- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
öğle yemeği haşlanmış karnabahar bir dilim kepek ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulgurda haftada bir canım ama şu tuttuğu için artı çıkıyorsundur kilo değil oarkadaşlar bi şey sormam lazım diyetteyken 4-5 kaşık bulgur pilavı yada bulgurla yapılan seyler serbest diye biliyorum.Ancak ben ne zaman bulgur yesem ertesi gün tartıda fazla çıkıyorum.moralim bozuluyor.ekmek yok,pilav yok ,makarna yok ,patates yok.azcık bulgur gören vücut bulgurdan vazgeçemiyor sanırım atmak istemiyor dışarı.şaka bi tarafa benim gibi olan varmı.
Bulgur bende de ödem yapar. Vücudunu tanı ona göre davran. Ben 2 kaşık pirinç pilavı yemeyi tercih ederim bulgura.arkadaşlar bi şey sormam lazım diyetteyken 4-5 kaşık bulgur pilavı yada bulgurla yapılan seyler serbest diye biliyorum.Ancak ben ne zaman bulgur yesem ertesi gün tartıda fazla çıkıyorum.moralim bozuluyor.ekmek yok,pilav yok ,makarna yok ,patates yok.azcık bulgur gören vücut bulgurdan vazgeçemiyor sanırım atmak istemiyor dışarı.şaka bi tarafa benim gibi olan varmı.
21 güne erişince zaten daha aramazsın.bugun itibari ile 40 günlük şeker orucuna girmiş bulunuyorum ve başım çok ağrıyor tatlıya yaklaşmamak için spora verdim kendimi sabah 3 km yurudum şimdide 2 mile leslie yaptım üstüne birde ev temizledim
kötü karbonhidratlar ve tatlılar canım daha önce 40 gun yapmıştım 40. gun bi hevesle açtım çikolatayı yiyemedim ama sonra zamanla enjekte ettim yine vucuda21 güne erişince zaten daha aramazsın.
Şeker orucu derken sadece tatlılar mı yoksa kötü karbonhidratların tamamı mı?
bende geçmişte başarmıştım. bir dilim ekmek yediğimde yaşadığım rahatsızlığı hatırlıyorum sonra yine hooop karbonhidratlardan oluşur oldum.kötü karbonhidratlar ve tatlılar canım daha önce 40 gun yapmıştım 40. gun bi hevesle açtım çikolatayı yiyemedim ama sonra zamanla enjekte ettim yine vucuda
bi nevi arınma 40 günde 10 kilo veren var bu sistemlebende geçmişte başarmıştım. bir dilim ekmek yediğimde yaşadığım rahatsızlığı hatırlıyorum sonra yine hooop karbonhidratlardan oluşur oldum.
Şimdi cesaret edemiyorum ama
Hadi bakalım takip ediyorum seni. bende gaza gelirim belki seni görüncebi nevi arınma 40 günde 10 kilo veren var bu sistemle
canım benim de aynı oluyor. şişkinlikmiş o. sıkıntı yok yani.arkadaşlar bi şey sormam lazım diyetteyken 4-5 kaşık bulgur pilavı yada bulgurla yapılan seyler serbest diye biliyorum.Ancak ben ne zaman bulgur yesem ertesi gün tartıda fazla çıkıyorum.moralim bozuluyor.ekmek yok,pilav yok ,makarna yok ,patates yok.azcık bulgur gören vücut bulgurdan vazgeçemiyor sanırım atmak istemiyor dışarı.şaka bi tarafa benim gibi olan varmı.
Canım bence feci grip olduysan bir süre ara verebilirsin c vitamini içeren meyvelet ye bi de doğru düzgün kahvaltı yap yoksa iyileşemezsin sağlık herşeyden önemlikahvaltı müsli süt
ara 1 domates
öğle müsli süt
ikindi
müsli süt
akşam nohut pilav ayran domates
1,5 lt kadar su
spor yok feci grip oldum kalkacak mecalim yok