- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Haha tamam canim cuma eklicemSaricivcivcikcik ben de heves ettim hedeflerimi yazıyorum.. sen listeye istediğin zaman ekle:) yakın hedef 80 uzak hedef 65 :)
Tamam balım yapıyorum. İlk sayfaya sabitliyimCivcivim geçici ek liste yapıp tüm kızları toplayalım mı? İlk menü yazdıkları günü ilk gün sayarız, tarihini yazmak gerekecek tabi. Birde ana listeye girene kadar ek listedeki arkadaşlar menülerinde birimizi etiketlerse takip kolay olur di mi?
Sen sadece ek listeyi yap, isimleri sırala. Bende bir deftere not alayım, 1 hafta menüyü düzenli paylaşanları işaretler sana söylerim, sende o ismi tabloya alırsın. Evet böyle daha kolay olacak.
Tamamdır canımşuan 91.4 hedef kilo 80 diyeli m sonrasına güncelleriz inşALLAH :)
emegine sağlık:= ebn de aksam ya yürücem ya da leslıe yapacagım ınsALLAH:)Eliptik bisiklete binildi+ 3000 adım tamamlandi
Kolay gelsin canımemegine sağlık:= ebn de aksam ya yürücem ya da leslıe yapacagım ınsALLAH:)
canim yeni gordum mesajini. baslanginc kilom 69.3 ( diyetisyenimin tartisina gore 68) hedef kilom 58 olsun
Tamam canim ekliyorumcanim yeni gordum mesajini. baslanginc kilom 69.3 ( diyetisyenimin tartisina gore 68) hedef kilom 58 olsun
Kaçta kapattın akşam yemeğini canım?26 aralik pazartesi
sabah pirinc gevregi yogurt corek otu mandalina
1 ara kahve 5 badem 1 ceviz 2 kayisi
2 ara cay 1 galeta
aksam 1 kasik tavuk bulgur kabak spagetti ayran
spor 20 dk dans 20 dk bolgesel hareket
su 2 litre
18.30. yarindan itibaren saatiyle yazacagimTamam canim ekliyorum
Kaçta kapattın akşam yemeğini canım?
Daha iyi olur canim18.30. yarindan itibaren saatiyle yazacagim
Tamamdır ekledim
Canim saatleri de ekler misin? Bir de zeytinyağlı yemek demissinya ne yemegi o26 Aralık pazartesi menüm
Regl dönemleri çok zor geçiyor benim için 4 5 gündür sancı çekiyorum ama hala olamadım bugün aşırı sancı çektiğim bir gündü. Tatlı krizim nedeniyle 1 tatlı kaşığı bal ve 3 petibör yedim krizleri böyle yenmeye çalışıyorum
Sabah
1 tk bal
Yarım dişim tam buğday ekmeği
1 yk labne peynir
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Öğle
3 yk zeytinyağlı yemek 4 yk yoğurt
Ara
3 petibör bisküvi
Akşam
Ton balıklı salata
Gece 1 elma
Hızlı başladık maşallah bizeEliptik bisiklete binildi+ 3000 adım tamamlandi
afiyet olsun Civcivim günü erkenden kapatman harika26 Aralık Pazartesi Menüm
Sabah 08.30 omlet pizza ( 1 yumurta, zeytin, peynir, kırmızı yeşil biber, 1 halka sucuk karıştırıp pisirdim), Böğürtlen cayi
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 1 fincan ıhlamur, yarım muz, 2 kare cikolata
Akşam 16.30 1 kase tarhana çorbası, 1 kase köz patlıcan salatası, 1 dilim ekmek
Ara 18.00 Türk kahvesi
Spor; 32 dk eliptik
3550 adım
Elimde tel yokken de çok kosturdum
Su; 2 litre
afiyet olsun. Akşam yemeğini çok anlayamadım26 aralik pazartesi
sabah pirinc gevregi yogurt corek otu mandalina
1 ara kahve 5 badem 1 ceviz 2 kayisi
2 ara cay 1 galeta
aksam 1 kasik tavuk bulgur kabak spagetti ayran
spor 20 dk dans 20 dk bolgesel hareket
su 2 litre
geçmiş olsun Civcivim dikkat et kendine. Bende bugün fırında tavuk yaptım.Yarın ne yemek yapsam düşün düşün bi hal oldum yine ya
Aslında tavuk yapasım var da evde yaptığım dışarıdakiler gibi olmuyor ben kizartmiyorum firinliyorum sanırım ondan.
Mideyi de usuttuk herhalde bugün hava serindi
afiyet olsun26 Aralık pazartesi menüm
Regl dönemleri çok zor geçiyor benim için 4 5 gündür sancı çekiyorum ama hala olamadım bugün aşırı sancı çektiğim bir gündü. Tatlı krizim nedeniyle 1 tatlı kaşığı bal ve 3 petibör yedim krizleri böyle yenmeye çalışıyorum
Sabah
1 tk bal
Yarım dişim tam buğday ekmeği
1 yk labne peynir
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Öğle
3 yk zeytinyağlı yemek 4 yk yoğurt
Ara
3 petibör bisküvi
Akşam
Ton balıklı salata
Gece 1 elma
ya Civcivim tüh. Erken uyu en iyisi. Kıyamam sanaOff acıktım canım kötü şeyler istiyo
enerji_kusagi canım tabloyu düzenledim tarihleri biraz salladım doğru mu bilmiyorum ama aşağı yukarı öyledir
Başka eklemedigimiz kişi yok sanirim