- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.961
Afiyet olsun lunecim2 subat pers menu
Sabah 9.00
2 yumurtayla ispanakli yumurta, domates, 1 kk beyaz peynir cay
Ara sade kahve
12.30
1 muz ve 2 yk fistik ezmesiyle yulaf lapasi 1 kase
Ara 1 avuc kuruyemis
Aksam 18.30
1 kase sebzeli mercimek çorbası, yarım tabak kiymali makarna, 1 kase yogurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun bu son dk golü olmuş nerde gorsem tanirim2 Şubat perşembe
Menü
Bir adet kefir
Tavuklu salata
Kalanı yazılacak gibi değilbebek görmeye misafirlikteydik 5/6 tatlı iki kare naneli çikolata 3 adet kahve
Su 1 litre
Adım 7000
Daha belli değil son hesaplamayi bugün yapcam canimYaa kim kazandı
Geçmiş olsun balım bunu geçenlerde internetten okumuştum sakın yapmayın diyeGünaydın kızlarrrDışarısı ne kadar soğuk ya, toroslara kar yağmış burada da 2 gündür don var.
Arabanın camı donmuş, yol görünmüyor, ben akıllı da acelem var çabuk çözülsün diye su fışkırttım, suyu sıkar sıkmaz o da camda donduNe biliyim ben sıcak iklim insanıyım
Afiyet olsun lisbetimDünün raporunu atıyorum
02.02.2023-7.Hafta--52.Gün--Yeni Liste-12.Gün
10:00-- 1 bardak ıhlamur
11:00--2 yumurta beyazından omlet+3 galeta +2 ceviz+10 badem+bol yeşillik+tarcınlı bir bardak süt+sekersiz çay
12:30-13:40 arası 1 saat 9 dk yürüyüş
14:00--1 elma+10 badem +2 ceviz
19:00-fırında karnıbahar+yarım kase yogurt +salata+turp
**bir porsıyon kadar kabak tatlısı+3 hosbes gofret
Kızlar akşama kadar super kacamaksız hallediyorum . ama akşamları yönetemiyorum.ilk zamnlarda kolaydı.şimdi evde mısafır var her aksam cayın yanına bıseyler oluyo ve ben tatlı krizlerine giriyorum. ALLAH sonumu hayr etsin. ama bu sefer hedefıme ulasamadım bılıyorumyarın seansımda mahcup olacagım
Civcivim moral verdin cok teşekkür ederim .gecen hafta 9.1 kg olmustu. ama yarın ak koyun karakoyun belli olacak . bu hafta spor yarısı da dıyetım de ıstedıgım gıbı gıtmedı.önümüzdeki maçlara bakacagız artık :) durmak yok yola devammmmm...Afiyet olsun lisbetim
Misafirin ne zaman gidecek hayirlisiyla
Balım çok çok normal yani kendini suçlama sen de insansın robot değilsin.. evde yapılınca eve alınınca yeniyor maalesef.
Üstelik yediklerin de hep lezzetli şeyler normal yani tatlıya kimse dayanamazdi
Hiç de bile mahçup olmucaksin. Bu zamana kadar kaç kilo verdin ne çabuk unuttunhem de hasta halinle bile yürüdün dün. Kendinle gurur duymalısın bence
Benden sana tavsiye civcivim akşamdan sinameke veya İngiliz tuzu icmen sabaha boşalır bağırsağın ama hep degil. Her zaman ictigin zaman bağırsaklarınin florasani bozulur.Ben lavaboya cikamadim yine ya.
enerji_kusagi balım bu sefer kimyonu 1 tatlı kaşığı yuttum suyla gece. Yine cikamadim biraz hoplayıp zıplayıp beklicem o da olmazsa artık mecbur tartilcaz
Denerim olmazsa canım onu daBenden sana tavsiye civcivim akşamdan sinameke veya İngiliz tuzu icmen sabaha boşalır bağırsağın ama hep degil. Her zaman ictigin zaman bağırsaklarınin florasani bozulur.
