- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.961
Afiyet olsun lunecim2 subat pers menu
Sabah 9.00
2 yumurtayla ispanakli yumurta, domates, 1 kk beyaz peynir cay
Ara sade kahve
12.30
1 muz ve 2 yk fistik ezmesiyle yulaf lapasi 1 kase
Ara 1 avuc kuruyemis
Aksam 18.30
1 kase sebzeli mercimek çorbası, yarım tabak kiymali makarna, 1 kase yogurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun bu son dk golü olmuş nerde gorsem tanirim neyse inşallah tartıya yansimaz da moralini bozmaz bosuna2 Şubat perşembe
Menü
Bir adet kefir
Tavuklu salata
Kalanı yazılacak gibi değil bebek görmeye misafirlikteydik 5/6 tatlı iki kare naneli çikolata 3 adet kahve
Su 1 litre
Adım 7000
Daha belli değil son hesaplamayi bugün yapcam canimYaa kim kazandı
Geçmiş olsun balım bunu geçenlerde internetten okumuştum sakın yapmayın diye neyse ki daha kötü şeyler olmamisGünaydın kızlarrr Dışarısı ne kadar soğuk ya, toroslara kar yağmış burada da 2 gündür don var.
Arabanın camı donmuş, yol görünmüyor, ben akıllı da acelem var çabuk çözülsün diye su fışkırttım, suyu sıkar sıkmaz o da camda dondu Ne biliyim ben sıcak iklim insanıyım
Afiyet olsun lisbetimDünün raporunu atıyorum
02.02.2023-7.Hafta--52.Gün--Yeni Liste-12.Gün
10:00-- 1 bardak ıhlamur
11:00--2 yumurta beyazından omlet+3 galeta +2 ceviz+10 badem+bol yeşillik+tarcınlı bir bardak süt+sekersiz çay
12:30-13:40 arası 1 saat 9 dk yürüyüş
14:00--1 elma+10 badem +2 ceviz
19:00-fırında karnıbahar+yarım kase yogurt +salata+turp
**bir porsıyon kadar kabak tatlısı+3 hosbes gofret
Kızlar akşama kadar super kacamaksız hallediyorum . ama akşamları yönetemiyorum.ilk zamnlarda kolaydı.şimdi evde mısafır var her aksam cayın yanına bıseyler oluyo ve ben tatlı krizlerine giriyorum. ALLAH sonumu hayr etsin. ama bu sefer hedefıme ulasamadım bılıyorum yarın seansımda mahcup olacagım
Misafirin ne zaman gidecek hayirlisiyla
Balım çok çok normal yani kendini suçlama sen de insansın robot değilsin.. evde yapılınca eve alınınca yeniyor maalesef.
Üstelik yediklerin de hep lezzetli şeyler normal yani tatlıya kimse dayanamazdi
Hiç de bile mahçup olmucaksin. Bu zamana kadar kaç kilo verdin ne çabuk unuttun hem de hasta halinle bile yürüdün dün. Kendinle gurur duymalısın bence