- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Bende varim yer varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var tabii güncel kilon ve hedefini yazar mısın hg.Bende varim yer varmi
Kendi tartima gore yaziyim 78.300 diyetsyeninkiyle degisiyor. Hedefin 65 INŞALLAH hoşbuldumVar tabii güncel kilon ve hedefini yazar mısın hg.
Benim fikrim yürüyüş daha faydalı olacaktır. Uzun vadede sadece basamak çıkıp inmek maalesef basenlere çare olmuyor . Leslie'yi yapabilirsin evde vakit buldukça, çok daha çabuk sıkılaşırsın ve daha fazla kalori yakarsın emin ol.bayagı problemli direk kalça basen bölgesinden kilo alırım ben. onu arastırdım ama basenli görüntü yaratmaz yazıyordu. bilemedim şimdi. yürüyüşe oğlumla vakit buldukça dışarı çıkıp yürüyorum ama öyle tempolu yürüyüş çook zor. dolaşıyoruz yani.
Hayırlı olsun canım.
Bol kilolar verin inşallah..
haklısın tek seferde 1 saat yapamam ama sorun olmaz sanırım leslie yi fırsat buldukça yapmamBenim fikrim yürüyüş daha faydalı olacaktır. Uzun vadede sadece basamak çıkıp inmek maalesef basenlere çare olmuyor . Leslie'yi yapabilirsin evde vakit buldukça, çok daha çabuk sıkılaşırsın ve daha fazla kalori yakarsın emin ol.
ben de öğlen arası yürüyeceğim çalışıyorum başka vaktim olmuyorBen sporumu yaptım bile :) hala yerinden kalkmayanlara selam olsun
yeşil fasulye 1 dilim ekmek yoğurt öğlen menümKIZLAR ÖĞLENE NE YİCEKSİNİZ.
elbette akşama kadar gelen herkes kabulümüz. kaç kilosun ve hedefin nedir hg bu arada.selam hayırlı olsun
alımlarınız devam ediyor mu kambersiz düğün olmaz bu sabahta tartılmışım hali hazırda
terzi kendi söküğünü dikemezmişelbette akşama kadar gelen herkes kabulümüz. kaç kilosun ve hedefin nedir hg bu arada.
Bir takım kaptanının da aramızda olması daha keyifli olcak sanki
KIZLAR ÖĞLENE NE YİCEKSİNİZ.
Herkese merhaba :) kahvaltimi yazayim 1 yumurta 2 domates 6yesil zeytin 5 tane ceviz ve sekersiz cay .. bide tlf numa kalori hesabi yapan bi program ekledim kalori hesabi yapacagim tavsiye ederim
selam hayırlı olsun
alımlarınız devam ediyor mu kambersiz düğün olmaz bu sabahta tartılmışım hali hazırda
merhaba canım kilo çizelgeni görünce merak ettim nasıl yapıyorsun ..kk da aradım ama bulamadımterzi kendi söküğünü dikemezmiş
canım bu sabah tam 76,0 ım hedefim 56 tabi doğum kilolarından bir yıl oldu hala kurtulamadım yapıştılar gitmiyor
havalarda ısındı gaza geldim iyice her sabah koşu bandında 45dk yuruyorum oğlum arıza çıkarmadan uyummuşsa akşamda metabolizma uyumasın diye 35dk daha
Fatsecret benim programin adihangi program kız adı ne bi tanesini ben de kullanıyorum
ooo hoş geldin kaptan
Fatsecret benim programin adi