Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Chocolita Chocolita ben bu hafta cok kaytartım asla diyete uygun yiyecek potansiyelde degilim kafa olarak menümü bosa yazmak istemiyorum akşam yemekten sonra bozdum cünkü
Adım paylasayım

Eklentiler

• IMG_2628.png
    IMG_2628.png
    115,3 KB · Görüntüleme: 6
Bugün yine farkındalıklar günüm. Ben çok film izlerim. İzlerken de boş gitmez derdim. Sinema mantığıyla mısır vs. yiyecekler koyup film izledim yıllarca. Bugün şunu düşündüm
Film izlemek için mi bir şeyler yiyorum
Bir şeyler yemek için mi film izliyorum
Arkadaşlar kesinlikle yemek için film izliyorum. Aslında her gün film izlemek istemiyorum.
Bu da başka bir farkındalık

Bugün yine farkındalıklar günüm. Ben çok film izlerim. İzlerken de boş gitmez derdim. Sinema mantığıyla mısır vs. yiyecekler koyup film izledim yıllarca. Bugün şunu düşündüm
Arkadaşlar kesinlikle yemek için film izliyorum. Aslında her gün film izlemek istemiyorum.
Evet boş geçmiyo asla film izlerken illa bisey yenecek. Bende çocuklar uyuyunca günün yorgunluğu stresini atmak icin yiyorum bunu bi bırakmam lazım

Konuşmak istersen buradayım her zaman dinlerim. Anlıyorum. Hangimiz bocalamıyoruz ki. Bende de aksi olur. Canım sıkkınken iştahım kapanır
Ne yapacagımı bilmedigim icin koca bi boşluktayım. Tek bildiğim insan kendi değerini kendi belirlermiş ben kendimi çok değersiz göstermişim öyle hissettirmişim. O yüzden kırmak üzmek çok kolay geliyo demekki

Ne yapacagımı bilmedigim icin koca bi boşluktayım. Tek bildiğim insan kendi değerini kendi belirlermiş ben kendimi çok değersiz göstermişim öyle hissettirmişim. O yüzden kırmak üzmek çok kolay geliyo demekki
Bugün bende böyle hissettirecek bir şey yaşadım. Böyle gerekeni ağız dolusu söyleyemediğimiz için oluyor bunlar. Ve hiç gerekli olmasa bile kırıcı olmamak için kendimizi açıkladığımız konuşmalar saflık olarak görülüyor. Bir de kafaya çok takıyoruz. Ciddiye alıyoruz.
Bu kısır döngü dediğin gibi değerimizi anladığımızda bozulur elbet

Bugün bende böyle hissettirecek bir şey yaşadım. Böyle gerekeni ağız dolusu söyleyemediğimiz için oluyor bunlar. Ve hiç gerekli olmasa bile kırıcı olmamak için kendimizi açıkladığımız konuşmalar saflık olarak görülüyor. Bir de kafaya çok takıyoruz. Ciddiye alıyoruz.
Bu kısır döngü dediğin gibi değerimizi anladığımızda bozulur elbet
İnşallah çok geç olmadan o değeri kendimize veririz.

Farkındalığı yakalamış olman da çok güzel çokom, zararın neresinden dönsek kârdır.
Doktora gitdik boğazı şişmiş kızarmış o yüzden ateşi . Şimdi iyi çok şükür. Teşekkür ederim 💓
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. 💐

İnşallah çok geç olmadan o değeri kendimize veririz.
Canım an’ı yaşamalı ve bunu şimdiden yapmalıyız. Asla beklememeliyiz. Hayat beklemek için çok kısa.

Sabah yeni bir güne, büyük bir öz güvenle, kendinle başla. Aynaya bak ve o gün bugün de. Değişimi başlat. Sakın bekleme. Çünkü kendimizin bizden başka kimsesi yok.

Canım an’ı yaşamalı ve bunu şimdiden yapmalıyız. Asla beklememeliyiz. Hayat beklemek için çok kısa.

Sabah yeni bir güne, büyük bir öz güvenle, kendinle başla. Aynaya bak ve o gün bugün de. Değişimi başlat. Sakın bekleme. Çünkü kendimizin bizden başka kimsesi yok.

Çok doğru söyledin. Hazır hissetmek için zamanımız yok. O gün bugün demeliyiz. Hayat çok kısa

X