Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Teşekkür ederim kaptanım ❤️

Ahh bende cok fena imtihan oldum
Ama gectim bence sukur
Esim fistikli cesit cesit mini pastalardan almis 2 kucuk catal alip biraktim

Ne demek kaptanim
Culartesi yarislarina bi faydam olmadi ama

Cok hafif lenu cnm
Ama acikmadiysan guzel

Ne guzel siir yasmissin arkamdan kaptanim😂😂

Gun icinde sadece bunlarimi yedin

Bence dogru

Bence guzel olmus afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm guzel bence

Afiyet olsun guzel cnm

Emzirmene gore sanki hafif olmus menu
Afiyet olsun cnm

Afihet olsun cnm

Baya hafif olmus
Afiyet olsun

Hosgeldin cnm

Bence guzel
Afiyet olsun cnm

Limonatanin seker miktari cok degilse guzel menu cnm

Cok hafif menu olmus
Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm
Bugun cogu kisi hafif gecirmis gunu

Afiyet olsun cnm
Teşekkür ederim canm ❤️

Bak kuzum şöyle bir ortamdayım
Sıcacık soba velimEki Görüntüle 3506861 sıcacık ekmek göndermiş
Yan evden hemen iki kaşık tereyağı isteyip nefsimin istediğini yapabilirim ama yapmıyorum yapacağım günler de gelecek. Lütfen toparlar mısın 🙏
görüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3

görüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3
Hadi bugün hayır dediklerimizi yazalım :rolleyes:
Yok mu arttıran 🥳

Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum. :cool:Bugun 10.10 da diş randevum vardı, dönüşte eşim, deniz manzaralı bir mekanda kahvaltı teklif etti gitmedim :21:

Günaydın kaptanlarjm günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen🥰

Sabah 9: yarım salatalık attım ağzıma

Öğlen 12//resim ekledim sadece salata yedim bol dereotlu sarımsaklı mısırlı kuru cacık çünkü yemekler cissliydi ama besleyici değil diye yanına 2 üçgen peynir yedim🥰

Akşam 18.00//
3dilim palamut
Bol salata ekmeğin ucundan attım ağzıma

Olay burda koptu özür dilerim iyiki takımlarda değilmişim tutamadım kendimi iki büyük dilim tam buğday ekmeği yedim gece 12de 😫😣😭😭😭 dün ekstra üstü yorulunca tutamadım bugün daha iyi olucam inşallah 🤲

Su 2lt
Yeşil çay içtim
Spor tüm vücut hareketleri 22dk

LenaG LenaG @Boncuk2307 @arke @dolar milyoneri Queen-zen Queen-zen 94bassuk 94bassuk Sitare55 Sitare55

Merhaba canım. Akşam ki açlık atağının sebebi az kalori alımın olmuşa benziyor. Bence bir kalori takip uygulaması indirip bir süre takip et. Bir müddet sonra zaten alışıyorsun gerek kalmıyor. Birde mutfak tartısı edinsen iyi olur. Ayrıca protein az gözüktü bana. Kas yapmak istiyorsan proteini en az (mesela 47 kiloysan) 47 gr almalısın.

Merhaba canım. Akşam ki açlık atağının sebebi az kalori alımın olmuşa benziyor. Bence bir kalori takip uygulaması indirip bir süre takip et. Bir müddet sonra zaten alışıyorsun gerek kalmıyor. Birde mutfak tartısı edinsen iyi olur. Ayrıca protein az gözüktü bana. Kas yapmak istiyorsan proteini en az (mesela 47 kiloysan) 47 gr almalısın.
canım aslında balık şişirmişti baya baya hemde salata da bol yemiştim ama akşam peşine spor yaptım ve eve de yürüyerek gittim evde çocuğu yıka koştur koştur eşime yemek çocuğğu uyut ev telaşı nefes nefese yetişmeye çalıştım heryere baya kalori yakımı da olmuştur bu sebeple ondan elim ayağım titredi yedim ama sonrası vidan sızısı işte ama kalori hesabına bakacağım inşallah :KK36:

Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Cok sık mide agriniz oluyorsa bir caresine bakmak lazim.
Tedavi amacli zeytinyağlı kudret narı diyetisyen arkadaşım öneriyor. Yorumlari okursaniz doktor diyetisyen tavsiyesi ile z.yagli kudret nari kullanan cok insan var. Gecmis olsun

Zade Vital Zeytinyağlı Kudret Narı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Merhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur🥰 12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG LenaG ve Mthn83 Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldin 😍

Merhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur🥰 12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG LenaG ve Mthn83 Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
Hoşgeldin💕

Benim eşim yemek seçmez ( sadece karalahana çorbasını sevmez kokusunu ) ama çocuklar 10 ve 3 yaş biraz önyargiliydi brokoli karnabahar ve beyaz lahana , kereviz yemeklerine. Ama bu şekilde tek çeşit yapınca mecbur yiyerek alıştılarr damak tadlarına oturtuyorlar. 2 3 seferden sonra başka birsey varmi diye sormuyorlar.
14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslında😈

Yaaa sobamın yanına gelsin kucağımda az yoğurayım 😽🥰

Estağfurullah canım dşyette pek yenmiyor diye biliyorum dün ve bugün olunca 🫣

Bu bilinçle hedef yakın canım yaza fit olacaz hepimşz 🥳🌸

Görüşürüz canım 🥰😘

Hahaha 40 sene butlu ama mutlu 😂😂😂
Mısır ekmeğini doktorun ölçülü bir şekilde yiyebilirsin demişti gulüten icermesin yeter derdi. Ordan alışkanlık kaldı canım🙈

Maşallah arkadaşım 👏🏻bu şekilde kilo veriliyor kesinlikle.Ucundan bakiyim yarın telafi ederimle kilo verme sürecinde olmuyor bence .Ne kadan tartı da az artı görürsem okadar motivasyonu bozmadan devam edebiliyorum ben

X