edebilirsin) aslinda normal yuruyusten cok bir farki yok tek olayi muzigin ritmine gore hareket ediyorsun ve 4 temel hareket var. O hareketleri de kendine gore ayarlayabiliyorsun. Ben cok faydasini gordum. Onerebilecegim bir program. Youtube dan da videolarina bakabilirsin. Daha once gormus de olabilirsin zaten ama bilmiyorsan diye anlatmak istedim :)
Benim bi arkadasim hamile pilatesi yapmisti hamileligi boyunca ve dogumunda asiri yardimci oldugunu soyledi pilatesin. Normal dogum yapti o. Bu bilgiyi de ekstra paylasmak istedim :) Yani bayagi faydaliymis. Tabii her dogum, her cocuk farkli o ayri..
çarşamba öğleden sonra dersim yok o zaman gidicem inşallah. kese görünsün diye bekliyorum açıkçasıNe güzel eksi canim harikasın
Oyyy hamile sporu bunu düşünmen bile dengeli gitmen için motivasyon sana
Doktora gitmeyi ne zaman dusunuyorsun bu arada
ben 89 olduğum o feci dönemden sonra 78 den 60 lara kadar leslie yaptım harika kilo verdiriyor canımMaalesef ben atlayamiyorum canim. 1000 taneyi tamamlamaya çalıştım birgün tüm günümü aldı. 100 tane atlayıp bırakıyordum 100 tane atlayıp birakiyordum . Yürüyüş yada leslie daha mantıklı geldi bana yapamadım.
Ama UcanSupurge UcanSupurge seviyor ve atlayabiliyordu
Dadundan yinmezBen de şimdi tibet egzersizlerini araştırıyorum hem ruhen hem fiziken faydaları varmış
leslie peşine tibet yapsam offf daha ne
Evet Leslie gerçekten vücudun her bölgesini çalıştırıyor. Ama baya ara verince 2 mil bile çok uzun geliyor. 1mille başlayıp arkasına da her gün vücudun bir bölgesine yönelik hareketler yapmak planım. Gün geçtikçe Leslie yi arttiracagim tabiben 89 olduğum o feci dönemden sonra 78 den 60 lara kadar leslie yaptım harika kilo verdiriyor canım
Doğru ama senin tahmin ettiğin zamanda olmuşsa daha küçüktür dediğin gibi. . İns görürsün o minnak keseceğiçarşamba öğleden sonra dersim yok o zaman gidicem inşallah. kese görünsün diye bekliyorum açıkçası
Kizzzz deniizzzzzz gözüm aydinnnnn olsunnn sağlıkla gelsinnnn inşallah adamı bi kere kandirdin ama tam kandirdinnn kendini psikolojik olarak çok hazırlamaya çalış iki çocuklu hayat ×2metabolizmam eğer aşırı yemezsem beni üzmüyor şükür
doğumdan sonra 6 ayda 20 kilo verdim ama maalesef son dönemlerde 8 ini geri aldım
bu sefer daha dikkatli gitmek istiyorum
çünkü vücudum o kadar ağırlığa alışık olmadığından çok fazla sağlık problemi yaşadım
ilki sezeryan o nedenle 2. de aynı olur
bilgiler için teşekkür ederim
çarşamba öğleden sonra dersim yok o zaman gidicem inşallah. kese görünsün diye bekliyorum açıkçası
ben 89 olduğum o feci dönemden sonra 78 den 60 lara kadar leslie yaptım harika kilo verdiriyor canım
hadi o zaman leslieye başlıyoruz di miDadundan yinmez
Evet Leslie gerçekten vücudun her bölgesini çalıştırıyor. Ama baya ara verince 2 mil bile çok uzun geliyor. 1mille başlayıp arkasına da her gün vücudun bir bölgesine yönelik hareketler yapmak planım. Gün geçtikçe Leslie yi arttiracagim tabi
ahh kuzum yaa ateşi uzun sürdüBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım
bizde gün belli canımDoğru ama senin tahmin ettiğin zamanda olmuşsa daha küçüktür dediğin gibi. . İns görürsün o minnak keseceği
hadi inşallahBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım
zor kandırdım evet ama tırsmıyor da değilimKizzzz deniizzzzzz gözüm aydinnnnn olsunnn sağlıkla gelsinnnn inşallah adamı bi kere kandirdin ama tam kandirdinnn kendini psikolojik olarak çok hazırlamaya çalış iki çocuklu hayat ×2
Geçmiş olsun kuzucuga. İns sınavın güzel geçer ElaBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım
Başlıyorum başlıyorum evet bugün. Ama çok acimmmmm kendime tarçınlı bir kahve yaptım onu içip yapacağım inshadi o zaman leslieye başlıyoruz di mi