bazı civcivler 6 lı sayılara düşmüşKilo Bildirimi
Geçen hafta:70.4
Bu hafta: 69.9
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.7
Hiç istediğim gibi eksi gelmedi regl döneminden galiba, çünkü kaçamağım yoktuvalete de hala çıkamadım. Zeytinyağı da içtim yok. Artık akşama çıkarım onun da tartıya bi faydası yok sinir oldum sabah sabah ya hakkaten
tebrik ederim canımmkilo bildirimi
gecen hafta 69.7
bu hafta 68.9
fark 800
yuzde 1.147 dogru mu hesapladim kiEki Görüntüle 3201912
Balım bende de aynı problem var bu hafta boyudur sıkıntıdayım. inşALLAH ikimizde düzeliriz.Ben lavaboya cikamadim yine ya.
enerji_kusagi balım bu sefer kimyonu 1 tatlı kaşığı yuttum suyla gece. Yine cikamadim biraz hoplayıp zıplayıp beklicem o da olmazsa artık mecbur tartilcaz
Humam tebrik ederim :) balım kucuk bi ricada bulunabilir miyim :)haftalık kilo bildirimini2 Şubat menüm
Sabah 10 00 gilaburu suyu
Öğlen su
Akşam su
2 saat de ev işi gördüm. 120 puan sıvı diyet günümdu.
Bugün tartıldım kızlar 56.05 çıktı geçen hafta sanırım 56 700 du 650gram eksideyim
Doğru canım tebrik ederim güzel eksikilo bildirimi
gecen hafta 69.7
bu hafta 68.9
fark 800
yuzde 1.147 dogru mu hesapladim kiEki Görüntüle 3201912
Valla gördüm de yani ittire kaktira bi hal oldum be balımbazı civcivler 6 lı sayılara düşmüşkendim zayıflamıs gıbı sevindim Civcivim :) burayı gördün ya sonrası şey olur ilk sayfalardaki enerjıyle muhabbetinize atıfta bulundum hatırladın mı
İnşallah balım ya valla sinirlendim sabah çok.. gece bir şey yemedim ama sisim sanki 1 kilo ekmek yemiş gibiBalım bende de aynı problem var bu hafta boyudur sıkıntıdayım. inşALLAH ikimizde düzeliriz.
Humam tebrik ederim :) balım kucuk bi ricada bulunabilir miyim :)haftalık kilo bildirimini
Gecen hafta:
bu hafta :
fark :
şeklinde yazabilir misin haftaya kuzucugum :) düz yazınca normal bir mesaj gıbı bakılamayabilir :)
Bir de yüzde hesaplamamız lazım bu hafta :)gruplar yuzde yarıstıracak :)bizim gruptasın cok ıhtıyacımız var :):)
Yüzde hesaplama nasıl olacak onu anlayamadım. Tabi dikkat ederim canımBalım bende de aynı problem var bu hafta boyudur sıkıntıdayım. inşALLAH ikimizde düzeliriz.
Humam tebrik ederim :) balım kucuk bi ricada bulunabilir miyim :)haftalık kilo bildirimini
Gecen hafta:
bu hafta :
fark :
şeklinde yazabilir misin haftaya kuzucugum :) düz yazınca normal bir mesaj gıbı bakılamayabilir :)
Bir de yüzde hesaplamamız lazım bu hafta :)gruplar yuzde yarıstıracak :)bizim gruptasın cok ıhtıyacımız var :):)
ellerine saglik canim. ben bidaha ki spor yarismasina katilmayacagim
2. SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepimiz çok güzel mücadele ettik
Puanlar başa baş gidiyordu hatta tabloda göreceğiniz üzere 2 gün 2. grup 1. grubu geçti. Ancak toplam puana baktığımızda birinci olan grup 530 puan farkiyla;
1. GRUP
Yeni bir yarışmada görüşmek üzere hoççagalin
1. GRUP
Saricivcivcikcik
A Alyasena
asliogretmen
D Deltavealfa
FitVenus
2. GRUP
enerji_kusagi
melisa-
L lisbethsalander00
Humakaser
Alp_BuRc
Eki Görüntüle 3202006
***Deltanin puanını beklemedim, beklesem de sonuç değişmeyecekti.
Çarşamba yokD Deltavealfa canım çarşamba günü spor puanını ya sen yazmadın ya ben göremedim. Bi yazabilir misin tabloda sadece o eksik su an