- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Saatleri unutmuşum yazmayı ama bundan sonra saatli olarak eklerim tabii ki. Zeytinyağlı yemekleri tarif üzerine değil de kendi keyfime göre yapıyorum açıkçası. Dün elimde sarı ve kırmızı kaliforniya biberi vardı onları uzun uzun doğrayıp zeytinyağında azıcık çevirdim sonra soğan ekledim ve azıcık da havuç (havucu yarım tercih ettim) yaklaşık 7 yk ölçüsünde bir öğünlük sebze yemeğim çıktı.Canim saatleri de ekler misin? Bir de zeytinyağlı yemek demissinya ne yemegi o
Zaten hormonlar dağıtıyor bizi maalesef. Olsun yine de iyi atlatmissin gayet iyi dengelemissin bence
Leslie o kadar güzel sıkılaştırıyor ki insanı ama bence 1 gün Leslie yapıp bir gün yürüyüş yapın vücudunuz alışırsa sporu aşırı attırmak zorunda kalırsınızÜşenmedim kendime yatırım yaptim .uyumak yerine 23:00-23:40 arasi 3 mil leslie yaptim...
GünaydınGünaydın Canlarım
Güzel bir gün olsun.
Öneri için teşekkür ederimm. Yürüyüş bandıda da yürüyorum ara ara ama dizimde sorun var zorladı beni. bakalım bi şekilde dengelerim inşALLAHSaatleri unutmuşum yazmayı ama bundan sonra saatli olarak eklerim tabii ki. Zeytinyağlı yemekleri tarif üzerine değil de kendi keyfime göre yapıyorum açıkçası. Dün elimde sarı ve kırmızı kaliforniya biberi vardı onları uzun uzun doğrayıp zeytinyağında azıcık çevirdim sonra soğan ekledim ve azıcık da havuç (havucu yarım tercih ettim) yaklaşık 7 yk ölçüsünde bir öğünlük sebze yemeğim çıktı.
Leslie o kadar güzel sıkılaştırıyor ki insanı ama bence 1 gün Leslie yapıp bir gün yürüyüş yapın vücudunuz alışırsa sporu aşırı attırmak zorunda kalırsınız
Günaydın
Geceyi uykusuz geçirdim regl sancısıyla. Sabah da öyle ekmeğe azıcık bal sürüp yedim. Bugün sabah menüm kötü olacak ama dengeleyip yarın çok sıkı şekilde devam edicem inşallah
Dolaba derken buzluğa mi atıyorsun canim? Yok sanırım dolaba. Bu aralar ben de fazla yapıp buzluğa atıyorum yapacak bir şey bulamayınca iyi oluyorKolay gelsin canım. Belki fikir olur diye yazıyorum. ben corbamı 2 gunluk yapıyorum. dıyet yemeklerımı de ıkı cesıt yapıp ıkıye bolup paketlıyorum .dolaba koyuyorum.Hafta sonu pazar gunlerı salata gunu ılan ettımbolca salata yapıp tabaklara koyup streclıyorum. Yogurdumu mayalıyorum dolapta 5 -6 gun yıyoruz. öyle olunca bı cogu hazır oluyo .3 4 gun rahat edıyorum .
Tamam canim yapalım mutlaka herkesi ikili grup falan yaparız rekabet olurSpor yarışması olursa beni de alın sizle olursa daha cok gaza gelirim
Normal dolaba koyuyorum canım. Evet salata işi biraz zor oluyor ama her gun salata var diyetimde . Aksam 18:00 de işten cıkıyorum evde çocuklarla hergun hazırlamam mümkün degil:) ben de toplu yapıp tabak tabak acıyorum :)Dolaba derken buzluğa mi atıyorsun canim? Yok sanırım dolaba. Bu aralar ben de fazla yapıp buzluğa atıyorum yapacak bir şey bulamayınca iyi oluyor
Evet salatayı da suyunu alıp doğrayıp koyuyorum arada bi. Ama onu yapmayi sevmiyorum ya ugrastiriyor ayda bi salata yapmayı tercih ediyorum ben de
Tamam canim yapalım mutlaka herkesi ikili grup falan yaparız rekabet olur
Biraz düzenimizin oturmasını bekliyorum.
Leydicim güzel bilgiler için teşekkürlerNaçizane bir fikir olarak ve 1 küsür sene diyetisyene gitmenin öğrettikleriyle menünüz hakkında yorum yapacağım. Omlet içerisinde yağ kullandıysanız zeytin yememeniz gerekir. Haşlama yumurta yanında zeytin yağ grubunu tamamlamak için veriliyor. Ayrıca kahvaltıda 2 dilim peynir de eklemeniz gerekir spor da yaptığınız için kaslarınız adına protein önemli. Eksik kalorili beslenme yağdan kayıp değil de kas kaybına sebep olabilir. Yemeklerden sonra yoğurt yemenizi de tavsiye ederim kan şekerini dengeli olarak düşürdüğü için metabolizmaya yardımcı. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Sayfamızda mühendislerimiz hızla artıyor :))) Bende kendimi tanıtayım. 33 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, en son maliye okudum, özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğü yapıyorum, daha önce de işçi sağlığı ve iş güvenliği okumuştum. Endüstri mühendisliği güzel bir bölüm, vaktinde yeterince bilgim olsaydı seçmek isteyeceğim bölümlerin belki ilki olurdu. Tasarım alanında çalışıyorum derken ürün veya ambalaj tasarımı gibi mi?Ah görmedim malesef telefondan girdiğim için eksik okuyorum bazen mesajları.
29 yaşındayım ve endüstri mühendisliği okudum. Ancak tasarım üzerine çalışıyorum. Bekarım umarım seneye düğünüm olur1.58 boyundayım güncel kilom 58di en son. Aslında amacım kilo vermek değil de görünüm olarak güzelleşmek ve sağlıklı beslenmek
Çizkekim güzel menülerini paylaş bizimleben de katılayım mııdengeli öğünlerimizi de paylaşalım
Teşekkür ederiz canım ❤Selam.Topiginiz hayırlı olsun, bol yağ yakmalı günlere vesile olsun.
Çaydan desen olmuyor, çaydanlık desen rahatsız ediyor.Kelimeyi köküyle alsak çaylık diyorduk şimdi ne güzel.
Katıl tabiki, çok da güzel olur :))) Yarın başlıyorum dediğin bugün için miydi yoksa dün için miydi kaçırdım orasını ama ilk menünü paylaşabilir misin?Bende katilsam nasıl olur? Yarın bende başlıyorum kızlar
Geçmiş olsun, inşallah geçici sağlık sorunlarıdır ve kilo verdikçe kaybolur giderlerHoşbuldum..35 yaşındayım. 1.63 boy,91.6 kilodayım. Diyete başladığımda 93 tüm. Sağlık problemlerinden dolayı zayıflamam şart oldu . Diyetisyenle çalışmaya başladım. Hergün yediklerimi not alıyorum sizlerle de paylaşırım. Evliyim.Kamu kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Diyetim 11:00 -19:00 arası iki ana öğün 2 ara ara öğün olacak şekilde verildi. Hepimize bol eksiler diliyorum .
Şimdiden başarılar dilerim, Allah kolaylık versindoktoraya baslamak icin yokdile hazirlaniyorum. ales kpss hazirlandim
Senin neren yaşlı kızzz, daha 35inde taş gibi hatunsundur :)))) Bende 33üm.İnşALLAH istediğin kuruma yerleşirsin :) ben 2013 te atandım 10. yılımı dolduruyorum yaşlıyım baya :)benim iki oglum var .Biri 7 yaşında biri 16 aylık.
Bu diyetisyen tavsiyesi mi, bir farkı oluyor mu canım yoksa sen su içmiş olmak için mi yapıyorsun? Etkisi varsa bende yapayım. Kimisi suyu sade içmediği için de böyle yapıyormuş da ondan merak ettimDetoks suyu : 1,5 LT suya 4-5 dal nane ,1-2 çubuk tarcın,3-4 limon dilimi atıp akşamdan sabaha bekletiyorum. Sabah süzüyorum evde içmeye başlıyorum.Birazını iş yerine getiriyorum öyle içiyorum.Kalanını da akşama bitiriyorum.
Aslım, Hemdemim ❤ Seninle yeterince ilgilenemedim. Hoşgeldin tekrardanŞükür canım, iyiyim. Bu yıl birinci sınıf okutuyorum. Çok yorulunca formu biraz ihmal ettim.sen nasılsın güzel kekim?
yaaaa çok sevindim Civcivim.yakın hedef 68 uzak hedef 62 olsun
Balım sen çok arafta kalmışsın yaaÖyle yazayim olmazsa. Bildirim yaparken not düşerim her iki kiloya göre
Hayır şimdi gerçek kilom oysa artı gelmiş gibi görünüp aslında eksi olursam bu beni üzer
Ohh mis, afiyet olsunTeşekkür ederim. 6 gün sebze 1 gün balık var akşam yemeklerimde .3 hafta boyle sebzeli takılacagım :)
Bi itirafta benden o zaman, ben hiç çıplak tartılmıyorumSabah WC sonrsı iç çamasırıyla tartılıyorum ben oyle dedı dıyetısyensen topuguna sıkmışsın yarın öyle bi dene o zaman motıve olursun diger türlü diyet de yorar :) bir de basen ,göbek,göğüs,kol,bacak ölçümlerimi aldım. diger seansa kadar incelmememi de kontrol edeceğiz. belki siz de alırsınız diye yazayım dedim :)
Tekrar hoşgeldin29 yaşındayım. Kilom 63 ama hedefim 55 boyum 160 1 buçuk senelik evliyim. Çalışmıyorum.
Balım bende 75.4, kilodaş mı olunuyor böyle :)))
Oovv, ilk hedefimiz bile aynıO zaman ilk hedefim 65 olsun tatlım
Ulaşınca yenilerim
Geçmiş olsun Civcivim kıyamam, nasıl oldun?Yarın ne yemek yapsam düşün düşün bi hal oldum yine ya
Aslında tavuk yapasım var da evde yaptığım dışarıdakiler gibi olmuyor ben kizartmiyorum firinliyorum sanırım ondan.
Mideyi de usuttuk herhalde bugün hava serindi
Harikasın, maşaallahÜşenmedim kendime yatırım yaptim .uyumak yerine 23:00-23:40 arasi 3 mil leslie yaptim...
Yine yazana kadar iyi akşamlar oldu :))))Günaydın Canlarım
Güzel bir gün olsun.
Tekrar hoşgeldinGünaydıın ben 32 yaşındayım 1 adet 15 aylık kızımve doğum kilolarım var. Boy 170 kilom 69 ilk hedef 59 sonraki hedef 55
Demek yarın akşam free takılacaksınGünaydınnn :)
Ben diyetime 2 hafta önce salı başladıgım için salıları tartılıyorum... veee giden -1.9 kg daha :)) toplamda 2 hafta da 3,5 oldu :) Çok Şükür ...
Dünün Raporunu Atıyorum:))
26.12.2022- 2.Hafta- 14.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:30 -- filtre kahve
10:45--1 bardak detoks suyu
11:10-- sandviçli diyete uygun kahvaltı
14:00 --2 küçük mandalina+10 fındık+10 badem
16:00-- Sade kahve+sade soda +2 hurma
19:00-8-10 kaşık pırasa yemeği+ unsuz mantar corba+bir kase yogurt+bol kış salatası
23:00-23:40--Akşam :3 mil leslie
Spor sonrası yeşil çay
akşam su ve detoks suyu dısında bısey yıyıp içmedim.
Ve daha güzel tarafı 15 gune bir off gunum var ...yarın aksam istedigim bir yemek ve bir tatlıyı yiyeyeğim
Civcivim bu felsefeyi ne kadar desteklediğimi biliyorsunEvet felsefemiz kaçamak yapmayan bizden değildir
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin
Sandviç nasıl yapıyorsun bize de fikir olsun. Kahvaltida bazen canım hiçbir şey istemiyorum çok zorlaniyorum
Kahvaltı benimde tarzım değil ama yapmaya çalışıyorumTesekkür ederim canım
Ben kahvaltılık malesef hıcbirsey yiyemiyorum. peynırler ,zeytın vs. öyle olunca bana uygun yazdı dıyetı. 2 dilim tam bugday ekmek arasına evde ne yeşillik varsa (marul,nane ,maydanoz,dere otu) biraz koyuyorum.arasına kasay peynır 45 gr,uzerine tekrar yeşilik koyup kapatıyorum. bundan ıkı tane yeme hakkım var. yanına bır bardak laktozsuz tarcın ilaveli süt ve 3 cevizle tüketiyorum.
Sen kendi kolay yolunu bulmuşsun, sistemli kadının hali başka oluyor :))))Kolay gelsin canım. Belki fikir olur diye yazıyorum. ben corbamı 2 gunluk yapıyorum. dıyet yemeklerımı de ıkı cesıt yapıp ıkıye bolup paketlıyorum .dolaba koyuyorum.Hafta sonu pazar gunlerı salata gunu ılan ettımbolca salata yapıp tabaklara koyup streclıyorum. Yogurdumu mayalıyorum dolapta 5 -6 gun yıyoruz. öyle olunca bı cogu hazır oluyo .3 4 gun rahat edıyorum .
Yalnız bizim vur deyince öldürme gibi bazı huylarımız var, anlaşılan sporlar havada uçuşacakSpor yarışması olursa beni de alın sizle olursa daha cok gaza gelirim
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimLeydicim güzel bilgiler için teşekkürlerYazım dilin ne kadar güzel, hele sonunda teşekkür etmen çok hoş ❤
Sayfamızda mühendislerimiz hızla artıyor :))) Bende kendimi tanıtayım. 33 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, en son maliye okudum, özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğü yapıyorum, daha önce de işçi sağlığı ve iş güvenliği okumuştum. Endüstri mühendisliği güzel bir bölüm, vaktinde yeterince bilgim olsaydı seçmek isteyeceğim bölümlerin belki ilki olurdu. Tasarım alanında çalışıyorum derken ürün veya ambalaj tasarımı gibi mi?
Leydicim, şu an ki kilon bizim ulaşmak istediğimiz bir noktada, eminim düğününde de çok güzel bir gelin olacaksın. Vücudunun formunu şekillendirir sıkılaştırırsan zaten 58den de az görünür ve daha çekici hatlara sahip olursunŞimdiden mutluluklar dilerim, her şey gönlünce olsun, hakkınızda hayırlısı olsun
Hımm, bunlara dikkat edeceğim. Kiraz sapı çayını seneler önce sadece bir defa içtim, sanki bende biraz çarpıntı yaptı, o gün tek değişik onu içtim diye direkt ona bağladım ve bir daha da denemedim, belki tesadüftü bilmiyorum.enerji_kusagi diyetisyene gittiğim süreçte sabah kahvaltısı öğle yemeği arası ya da öğle yemeği yemiyorsanız ilk öğünde 3 saat sonra muhakkak 1 fincan yeşil çay içmem gerektiğini söylüyordu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra da 1 fincan kiraz sapı çayı düzenli olarak içildiğinde detoksa ihtiyaç duymadan ödem atıyorsunuz.
Benim ödem atıcı tarifim vardı isterseniz size özelden yazayım sonuçta diyetisyene özel bir tarif olduğu için onun izni olmadan herkese açık şekilde paylaşmayı uygun bulmuyorum.
bolumum iktisat. Kendi bolumunden devam edecegim.Leydicim güzel bilgiler için teşekkürlerYazım dilin ne kadar güzel, hele sonunda teşekkür etmen çok hoş ❤
Sayfamızda mühendislerimiz hızla artıyor :))) Bende kendimi tanıtayım. 33 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, en son maliye okudum, özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğü yapıyorum, daha önce de işçi sağlığı ve iş güvenliği okumuştum. Endüstri mühendisliği güzel bir bölüm, vaktinde yeterince bilgim olsaydı seçmek isteyeceğim bölümlerin belki ilki olurdu. Tasarım alanında çalışıyorum derken ürün veya ambalaj tasarımı gibi mi?
Leydicim, şu an ki kilon bizim ulaşmak istediğimiz bir noktada, eminim düğününde de çok güzel bir gelin olacaksın. Vücudunun formunu şekillendirir sıkılaştırırsan zaten 58den de az görünür ve daha çekici hatlara sahip olursunŞimdiden mutluluklar dilerim, her şey gönlünce olsun, hakkınızda hayırlısı olsun
Çizkekim güzel menülerini paylaş bizimle
Teşekkür ederiz canım ❤
Vesile olsa iyi olur yoksa bizi feriştahı gelse kurtaramaz
Sen kaç kilosun bakiyim
Çaylık demek daha güzelmiş aslında, her ne kadar 'eskiden buralar taşlık idi' der gibi olsadaSana yazarken aklıma gerdanlık geldi, ger-lık ger-lik dedim, cıkks, hiç oluru yok bununda Türkçedeki -dan eki ile Farsçadaki -dan ekinin aynı olmayacağını düşünüp kendimizi yatıştıralım derim
Katıl tabiki, çok da güzel olur :))) Yarın başlıyorum dediğin bugün için miydi yoksa dün için miydi kaçırdım orasını ama ilk menünü paylaşabilir misin?
Geçmiş olsun, inşallah geçici sağlık sorunlarıdır ve kilo verdikçe kaybolur giderlerHepimize bol eksiler :)))
Şimdiden başarılar dilerim, Allah kolaylık versinDoktoraya başlayınca seni de kaybedecez desene Okuduğun lisans bölümü neydi ve hangi branşta doktora düşünüyorsun?
Senin neren yaşlı kızzz, daha 35inde taş gibi hatunsundur :)))) Bende 33üm.
Ohh maşallah çocuklarını Allah bağışlasın
Bu diyetisyen tavsiyesi mi, bir farkı oluyor mu canım yoksa sen su içmiş olmak için mi yapıyorsun? Etkisi varsa bende yapayım. Kimisi suyu sade içmediği için de böyle yapıyormuş da ondan merak ettim
Aslım, Hemdemim ❤ Seninle yeterince ilgilenemedim. Hoşgeldin tekrardanAlıştın mı peki mini mini birlere, düzenini kurabildin mi sınıfta, seneye de aynı sınıfla devam edeceksin di mi?
Balım sen çok arafta kalmışsın yaaÜzme kendini aritmetik ortalamasını alırız
Ohh mis, afiyet olsunBizim evde pek sebze pişmez, seninkinin tam tersi olur 6 gün balık 1 gün sebze gibi, eşim pek sebze yemez, bende ona ayrı kendime ayrı yapmayı seneler önce bıraktım İnşaallah diyet bahanesiyle tekrar başlarım.
Bi itirafta benden o zaman, ben hiç çıplak tartılmıyorumEn fazla üstümdeki hırka kapşon onu çıkarıyorum, terlik telefonu kenara bırakıyorum, tamam
Birde zırt pırt tartıldığım için kim uğraşacak diyorum, Cumadan cumaya soyunayım bakalım
Ölçü almayı daha önce bizde yapıyorduk, iyi oluyordu, belki tekrar yapabiliriz.
Tekrar hoşgeldin
Ay o yaşlarda bende o kilolardaydım, sonra ne oldu da böyle oldum
Hep birlikte bu fazlalıklardan kurtulacağız.
Oovv, ilk hedefimiz bile aynı
İlk hedefim 65, son hedefim 56.
Son hedefe de 56 yazarsan kendimden şüphe edecem yazan ben miyim diye
Geçmiş olsun Civcivim kıyamam, nasıl oldun?
Dışarıdaki gibi olmuyor dediğin çıtır tavuk gibi mi?
Harikasın, maşaallah
Bu gece bende üşenmesem totom uyuşana kadar bisiklet süreceğim
Yine yazana kadar iyi akşamlar oldu :))))
Tekrar hoşgeldin
Çocuğunuzu Allah bağışlasın
Yaş ve hedeflerimiz yakınmış
İnşaallah birlikte başaracağız
Demek yarın akşam free takılacaksın
Bizsiz haa diyerek bi tık teessüf edeceğim
Civcivim bu felsefeyi ne kadar desteklediğimi biliyorsun
Kahvaltı benimde tarzım değil ama yapmaya çalışıyorumSeninki ne güzelmiş öyle canım ya, iki tane de yeme hakkın varmış
Sen kendi kolay yolunu bulmuşsun, sistemli kadının hali başka oluyor :))))
Yalnız bizim vur deyince öldürme gibi bazı huylarımız var, anlaşılan sporlar havada uçuşacakYarışma nasıl geçecek şimdiden merak ettim. Sensiz olmaz artık❤
Afiyet olsun ama menünüzde sebze et dengesi yok27 Aralık Salı
Sabah 10.00 2 dilim ekmekle yağsız tost, Böğürtlen çayı
Ara 12.00 nescafe
Öğlen 14.00 yarım kase fellah köfte, 1 bardak ayran
Ara 15.00 Türk kahvesi, yarım muz
Akşam 18.00 yarım kase fellah köfte, 1 bardak ayran
Ara 18.50 Türk kahvesi
Bugün fazla kacirdim sanki.
Spor; 6500 adım
Su; az içtim biraz 2 litre olmuş mudur bilmiyorum
En güzelini yapıyorsun canım ellerine sağlıkNormal dolaba koyuyorum canım. Evet salata işi biraz zor oluyor ama her gun salata var diyetimde . Aksam 18:00 de işten cıkıyorum evde çocuklarla hergun hazırlamam mümkün degil:) ben de toplu yapıp tabak tabak acıyorum :)
Ben de aynı şeyi düşündüm mühendis var bayagiLeydicim güzel bilgiler için teşekkürlerYazım dilin ne kadar güzel, hele sonunda teşekkür etmen çok hoş ❤
Onu çözdük bugün tartildim o sayıyı başlangıç aldimBalım sen çok arafta kalmışsın yaaÜzme kendini aritmetik ortalamasını alırız
Evet balım çıtır tavuk dediğimOhh mis, afiyet olsunBizim evde pek sebze pişmez, seninkinin tam tersi olur 6 gün balık 1 gün sebze gibi, eşim pek sebze yemez, bende ona ayrı kendime ayrı yapmayı seneler önce bıraktım İnşaallah diyet bahanesiyle tekrar başlarım.
Bi itirafta benden o zaman, ben hiç çıplak tartılmıyorumEn fazla üstümdeki hırka kapşon onu çıkarıyorum, terlik telefonu kenara bırakıyorum, tamam
Birde zırt pırt tartıldığım için kim uğraşacak diyorum, Cumadan cumaya soyunayım bakalım
Ölçü almayı daha önce bizde yapıyorduk, iyi oluyordu, belki tekrar yapabiliriz.
Tekrar hoşgeldin
Ay o yaşlarda bende o kilolardaydım, sonra ne oldu da böyle oldum
Hep birlikte bu fazlalıklardan kurtulacağız.
Oovv, ilk hedefimiz bile aynı
Geçmiş olsun Civcivim kıyamam, nasıl oldun?
Dışarıdaki gibi olmuyor dediğin çıtır tavuk gibi mi?
