Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun 🥰❤️
Evet canım beyaz ekmekti (en büyük zaafım). Çantada ekmek fikri çok iyi canım, öğlenleri yemekhanede de beyaz ekmek var, yemiyorum ama bazı yemeklerin yanında birazcık gerekiyor. Bundan sonra alayım yanıma. Teşekkür ederim canım benim.
Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm 😂😂 hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo 🥳

He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim 😂😂😂
Dimi yaaa Leslie bunun yanında çerez gibi kalıyor. Ben lesliyle ısınıp bununla asıl sporu yapıyordum düşün yani :KK70:

Afiyet olsun canım, kahveyi yanına alman iyi olmuş.

Bekliyorum bak ❤️

çok güzel canım afiyet eksi olsun 🥰

Sade az öz afiyet eksi olsun canım ❤️

Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika 🥰

Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim 🥰

Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun 🥰

Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar 🥳🥰

Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı ❤️

Bu kız neler yapıyor böyle 🥳 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar ❤️

Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun ❤️

Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun 🥰❤️

Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım 🥰

Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım 🥳

Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü 🥰

Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım 🥳

Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın 🥰😘

Çok güzel menü hatta harika menü 🥳🥰

Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm 😂😂 hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo 🥳

Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa :KK12:sadece iştahına engel olmaya çalış canım:KK200:

Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım ❤️
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil

Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun 🥳

Ahhh ahhh yemek asla canim istemiyor ama hamurişleri her reglide gözümün önünde. Sabah el açması bol acılı patatesli kol böreği gözümün önünden geçti şimdide bol çikolatalı pasta . Ama yemem asla emek verdim

Kızlar ben gidiyorum. Bugün erkenden evimde olacam inşallah. Gidip kahvaltı yapayım bari. Yolum uzun ama olsun sonu güzel bir yere çıkıyor. görüşmek üzere.

Ay canım haklısın valla. Herşeyi de idareye şikayet etmek çocukça oluyor. İnşallah senin için güzel sonuçlanır
Bilmiyorum hep çocukça gelmiştir gidip şikayet etmek.
Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Şarkıda güzelmiş 🤣🤣
Benim biraz değişik oldu canım cumartesi üç öğünde de çok abarttım pazar günü +2.5 gördüm tartıda ama 2 kilosu gitti. Bi de regl 8 gün gecikti yani net bişey söylemek mümkün değil

Haftaya yaparsın inşallah kabak seviyorsan zor değil❤️

Diyısıııınn🤣

Dilim dilim yapıp az zeytinyağı ile kızarttım cano

Ay inşallah canım teşekkür ederim ❤️

Teşekkür ederim kanki❤️

❤️❤️

Yemem karpuz neyim mevsimi değil🤣

Rabbim selamete çıkarsın canım benim 🤲🏻🌸

Türk kahvesine kolajen ekliyorum canım kusura bakma görmemişim😘

Ahahah yatağıma kaçtım yafff🤣🤣

Sen de iyi ki varsın minnoşım❤️

Teşekkür ederim kaptaniçem ❤️
Ben yerinden getirtirim sana merak etme canım
haftasonu kahvaltımızda yapacağım inşallah canım :KK68:
kendi kendime bir söz verdim, haftaiçi kesinlikle ıvır zıvır şeyler yemeyeceğim diye, yani ıvır zıvırdan kastım, kek, börek, poğaça vs. bu hakkımı cumartesi günü kullanacağım.
Allah sağlık versin de zaten herşeyi kendim yapıyorum yine yaparım inşallah :dua:
Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?
Canım çok üzüldüm, keşke yapılabilecek bir şey olsaydı da yapsaydın. Madem yok o yüzden kendini fazla harap etme, Allah'a bırak. Dediğin gibi elbet bunda da bir hayır vardır.

Canım valla herkes aynı değil işte, madem dertleri var gelip seninle konuşsunlar ama arkadan konuşmak bazılarına daha kolay geliyor. Bazılarının yüzünü görmüş oldum diyip rahatlama çalış bari.

Bugün nasılsın peki, daha iyi uyanmışsındır inşallah.
Yaşlarına bakinca benden büyükler. Ama çocuk gibi davranıyorlar. Büyük olunca da birşey diyemiyorum. Ama dün patladım. Bugün müdür bey yanına çağırdı.
Bende kırıldığımı açıkça söyledim.
Bekliyorum bak ❤️

çok güzel canım afiyet eksi olsun 🥰

Sade az öz afiyet eksi olsun canım ❤️

Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika 🥰

Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim 🥰

Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun 🥰

Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar 🥳🥰

Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı ❤️

Bu kız neler yapıyor böyle 🥳 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar ❤️

Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun ❤️

Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım 🥰

Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım 🥳

Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü 🥰

Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım 🥳

Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın 🥰😘

Çok güzel menü hatta harika menü 🥳🥰

Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa :KK12:sadece iştahına engel olmaya çalış canım:KK200:

Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım ❤️
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil

Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun 🥳
Tost ağır geldi herhalde . Bünye alışkın olmayınca.

