- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.701
Canım afiyet olsun, açlık seni çok zorlayacaksa bence süt iç. Şekerini dengeler. Birde insülin direnci demişsin, onun en büyük çözümü spor canım, ve protein ağırlıklı beslenmek. Kan şekerini hızlı yükselten ve çabuk düşüren gıdalardan kurtulmaya bak. Yavaş yavaş hepsi düzene girer.30 ocak pzt,
Sabah 10
3 yumurtali kasarli menemen, çay
15.00
1 kase yogurt, 2 kasik tahin pekmez
17.00
1 avuc tuzsuz kuruyemis ve cranberry
18.30
1 büyük kase tavuklu salata, 1 kepçe domates çorbası
Su bugun 1.5 lt yapabildim
Spor 8000adim
Su an asıl listede olmadığım için spor puanı hesaplamiyorum.
Su an aç hissediyorum mesela, hemen yatmaliyim ama minik uyumuyor, katı gıda denemelerimiz var bu ara, o da kabızlık yapıyor biraz sanırım. O uyumayıp ağlayınca ben de stres yapıyorum, stres olunca da hemen bir seyler ağzıma atarım genelde
Değildim simdi geldim ve tikliyorumHoşbuldum balım
Buradaysan 3 kere tıkla :)))
Dikkat et bebeğim10bin adımı tamamlamak için evde deli dana gibi dolaşıyorum
Yürürken mesajlara bakayım dedim de yazmak zor oluyor, umarım bir duvara toslamam
Tamam canimGeçmiş olsun vücudu şaşırtmak lazm biraz ama bu kış günlerinde de zor oluyo biraz
tamam canım çok sağol şu karambolde geçen günlerden sonra yarın sağlam bi yürüyüş sporla sahaya çıkıcam inşallah
59.9 benim hedefim ahahahahah
Hey masallah hemşom bu neeeİyi Geceler Ballarım
Sonunda evimdeyim. Sekiz gibi geldim.
Hemen adımlarımı 10.000 e tamamladım. Takımım için ne kadar yorgun olsam da çalıştım.
İşte sporlarım
30 Ocak
Saricivcivcikcik enerji_kusagi
11.000 adım : 385 puan
40+20= 60 plank duruşu 60 puan
100 mekik = 50 puan
50 iç bacak + 50 dış bacak egzersizleri = 50 puan
Toplam : 545 puan
(Şarjım yüzde iki yarın uzun uzun görüşmek dileğiyle, iyi geceler)
Eki Görüntüle 3199819
Melisa sen hangi gruptaydin dur bakıyım ona göre şey etcembugün menüm hiç olmadı biliyorum bana kızmayın psikolojimin buna ihtiyacı vardı
sabah
4 tane sigara böreği, şekersiz çay
öğlen
duble sade türk kahvesi
akşam
5 tane köfte, biraz fırında patates, patlıcanlı yoğurt
sonrada 1 fincan salep
615 adım 21 puan
Sudan sebepti balım oYarışma bitince hızlan e mi
O soğuk limonatayı yapan, sizde için diyen sen miydin bakim, birazdan bakacam o mesajlara gerçi :)) sen isen onu yarış bitene kadarSaricivcivcikcik civcivimle iç sonra buluşmamız için hızlan ❤
Kusura bakma artık yarış başka dostluk başka
Bizden bizdenTebrikler kimin grubundasınınız bilmiyorum ama
İşte cesaret iste ferasett iste adam gibi adamlik
Afiyet olsun canım menun ne kadar temiz30 ocak pzt,
Sabah 10
15.00
17.00
18.30
Spor 8000adim
Su an aç hissediyorum mesela, hemen yatmaliyim ama minik uyumuyor, katı gıda denemelerimiz var bu ara, o da kabızlık yapıyor biraz sanırım. O uyumayıp ağlayınca ben de stres yapıyorum, stres olunca da hemen bir seyler ağzıma atarım genelde
Kolokas ne ola ki30 Ocak Pazartesi
