- 7 Mart 2016
- 139
- 331
- 38
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
valla kilo verenler tebrik ederim. hele ki 6 kg veren arkadaşıminşallah haftaya ben de vermiş olurum. dukana mı başlasam ne yapsam. bunu bir düşüneyim :)
selam kızlar kilo verenleri veremeyenleri azimlerinden dolayı kutluyorum
geçen hafta 67,5
bugün(Regl 3. gün) 66,4
tamam müsait olduğum an inceleyeceğim hem bilgi edinmeye ihtiyacım var zaten.teşekkür ederim.Başlarsanız diyet günlüklerimdeki günlüğüme gelin mutlaka, sık sık paylaşım yapıyorum ve yapacağım da :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yan-diyet-maceram.910930/page-3#post-45631464
herkese ogretelim haftaya herkes kendi hesapladım canım tek tek nasıl ugrasacaksınTebrikler tatlım yüzde hesaplamakla ne iyi yaptınBen de bildirim yapanların yüzdesini not alıyordum birincilikleri belirlemek için.
Maaşallah sen ne yaptın ole 6 kilo ne yaptın da verdin sırlarını dök bize bakalımTahtını kapacak kimse yoktur sanmıyorum haftanın 1. si belli oldu bence.
Muhtemelen ödemdir büyük kısmı ama o ödem gitcek ki kilo verilecek. Ödem diye küçümsencek bir durum yok.
Mantıklı bak buherkese ogretelim haftaya herkes kendi hesapladım canım tek tek nasıl ugrasacaksın
Ne guzel ben bugun az kacirdim.neyse buda odulum olsun bari.kaldigim yerden devam insallahay kendimle gurur duyuyorum ya bugün kayınvalidem geldi pismaniye, baklava poaça getirmş hiç birine el sürmedim