- 23 Ağustos 2020
- 4.182
- 7.449
- 34
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.941
Sade mi süt tozlu mü içiyorsun canim? Sadeyse olur. Şahsen ben de çok sevdigim içn hiçbir şeyi yasaklamiyorum sonra patlıyorum çünkü..iyi akşamlar kızlar
sabah sade nescafe içtim
kahvaltıda tavada 2 yumurta, yarım gevrek zeytin peynir, çay
öğlen aa bugün türk kahvesi içmedim bak yeni aklıma geldi 1 tane küçük kurabiye
akşam 1 tahta kaşık kavurma, 1 tahta kaşık pilav büyük kase yoğurt ve 3 5 çatal salata
8500e yakın adımım var
Size ne sorcam şu sabah aç karnına nescafe içmekle iyi mi yapıyorum kötü mü
Canim dün bitti yarışma
Balım leydim aslında bu hafta spor yarışması vardı o yüzden puanladik. Sen banli olduğun için alamadık seniSaricivcivcikcik puanlama şeysine bende geleyim mi yoksa ben pilav üstü mü olayım
Afiyet olsun canim-kahve limonlu su
6000 adım
- 2 yumurta 1 tane domates
- 3 tane köfte az bulgur pilavı az yoğurt
Ara öğün limonlu tarçınlı su maydonozlu limonlu su yeşil çay kahve zencefilli çay falanheryerim su oldu hep su su su
Sade mi süt tozlu mü içiyorsun canim? Sadeyse olur. Şahsen ben de çok sevdigim içn hiçbir şeyi yasaklamiyorum sonra patlıyorum çünkü..
Şimdi o senin için sabah çocuğa enerji topluyum bi kendime geliyim araciysa birakmayabilirsin de yani
Canim dün bitti yarışmaama senin bir gün puanın eksikti bakıp söyluyuum
Balım leydim aslında bu hafta spor yarışması vardı o yüzden puanladik. Sen banli olduğun için alamadık seni
Dün bitti yarışma zaten sonuçları aciklicam
Bir dahakine yazarsin şimdi yzmana gerek yok yani
Afiyet olsun canim
İnşallahhhh canım bende heyecanla bekliyorum.Sağol kuzum da bir haftadır beynimizi yedi herkesin de yatak odasının balkonunda aşağıda ki komşum biz üstte çocuklar gürültüsüne geçici çözüm bulundu haftaya birşeyini değiştirecekler. Umarım faturada görürüzfarkı apartman da rekor bende de hep
Öğretmenim harikasın ya tartı gününü çok merak ediyorum eridin eridin maşallah
İlk çoklu alıntı da olur bu kadar hatabende merakla bekliyorum Aslı ile eridiniz siz maşallah enerji_kusagi
Yok artık, hemdemim nettin sennnnn? Maşallah01 Şubat Perşembe
08:00 5 kepekli galeta, 3 kk süzme peynir, yeşillik, domates, 1 bardak süt
10:30 1 çb leblebi, 1 nar çayı
12:30 4 adet çiğ köfte, marul, 1 filtre kahve
16:00 1/2 leblebi, 1 yeşilçay
19:30 1 kase salata + 1 çb haşlanmış yeşil mercimek+1 kk kaşar rendesi+4 ceviz
21:30 1/5 Ananas, 1 bardak ayran
00:50 1 sade soda içeceğim
Su ; 3 lt
Sporlar ;
- 20 dk temizlik = 20
- 14 dk k.bisiklet x 2 = 28
- 56 dk k.kardiyo x 8 = 448
- 1040 ipsiz zıplama ÷4 = 260
- 13.263 Adım x 0.035 = 464
Toplam puan = 1220 puan
Saricivcivcikcik
Ballarım iyi geceler, Allaha emanet olun. Yarın iş için ufak bir yolculuk yapacağım. Aklım sizde kalacak. Umarım sıkıntısı, hastalığı olanlarımız bir an önce toparlanırBelki siteye girecek fırsatım olmayabilir. Akşama dönerim galiba. Sizleri seviyorum ❤
Canım başın sağ olsun, Rabbim mekanlarımı cennet eylesin. Ne güzel bir bakış açısıYanlış anlamazsan ben 6 yaşında ölüm kavramı ile tanıştım babamı trafik kazasında kaybettik. Nötr mü desem nasıl teselli verilir onu bile bilmiyordum karşılaştığım da böyle haberlerle ama benim için korkutucıydu seneler geçti büyüklerimden göçenler oldu ne zaman yolun yarısı yaşıma gelip en sevdiğim babaannemi kaybettim son nefes dahil herşeyin de bulununca arkada kalanların unuttuğunu ölene zor olduğunu düşünürken inanç olarak herkese uyar uymaz hz Mevlana deyimiyle düğün gecem diyor ya ölüme öyle olduğunu algıladım o yapılanlarda Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin bol duainş arkadaşına yazmadan geçmek istemedim hassas noktam belki de.