ahh kuzum yaa ateşi uzun sürdü
Harikasın valla nokta atışı olmuşbizde gün belli canım
şifa olsun kuzummbaşlıyorum evet bugün. Ama çok acimmmmm kendime tarçınlı bir kahve yaptım onu içip yapacağım ins
Harikaymış canim. Haftanın yorgunluğunu atıyorsun yanişifa olsun kuzumm
hadi bakalım, ben de yarın başlarım benim bugün off günüm genel anlamda yani sadece diyet anlamında değil
ne ev işi ne yemek ne de başka bişe yapıyorum, sadece kitap okuyup oturuyorum kızlar müsaade ettiği kadar
en iyisi canım. insan bi günü kendine ayırmalı. yapabiliyorsan harikaşifa olsun kuzumm
hadi bakalım, ben de yarın başlarım benim bugün off günüm genel anlamda yani sadece diyet anlamında değil
ne ev işi ne yemek ne de başka bişe yapıyorum, sadece kitap okuyup oturuyorum kızlar müsaade ettiği kadar
AtlayacağımUcanSupurge spora fırsat bulabilecek misin canim sen çok güzel ip atliyordun 15 dk ayarlayabilirmisin kendine
Bunu sen istedin nerde benim sayaçlı ipimUcanSupurge sporla da mı yarissak acaba çok ihtiyacım var ilk sayfadaki puanlarla puanlariz
Yapacağız hep beraberolacak olacak kuzumm
yaa ben de yapsam keşke
Harika dostum inşallah hepsi tek tek gerçekleşecekKendime kızımın doğumgününe kadar kilo verme planı oluşturdum.
her hafta bunu takip ederek başarabildim mi başaramadım mı göreceğim
ve tabii bu planı genişletip yeme ve egzersiz planı da ayarlamayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3004633
Çok güzel canımHayırlı cumalar
Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700
Fıstık gibi olacağına eminim canım çok motive çok iradelisin maşallahgayet guzel, onemli olan dogru yoldasin, azicik gayretle her sey cok guzel olacak :)
canim sen de hic canını sıkmıyorsun, onemli olan dogru yoldasin, bir karar verdin, beraber bir yola ciktik, birbirimizi destekleyerek gayet guze lsonuclar alacagiz. Hic olumsuza odaklanmayalim :)
menu yazmak onemli, ben size yazmayacak olsam inanin aman bi gofret yiyeyim madem, aman 1 cikolata atayim agzima diye dolasip butu ndiyet listemi hic ediyorum. Size yazmak bana bir sorumluluk veriyor. Ben olabildigince cevremdeki insanlara motivasyon vermeye calisiyorum, ozel hayatimda da boyle. Eger burada menumde cok buyuk sapmalar olursa sanki sizin motivasyonunuzu da baltalarim gibi hissedip, o minik kacamaklari yapmamak icin sizden guc aliyorum.
canim birazdan instada takip ettigim bir diyetisyenin regl donemi icin onerdigi odem attirici caylari paylasicam senin icin. Bana bitki caylari cok yardimci oluyor odem konusunda. Sen de icerigine bir bak aklina yatarca bir manin yoksa dene, yardimci olur bence.
45 gunluk hedef cok iyi aslinda. Genelde duzenli spor yaptiginda 3 aylik/90 gunluk hedefler koyulur. Tabiki daha erken donusum beklenir ama asil buyuk degisimin 90 gunde ortaya cikcagi soylenir. Senin hedefin de tam bunun orta noktasi gibi. Spordan ornek verdim ama tabiki bunu saglikli yasam olarak soyleyebiliriz. Ben de dun kendime takvim yaptim. 27 Nisan'da Turkiye'ye gitmek istiyorum nasip olursa. Ramazan bayramini ailemle gecirmek istiyorum. O zamana kadar 60'in altina dusmeyi hedefledim bakalim :) ama tabi o zamana kadar da aslinda soyle hedeflerim var: subat 70 in alti, mart 65 in alti, nisan sonu da 60 in alti hedeflerim. Bakalim insallah olacak. Annemler, kayinvalidemler de bir sasirsinlar. Annemler sagligim icin soyluyorlar tabiki de ama diger akrabalar er goren aa kilo almissin. Aaa sismissin. Amaan neyse onlari yazip can sıkmayacagim :) Birlikte vercegiz guzel hedef, ben destekliyorum :)
Hey maşallah heyKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
Hadi gel elo yetti bu yağ yükü hepimizeBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım