- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Motive olurum diyosan 73 lerde olan kilonu yaz :))Ben geçenlerde tartildim abartı bi kilo çıktım 73lerde. Ama bir gün önce poğaça çörek börek Allah ne verdiyse yemiştim ona yordum çok sallamadim o kiloyu
Başlangıç kiloma onu mu yazsaydım ki ya. Ama 1 2 haftadır 71 civariydim.
Kararsız kaldım simdi
Tamam aslim yazayımŞükür canım, iyiyim. Bu yıl birinci sınıf okutuyorum. Çok yorulunca formu biraz ihmal ettim.sen nasılsın güzel kekim?
yaaaa çok sevindim Civcivim.yakın hedef 68 uzak hedef 62 olsun
Hoş geldinizHoşbuldum..35 yaşındayım. 1.63 boy,91.6 kilodayım. Diyete başladığımda 93 tüm. Sağlık problemlerinden dolayı zayıflamam şart oldu . Diyetisyenle çalışmaya başladım. Hergün yediklerimi not alıyorum sizlerle de paylaşırım. Evliyim.Kamu kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Diyetim 11:00 -19:00 arası iki ana öğün 2 ara ara öğün olacak şekilde verildi. Hepimize bol eksiler diliyorum .
maşallah süper bir menüDünün Raporunu Aşağıda Paylaşıyorum :
25.12.2022- 2.Hafta- 13.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 -- filtre kahve
10:45--1 bardak detoks suyu
11:00-- 2 yumurta beyazindan menemen+bol yesillik+3 ceviz+cay
14:30 --1. ara ogun: ELma+10 badem+10findik
16:30 -- 2.Araögun --Türk kahvesi +soda+2 hurma
18:30--Fırında karnıbahar+unsuz mantar çorbası++1 Kase Yoğurt+ bol kış salatasi
Akşam :2 mil leslie yaptım..
akşam su ve detoks suyu dısında bısey yıyıp içmedim.
71 leri yaz o zaman civcivimBen geçenlerde tartildim abartı bi kilo çıktım 73lerde. Ama bir gün önce poğaça çörek börek Allah ne verdiyse yemiştim ona yordum çok sallamadim o kiloyu
Başlangıç kiloma onu mu yazsaydım ki ya. Ama 1 2 haftadır 71 civariydim.
Kararsız kaldım simdi
Öyle yazayim olmazsa. Bildirim yaparken not düşerim her iki kiloya göreMotive olurum diyosan 73 lerde olan kilonu yaz :))
Teşekkür ederim. 6 gün sebze 1 gün balık var akşam yemeklerimde .3 hafta boyle sebzeli takılacagım :)Hoş geldiniz
maşallah süper bir menü
71 leri yaz o zaman civcivim
Balım bugün öylesine tartildim ama kahvaltı ve kahve sonrası ve giyinikHoş geldiniz
maşallah süper bir menü
71 leri yaz o zaman civcivim
Sabah WC sonrsı iç çamasırıyla tartılıyorum ben oyle dedı dıyetısyenBalım bugün öylesine tartildim ama kahvaltı ve kahve sonrası ve giyinik72.9 geldim. Öyle olunca bi acaba mi dedim çünkü şu an artı gelmem imkansız zaten.
Neyse nasıl olsa her sayıyı görcez 50ye kadar yolu varmevla görelim neyler neylerse güzel eyler diyip bağlıyım konuyu
Civcivim yarın sabah tartıl benceBalım bugün öylesine tartildim ama kahvaltı ve kahve sonrası ve giyinik72.9 geldim. Öyle olunca bi acaba mi dedim çünkü şu an artı gelmem imkansız zaten.
Neyse nasıl olsa her sayıyı görcez 50ye kadar yolu varmevla görelim neyler neylerse güzel eyler diyip bağlıyım konuyu
Yok canim normalde ben de sabah lavabo sonrası ve giysisizSabah WC sonrsı iç çamasırıyla tartılıyorum ben oyle dedı dıyetısyensen topuguna sıkmışsın yarın öyle bi dene o zaman motıve olursun diger türlü diyet de yorar :) bir de basen ,göbek,göğüs,kol,bacak ölçümlerimi aldım. diger seansa kadar incelmememi de kontrol edeceğiz. belki siz de alırsınız diye yazayım dedim :)
Tamam öyle yapıyım ben elimde net bi veri olur hemCivcivim yarın sabah tartıl bence
Simdi uzun bi alıntı yapcam hazır olun shsnznzns
İnşallah öyledir balım boş boş lavaboya gidip gelmek hiç hoş değil yoksa
Oo afiyet olsun enişte ağzının tadını biliyor Çıtır çıtır bol limonlu tuzlubalık dünyadaki hem sağlıklı hem lezzetli nadir şeylerden biri bence şairine konuşmalara başladım yine diyette oldugum belli oluyor mu balım shsnnsns
Hic sorun değil balım daha yolun basindayizevet aslında fazla yapmadım ama tombik olunca çok zorladi spor
Bunlar hep secret
Afiyet olsun balım İlk menü için gayet normal benceadımlar da güzel
Teşekkür ederim canımgel beraber olsun
Yaşasın yemek yeemeekk diyip konudaki herkesi şok etmem yok mu snssnsn
Teşekkür ederim cizkekim hosgeldin
Tamam Aslım maşallah adımlar yine bıraktığımız gibi
Haha korkma balım vukuat yok sırf kötü bir şey yaşanmasın diye erkenden yatağa girdimuykum da gelmedi surundum dün gece hem aç hem uykusuzum şu an
Bunu niye alıntı yapmıştım acaba hatirlamiyorum
Neyse gördüğümü aldiysam demek
Tabi ki canım hosgeldin o zaman bence de sen yabanci degilsin
Teşekkür ederiz
Yalnız bilgi çok iyiymiş bundan sonra çaydanlık sözcüğü beni de aşırı rahatsız edecek teşekkür ederim hwnsnsndn
Harbiden çaylık ne güzel olurdu ya çok mantıklı.. direkt işlevine hizmet ediyor. Çaydanlık.. biraz şey
Tabi ki hoşgeldiniz
Kendinizi tanıtır misiniz?
Yaşınız, kilonuz boyunuz, medeni durumunuz, çalışıyor musunuz vs
Evet bi ara alıyordum ölçüleri iyi oluyor inceldigini görmekSabah WC sonrsı iç çamasırıyla tartılıyorum ben oyle dedı dıyetısyensen topuguna sıkmışsın yarın öyle bi dene o zaman motıve olursun diger türlü diyet de yorar :) bir de basen ,göbek,göğüs,kol,bacak ölçümlerimi aldım. diger seansa kadar incelmememi de kontrol edeceğiz. belki siz de alırsınız diye yazayım dedim :)
Memnun oldum29 yaşındayım. Kilom 63 ama hedefim 55 boyum 160 1 buçuk senelik evliyim. Çalışmıyorum.
Kiloluyken ne kadar iyi olunursa cnm işteŞükür canım, iyiyim. Bu yıl birinci sınıf okutuyorum. Çok yorulunca formu biraz ihmal ettim.sen nasılsın güzel kekim?
yaaaa çok sevindim Civcivim.yakın hedef 68 uzak hedef 62 olsun
Nihai hedef balim
O zaman ilk hedefim 65 olsun tatlımNihai hedef balimgenelde herkes ilk hedefim (yolun yarısına kadar gibi) ve son hedefim olarak yazdırdı istersen iki hedef de koyabilirsin.
Haftalık değil yani
Tünaydın kızlar,
Kahvelerimiz benden
Pazartesi yoğunluğu var, birkaç saate aranızdayım inşallah