Bugün bisiklet sürmedm yürüdüm sadece. Acaba ben de mi sürsemHarikasın, maşaallah
Bu gece bende üşenmesem totom uyuşana kadar bisiklet süreceğim
Yine yazana kadar iyi akşamlar oldu :))))
Tekrar hoşgeldin
Çocuğunuzu Allah bağışlasın
Yaş ve hedeflerimiz yakınmış
İnşaallah birlikte başaracağız
Demek yarın akşam free takılacaksın
Bizsiz haa diyerek bi tık teessüf edeceğim
Civcivim bu felsefeyi ne kadar desteklediğimi biliyorsun
Kahvaltı benimde tarzım değil ama yapmaya çalışıyorumSeninki ne güzelmiş öyle canım ya, iki tane de yeme hakkın varmış
Sen kendi kolay yolunu bulmuşsun, sistemli kadının hali başka oluyor :))))
Yalnız bizim vur deyince öldürme gibi bazı huylarımız var, anlaşılan sporlar havada uçuşacakYarışma nasıl geçecek şimdiden merak ettim. Sensiz olmaz artık❤
Ben birazdan bi kiraz sapı çayı patlatiyim o zamanenerji_kusagi diyetisyene gittiğim süreçte sabah kahvaltısı öğle yemeği arası ya da öğle yemeği yemiyorsanız ilk öğünde 3 saat sonra muhakkak 1 fincan yeşil çay içmem gerektiğini söylüyordu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra da 1 fincan kiraz sapı çayı düzenli olarak içildiğinde detoksa ihtiyaç duymadan ödem atıyorsunuz.
Benim ödem atıcı tarifim vardı isterseniz size özelden yazayım sonuçta diyetisyene özel bir tarif olduğu için onun izni olmadan herkese açık şekilde paylaşmayı uygun bulmuyorum.
Balım bu kiraz sapı ben de iciyordum bi ara ama aşırı kaşık ağrısı yapıyor bana. Yani nasil anlatsam uzun süre lavaboya gitmezsin de ağrı yaparya öyle. Acaba psikolojik mi yoksa gerçekten yapar mı kiHımm, bunlara dikkat edeceğim. Kiraz sapı çayını seneler önce sadece bir defa içtim, sanki bende biraz çarpıntı yaptı, o gün tek değişik onu içtim diye direkt ona bağladım ve bir daha da denemedim, belki tesadüftü bilmiyorum.
Tamam, doğru söylüyorsun, tarifi özelden atabilirsen çok sevinirim. ❤
Tabii ki sadece Farsçadan alınan bir kelime örneğiydi çaydanlık. Bütün "-dan" eklerini Faracadaki "-dan" eki sanmamalıyız. Normalde başka dillerden aldığımız kelimeleri kök olarak alırız. Ama bu kelimeyi kök olarak değil ekiyle birlikte alıp kök almışız gibi kendi ekimizi de eklemişiz, hepsi bu.Teşekkür ederiz canım ❤
Vesile olsa iyi olur yoksa bizi feriştahı gelse kurtaramaz
Sen kaç kilosun bakiyim
Çaylık demek daha güzelmiş aslında, her ne kadar 'eskiden buralar taşlık idi' der gibi olsadaSana yazarken aklıma gerdanlık geldi, ger-lık ger-lik dedim, cıkks, hiç oluru yok bununda Türkçedeki -dan eki ile Farsçadaki -dan ekinin aynı olmayacağını düşünüp kendimizi yatıştıralım derim
Farkındayım canım ama tamamen zevkine yedim zaten öyle aşırı katı diyet yapmak gibi bir amacım yok aslında. Mecburen evde olan şeylere göre ya da o hafta yediğimiz yemediğimiz şeylere göre yemek yapiyorum. Birkaç gündür yemeklerimiz artıyordu değişiklik olsun diye böyle yaptım.Afiyet olsun ama menünüzde sebze et dengesi yok
Nescafeyi 2si bir arada olarak mı tercih ediyorsunuz süt tozu karın bölgesinde yağlanma yapıyor
canım kalori saymayı bıraktım yeni bişey deniyorum cuma yazayım 4 günlükÇizkekim güzel menülerini paylaş bizimle
evetttBalım bende 75.4, kilodaş mı olunuyor böyle :)))
50li bişey ama karar verememiştimOovv, ilk hedefimiz bile aynı
Çok iyi canım adımlarnaber hanımlar?
sporumu yazayım bari
dün 10 bin adım,30 dk kendimce spor(ezberden hareketler)
bugün de 9500 adım oldu 12 bin yaparım heralde
iyi canımmmÇok iyi canım adımlar
İyi senden naber