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Merhaba kayıt formunu yazdığım yazının altına atmıştım siİzi etiketleyip ama

Eklentiler

• IMG_20241119_194634.jpg
    IMG_20241119_194634.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 1
Yaaa sobamın yanına gelsin kucağımda az yoğurayım 😽🥰
Kaptan sensin sen ne dersen o😉ama şuan kahvaltı da yedim 😬buzluğa kaldırıyorum kalanını😘
Estağfurullah canım dşyette pek yenmiyor diye biliyorum dün ve bugün olunca 🫣
Ahhh ahhh yemek asla canim istemiyor ama hamurişleri her reglide gözümün önünde. Sabah el açması bol acılı patatesli kol böreği gözümün önünden geçti şimdide bol çikolatalı pasta . Ama yemem asla emek verdim
Bu bilinçle hedef yakın canım yaza fit olacaz hepimşz 🥳🌸
Kızlar ben gidiyorum. Bugün erkenden evimde olacam inşallah. Gidip kahvaltı yapayım bari. Yolum uzun ama olsun sonu güzel bir yere çıkıyor. görüşmek üzere.
Görüşürüz canım 🥰😘

Ben izledim siz de izleyin 🤣🤣

Hahaha 40 sene butlu ama mutlu 😂😂😂

Bak kuzum şöyle bir ortamdayım
Sıcacık soba velimEki Görüntüle 3506861 sıcacık ekmek göndermiş
Yan evden hemen iki kaşık tereyağı isteyip nefsimin istediğini yapabilirim ama yapmıyorum yapacağım günler de gelecek. Lütfen toparlar mısın 🙏
Tereyağı da mükemmel olur 🤤 ama hedeften sonra 🥰

Ben kabuska yerken ev halkını odellendirip pizza yaptım
Benim eşim yemek seçmez ( sadece karalahana çorbasını sevmez kokusunu ) ama çocuklar 10 ve 3 yaş biraz önyargiliydi brokoli karnabahar ve beyaz lahana , kereviz yemeklerine. Ama bu şekilde tek çeşit yapınca mecbur yiyerek alıştılarr damak tadlarına oturtuyorlar. 2 3 seferden sonra başka birsey varmi diye sormuyorlar.

Bak kuzum şöyle bir ortamdayım
Sıcacık soba velimEki Görüntüle 3506861 sıcacık ekmek göndermiş
Yan evden hemen iki kaşık tereyağı isteyip nefsimin istediğini yapabilirim ama yapmıyorum yapacağım günler de gelecek. Lütfen toparlar mısın 🙏

Abowwww çin işkencesi gibi

Kokusu bana bile geldi inanır mısın, yememekle iyi yapmışsın canım. Hafta sonu kahvaltısında yiyeceksin nasılsa. Sen kendini bir de börekle mi sınadın bu sabah, iradeni alkışlıyorum canım.
evet kuzum, kızların beslenmesine börek vardı bugün ama yemedimmm :21:

Sütten hiç haz etmem, sıcak şekersiz su içtim biraz rahatladım canım. Bu tarifi de kaydediyorum evdeyken bunu denerim. muhtemelen akşama yine ihtiyacım olacak gibi. teşekkür ederim kuşum.
ne demek canım şifa olsun inşallah :dua::KK68:

Normalde çipura falan öneririm ama elimi dokunamam diyorsan somon falan almalısın (tadı bence yavan ama güzel bir sos yaparsan iyi olabilir). Aldığın balığı mecbur evde yıkarken de dokunacaksın o yüzden somon daha rahat olur.
tamam canımm somon alayım, açılışı somonla yapayım sonra belki alıştıkça başka balıklara da dönerim

Sos olarak ben kajun baharatı, sebze çeşnisi ve domates rendesini karıştırıp balıkları içinde bekletiyorum. Tepsiye dizip kalan sosu da üzerine döküp fırında pişiriyorum, aşırı lezzetli oluyor canım.
kajun ve sebze çeşnisi biz kullanamıyoruz, ama başka baharatlarla çeşitlendireyim bakalım

Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?
aynenn öyle kaptanım doğru diyorsun :KK200:

X