- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
kızlar 1,5 kilo vermişim.geçen hafta 114 bu hafta 112.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlangıç ve hedef kilonu yaz ekleyim canımBeni de lütfen ekle
Saolasın tatlım sende katıl dilersenB BaslarsanBitirirsin canım topiğin hayırlı olsun
Başlangıç ve hedef kilonu yaz ekleyim canımMerhabalar bende araniza katilmak istiyorum hazir yarin da tarti gunundeyken..sayin yetkili beni de Kabul edin:)
Bu hafta dikkat edip toparlayacağız yapacak birşey yok.Buyrun ilk bildirim ve grubun yuz karasi ben. :-( bir insan hem diyet yapip hem kilo alir mi yahu. 89.9
Maaşallah canım tebrik ederim.Siminru------geçen hafta:73------bu hafta:70.9-----fark (-2,1 kg)
Hey maaşallah birinciliği alacaksın sanki9 mart 70.1-------- bu hafta 67.6-------- fark (-2,5 kg)
Olumsuzluklara takılıp kalmak yok daha çok çabalayacağız.Malesef ayni kilodayim (( 85
Benim bu hormonlar ayni duzene ne zaman girer bilmiyorum bu vucudum daha hormon ilaclarini atamadi yaa ben tam duzenli yapmıyorum. Ama pes etmek yok zayiflamak zorundayim herşey bebek için.
Panik yok bu hafta telafi edeceğiz. Ben hiç ilgilenmedim grupla kendimede faydam olmadı bu hafta başınıza ekşiyorum.günaydın kızlar grubun yüzkarası oalrak söylüyorum geçen hafta 69,10 bu hafta 69,50 (((
Günaydın günün ilk bildirimi benden olsun
63,9
Yaklaşık 1kilo vermişim
Harikasın tatlım tebrik ederimkızlar 1,5 kilo vermişim.geçen hafta 114 bu hafta 112.5
Tebrikler canım daha çok özen gösteririz yapcak bişey yokgünaydın hanımlar..
geçen hafta:68.8
bu haafta:68.2
giden 600 gr..
ilk hafta için onca düzensiz menüy e rağmen iyi
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde önümüze bakalım haftaya verenlerdenden olalım inşallah
Olur tabiki tatlım. Tebrikler bu aradagünaydın kızlar
bugün tartılamadım sabah işe geç kalınca
dün sabahı yazsam olur dimi bu haftalık böyle olsun
9 mart.....87,5.......................15 mart...............86,8 =-700 gr
Tebrikler tatlım yüzde hesaplamakla ne iyi yaptın Ben de bildirim yapanların yüzdesini not alıyordum birincilikleri belirlemek için.
Merhabalaar,
Boy:1.76
Başlangıç : 91,1 Kg.
16.03.2016 : 85,00 Kg
Giden Kilo : 6,1 :)
Bunların tamamı ödem biliyorum ama olsun, rahatladı bedenim biraz da olsa...
Canım kilom 63.3 hedefim 55 kg eklediğin için teşekkürlergünaydın hanımlar..
geçen hafta:68.8
bu haafta:68.2
giden 600 gr..
ilk hafta için onca düzensiz menüy e rağmen iyi
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde önümüze bakalım haftaya verenlerdenden olalım inşallah
Canım 63.3 hedefim 55 kg eklediğin için teşekkürlerOlur tabiki tatlım. Tebrikler bu arada
Canım kilom 63.3 hedefim 55 kg eklediğin için teşekkürler
Aynı seninle ben de 2 kurabiye kaçırdım bi de o kısır i yemeyecektim.cok pismanimKızlar ben son iki gün cozuttum valla farkını da gördüm ne yazıkki şaşırmanın
Başlangıç 72.00 şimdiki 71.3 olsun ne yapalım haftaya çok daha iddialı olurum artık bu arada çok güzel kilolar verilmiş tebrikler aferin size
Tebrikler tatlım yüzde hesaplamakla ne iyi yaptın Ben de bildirim yapanların yüzdesini not alıyordum birincilikleri belirlemek için.
Maaşallah sen ne yaptın ole 6 kilo ne yaptın da verdin sırlarını dök bize bakalım Tahtını kapacak kimse yoktur sanmıyorum haftanın 1. si belli oldu bence.
Muhtemelen ödemdir büyük kısmı ama o ödem gitcek ki kilo verilecek. Ödem diye küçümsencek bir durum yok.
6 kg veren arkadaşım Tebrikler. Sen bi adım öne gel de ne yaptığını biz kg verme fukaralarına anlat bakem.
Bi insan da 6 kg ödem olmaz yarısı kg dur bunun.ozel bi şey mi yaptınız benim 3 gün sonra 1 ayımı bitecek 4 kg bile olmadı verdiğim. Maşallah maşallah maşallah
Tebrikler kızlar.
6 kilo dukan eseriymiş. Kesinlikle hepsi ödem değildir ama ödeminde gitmesi fevkalade zaten. Dukancı mı olsak toptan ne
Meyvesizliğe dayanabilsem :/