- 9 Şubat 2016
- 144
- 47
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.181
Arkadaşım bizdeydi o yüzden kaçamak yapıp 2 kurabiye 1 tabak kisir yedim o yüzden öğle yemegimi yemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben devam edeceğim canım grup yöneticisi sen mi olacaksınKimler devam edecekse lütfen bugün yazsın, menü paylaşımımızı aktif olarak devam ettirelim iki üç kişi bile olsak birbirimize destek oluruz
Ben devam edeceğim canım grup yöneticisi sen mi olacaksın
Canim ben de devam etmek istiyorum Ama onceki gibi olmasin motivasyon dusuyor cunku.Valla canım hiç fark etmez yeterki birlikte devam edelim kimler inatla direniyorsa yönetici çok önemli değil önemli olan destek ve motivasyonumuz. Çok yoruldum yap bırak yap bıraktan artık çok inatçıyım, kararlıyım eğer birlik içinde olursak her şey çok güzel olacak inanıyorum. Kendime sözler verdim spor taytlar, yarım badiler alacağım eriyip sıkılaştıkça daha da özendireceğim kendimi hadi yapalım şu işi, vazgeçmeyin
Canim ben de devam etmek istiyorum Ama onceki gibi olmasin motivasyon dusuyor cunku.Valla canım hiç fark etmez yeterki birlikte devam edelim kimler inatla direniyorsa yönetici çok önemli değil önemli olan destek ve motivasyonumuz. Çok yoruldum yap bırak yap bıraktan artık çok inatçıyım, kararlıyım eğer birlik içinde olursak her şey çok güzel olacak inanıyorum. Kendime sözler verdim spor taytlar, yarım badiler alacağım eriyip sıkılaştıkça daha da özendireceğim kendimi hadi yapalım şu işi, vazgeçmeyin
Canim ben de devam etmek istiyorum Ama onceki gibi olmasin motivasyon dusuyor cunku.
Bence kurallar belirleyelim menu bildirimi zorunlu olsa mesela
Yada gunluk spor limiti olsa bence daha etkili olur.
Yani pes etmek dogru gelmiyor tekrar basa donmus olacagizAynen canım sımsıkı bir şekilde odaklanalım yaptığımız işe. Ben çok kararlıyım, şeker orucuna bile başladım bir dilim iki dilim çikolata derken vücut alışıyor daha çok istiyor :) bugün 4.günüm ve şeker içeren bir abur cubur tüketmedim bu günlerde (adetimin ilk günü başladım hemde :))) bu günlerde bile yaptıysam sonrası çok rahat gelir. Pes etmek yok hep birlikte halledeceğiz her şeyi
Tartıyı soran arkadaşım cuma olur tartı hiç fark etmez benim için sizin içinde sorun yoksa.
Ekstra hareket ilk kuralımız olsun ve yapmayan ertesi günü iki günlük yapsın ceza verelim, menülerimizi düzenli paylaşalım, birbirimizi kontrol edelim çünkü bu bizim iyiliğimiz için.