-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
canım nereden kontrol ediyoruz. ben mi göremiyorum listeyi.İlk msj listemizi ekledim. Eksik yanlış bir durum var mı isminizi kontrol eder misiniz arkadaşlar.
Baya kalabalıklaştığımız için alımları bitirdim an itibariyle yarış başlasın.
ilk sayfada canım liste...canım nereden kontrol ediyoruz. ben mi göremiyorum listeyi.
tatlım 1. sayfadaki ilk msjda listemizcanım nereden kontrol ediyoruz. ben mi göremiyorum listeyi.
tmm canım sağoltatlım 1. sayfadaki ilk msjda listemiz
Tatlım senin topiğin çok sevimli. Bu başlikta da öyle güpürlü yazilar ve resimler paylaş aradaBende varim yer varmi
Tatlım senin topiğin çok sevimli. Bu başlikta da öyle güpürlü yazilar ve resimler paylaş arada
Ya nasil ekleniyor ki :)aaa benim de fatsecret imseval adım orda eklesene beni
Ya bence iyi bir fikir degilkızlar bir sorum var. hani bu küçük paketlerde puding oluyor çikolatalı falan. küçük bir paket 100 gr.118 kalori. sizce bi paketi ara öğün olarak tüketebilir miyiz? ya da ne sıklıkla yiyebiliriz. sütlü tatlı yeniyor diye biliyorum ama bilemedim.
Herkese merhaba :) kahvaltimi yazayim 1 yumurta 2 domates 6yesil zeytin 5 tane ceviz ve sekersiz cay .. bide tlf numa kalori hesabi yapan bi program ekledim kalori hesabi yapacagim tavsiye ederim
Kalori hesabi program nasil oluyor öyle yazinca direk olarak gözüküyor mu bende indirmek istiyorum ücretsiz dimiHerkese merhaba :) kahvaltimi yazayim 1 yumurta 2 domates 6yesil zeytin 5 tane ceviz ve sekersiz cay .. bide tlf numa kalori hesabi yapan bi program ekledim kalori hesabi yapacagim tavsiye ederim
bir arkadaşımın diyetisyenı az miktarda ve akşam saatlerinde olmadıgı sürece sütlü tatlıyı serbest bırakmıştı ondan sordum. yani benim de içim hiç rahat etmedi yemedim. eşim sagolsun dolabı doldurmuş :))Ya bence iyi bir fikir degil
Ya nasil ekleniyor ki :)
Fatsecret benim yukledigim program . Evet ucretsizKalori hesabi program nasil oluyor öyle yazinca direk olarak gözüküyor mu bende indirmek istiyorum ücretsiz dimi
dt.elif nickimcanım sen nickini yaz ben seni ekliyim