Dini şey yazmak istemem kurallara aykırı mı bilmiyorım ama kurtuluşta sanki bazen ölüm hatta Allah sevdiği kullarını yanına alıyor cehennem kavramını sanki bu dünya da kalanlar yaşıyoruz hassas kalpli insanlar olarak acaba diyorum simülasyon gibi bu dünya da mı cehennem karşılaştığım okuduğum haberlerde saçma bişi yazdıysam özür dilerim ….
İyi geceler herkese yarın ve cuma günü yazamazsam menü spor atmayın beni gruptan cuma akşam dönerim bende inş şileye götüreceğiz çocukları net sıkıntılı
Sade içiyorum canım süt tozu kullanmıyoruz biraz yumuşak istersek süt damlatıyoruz.İsveç diyeti yapmıştım bi ara menüsünde bazı sabahlar veriyolardı ordan belki iyi geliyodur metabolizmaya diyorum ama dediğin gibi asıl gecenin ardından ayılma aracı gibi oluyoSade mi süt tozlu mü içiyorsun canim? Sadeyse olur. Şahsen ben de çok sevdigim içn hiçbir şeyi yasaklamiyorum sonra patlıyorum çünkü..
Şimdi o senin için sabah çocuğa enerji topluyum bi kendime geliyim araciysa birakmayabilirsin de yani
Balım leydim aslında bu hafta spor yarışması vardı o yüzden puanladik. Sen banli olduğun için alamadık seni
Afiyet olsun canim
1 şubat çarşamba
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 közlenmiş kapya biber
Ara 11.30 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Öğle 13.00 rendelenmiş kereviz ve yeşil salata
Ara 1 kase magnolia
Akşam 4 yk yoğurt içine nane 1 tk çörek otu
Spor yoktu
2 şubat perşembe
Sabah 08.00
4 yk yoğurt
1 tk yulaf
Yarım elma
Ara 11.00 1 fincan yeşil çay 2 kuru hurma
Ara 12.00 küçük boy iced americano
Öğle buharda brokoliyle yeşil salata + 3 yk yoğurt
Ara 15.30 10 fındık
Akşam fırınsa tavuk + yeşil salata + 3 yk yoğurt
Gece 21.00 1 elma
Spor 45 dk leslie
Afiyet olsun kizlar2 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
12.00 2 cevizli çörek, 1 portakal
(Akşam dışarı çıkmam gerekti, dönüşüm geç olunca da yemek yemek istemedim.)
21.00 1 kase yoğurt
2 litre su
9250 adım
O zaman bence de metabolizmayı ateşler yani. Benim bildiğim öyle yani canım.Sade içiyorum canım süt tozu kullanmıyoruz biraz yumuşak istersek süt damlatıyoruz.İsveç diyeti yapmıştım bi ara menüsünde bazı sabahlar veriyolardı ordan belki iyi geliyodur metabolizmaya diyorum ama dediğin gibi asıl gecenin ardından ayılma aracı gibi oluyo
Yaa kim kazandıSade mi süt tozlu mü içiyorsun canim? Sadeyse olur. Şahsen ben de çok sevdigim içn hiçbir şeyi yasaklamiyorum sonra patlıyorum çünkü..
Afiyet olsun canim