- 11 Şubat 2016
- 3.937
- 18.230
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
tavuk bulguru cocuguma yaptim olmus mu diye 1 kasik aldim. kapak spagetti kolari olarak dusuk. araya virgul koymayinca anlasilmasi biraz guc olmusHızlı başladık maşallah bize
afiyet olsun Civcivim günü erkenden kapatman harikabu çok büyük bir artı
afiyet olsun. Akşam yemeğini çok anlayamadım
geçmiş olsun Civcivim dikkat et kendine. Bende bugün fırında tavuk yaptım.
afiyet olsun
ya Civcivim tüh. Erken uyu en iyisi. Kıyamam sana
Sağ ol balım olsun sağlık için yapıyoruz o kadar açlık olacakHızlı başladık maşallah bize
afiyet olsun Civcivim günü erkenden kapatman harikabu çok büyük bir artı
afiyet olsun. Akşam yemeğini çok anlayamadım
geçmiş olsun Civcivim dikkat et kendine. Bende bugün fırında tavuk yaptım.
afiyet olsun
ya Civcivim tüh. Erken uyu en iyisi. Kıyamam sana
Afiyet olsun Aslım çok güzelİyi Akşamlar
26 Aralık Pazartesi Menü ve Spor Bildirimi
08.15 1 küçük kupa şekersiz kahve
12.30 1 kase mercimek çorbası, 2 avuç kavrulmamış karışık kuruyemiş
17.00 1 portakal
18.00 fırında 2 tavuk but ve 1 elma dilimi patates,
2 yk pirinç pilavı
2 litre su
11.500 adım
Bu akşam halk oyunları çalışmam vardı. Yeni geldim. Bol bol tepindim.
Tamamdır, şimdi oldutavuk bulguru cocuguma yaptim olmus mu diye 1 kasik aldim. kapak spagetti kolari olarak dusuk. araya virgul koymayinca anlasilmasi biraz guc olmus
Teşekkür ederim biriciğim. Evet öyle. Ne kadar yorgun olsam da halk oyunlarını bırakmak istemiyorum. Bana iyi geliyor.Sağ ol balım olsun sağlık için yapıyoruz o kadar açlık olacak
Ben de bi ara yapayım tavuk
Afiyet olsun Aslım çok güzel
Sporun da efsane hem eglenmeli hem kalori yakmali
Tabi canım bırakma çok güzel bi fırsat enerjini atarsin hem de kafani dagitirTamamdır, şimdi oldu
Teşekkür ederim biriciğim. Evet öyle. Ne kadar yorgun olsam da halk oyunlarını bırakmak istemiyorum. Bana iyi geliyor.
Başlangıç kilom 63 hedef kilom 55Alp_BuRc
@LADY VEGA
Humakaser
L lisbethsalander00
Kızlar sizi geçici tabloya ekledim cuma gerçek tabloya geçiririm.
Bana tek mesajda başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazar mısınız? Geçmişten tek tek bulmak çok zor
Tamamdır ekledimBaşlangıç kilom 63 hedef kilom 55
Üşenmedim kendime yatırım yaptim .uyumak yerine 23:00-23:40 arasi 3 mil leslie yaptim...
İşte budur helal olsun günü sporsuz kapatmamak için gece leslie yapmakÜşenmedim kendime yatırım yaptim .uyumak yerine 23:00-23:40 arasi 3 mil leslie yaptim...
Tabi ki hosgeldinMerhaba ben de katılabilir miyim 70 i görünce geldim
Günaydın ne tatlı anlatmışsın 1 adet 15 aylik kızım ve doğum kilolarim var diyeGünaydıın ben 32 yaşındayım 1 adet 15 aylık kızımve doğum kilolarım var. Boy 170 kilom 69 ilk hedef 59 sonraki hedef 55
Şu anki kilon nedir bu arada?Günaydıın ben 32 yaşındayım 1 adet 15 aylık kızımve doğum kilolarım var. Boy 170 kilom 69 ilk hedef 59 sonraki hedef 55
Günaydın
Niye kız sudemleri pistten alalım diye anons mu geldiGünaydınPiste çıkamam ben izleyecem
Evet felsefemiz kaçamak yapmayan bizden değildirGünaydınnn :)
Ben diyetime 2 hafta önce salı başladıgım için salıları tartılıyorum... veee giden -1.9 kg daha :)) toplamda 2 hafta da 3,5 oldu :) Çok Şükür ...
Dünün Raporunu Atıyorum:))
26.12.2022- 2.Hafta- 14.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:30 -- filtre kahve
10:45--1 bardak detoks suyu
11:10-- sandviçli diyete uygun kahvaltı
14:00 --2 küçük mandalina+10 fındık+10 badem
16:00-- Sade kahve+sade soda +2 hurma
19:00-8-10 kaşık pırasa yemeği+ unsuz mantar corba+bir kase yogurt+bol kış salatası
23:00-23:40--Akşam :3 mil leslie
Spor sonrası yeşil çay
akşam su ve detoks suyu dısında bısey yıyıp içmedim.
Ve daha güzel tarafı 15 gune bir off gunum var ...yarın aksam istedigim bir yemek ve bir tatlıyı yiyeyeğim
Tesekkür ederim canımEvet felsefemiz kaçamak yapmayan bizden değildir
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin
Sandviç nasıl yapıyorsun bize de fikir olsun. Kahvaltida bazen canım hiçbir şey istemiyorum çok zorlaniyorum