07:00 1 duble Türk Kahvesi, sade
08:00 3 tandır gevreği, 3 kk süzme peynir, domates, salatalık, yeşillik, 3 badem
10:00 1 Filtre kahve, 1/4 mango
13:00 1 tabak kolokas(sebze), 2 yk yoğurt
16:00 1 kuşburnu çayı, 1/2 armut
20:30 1 kase yoğurt, 15 adet kesme çekirdekli galeta(3 tanesi 1 parmak boyunda) ve bolca roka, nane, maydanoz
01:00 1 soda ve 1 bardak ayran içicem
Su ; 2 lt,
Sporlar ;
-50 dk temizlik = 50 puan
-k.bisiklet 36 dk x 2 = 72 puan
-14.922 Adım x 0.035 = 522 puan
-176 ipsiz ip atlama ÷ 4 = 44 puan
Toplam puan = 688
Saricivcivcikcik
yaaa sen mukemmel bi detaysınBalım senin vücut direncin düştü sanki, dün de şekerim düştü demiştin, beslenmen yeterli mi gelmiyor acaba niye böyle oldu kiYorgunluk ve hava değişimi de var tabi Ve regl
Sen iyi ol da spor önemli değil ❤
Senin için şimdi 3bin adım daha atacağım
Clair akşam 9 bucuk 10 gibi bir meyve kuru yemıs ya da tarcınlı sut yapabilirisin . bir de 3 yumurtadan menemen fazla olabilir. onu azaltıp ara ogunu bi tane de daha yapabilirsin böylece dengede kalır hem şekerin.30 ocak pzt,
Sabah 10
15.00
17.00
18.30
Spor 8000adim
Enerjim sen olmasan bizim takım bi tık pert gibi30 Ocak Pazartesi
08:00 3 tandır gevreği, 3 kk süzme peynir, domates, salatalık, yeşillik, 3 badem
20:30 1 kase yoğurt, 15 adet kesme çekirdekli galeta(3 tanesi 1 parmak boyunda) ve bolca roka, nane, maydanoz
Su ; 2 lt,
Sporlar ;
Toplam puan = 688
Saricivcivcikcik
Evet balım bunu ben de düşündüm.eşimle de tartıstık hatta . ben hastalanınca portakal suyu sıkacam ve ıceceksın dedı. içmem dedim. ya böyle dıyet mı olur dıye baya soylendı. evet bıraz kırgınlık var vucudumda ama bence buna da alısacagım. bu ara hersey ust uste geldi ondan düştü diye düşünüyorum .cumartesıye kadar toparlamazsam diyetisyenle bi konusacagım.Balım senin vücut direncin düştü sanki, dün de şekerim düştü demiştin, beslenmen yeterli mi gelmiyor acaba niye böyle oldu kiYorgunluk ve hava değişimi de var tabi Ve regl
Sen iyi ol da spor önemli değil ❤
Senin için şimdi 3bin adım daha atacağım
Canim hiç sıkma canını sen her zaman uyuyorsun listene zaten arada bi böyle şeyler olabilir..30.01.2023--7.Hafta--49.Gün--Yeni Liste-9.Gün
10:00--1 bardak kuşburnu
11:00--salata+bir dilim kaşar+2 ceviz+10 badem+3 Galeta+şekersiz cay
14:30-- yarım kase yogurt+15 badem (pul biber getirmeyi unutmusum)
17:00--sade filtre kahve
19:00--100 gr kadar tavuk haşlama+2 kepce domates corbası+bol salata
Akşam :şekersiz cay+2 kestane
**kestane listede yok
spor:
3200 adım puan:112
temizlik 45 dk puan: 45
toplam:157Saricivcivcikcik
Of ya, eşinde endişelenmekte haksız sayılmazEvet balım bunu ben de düşündüm.eşimle de tartıstık hatta . ben hastalanınca portakal suyu sıkacam ve ıceceksın dedı. içmem dedim. ya böyle dıyet mı olur dıye baya soylendı. evet bıraz kırgınlık var vucudumda ama bence buna da alısacagım. bu ara hersey ust uste geldi ondan düştü diye düşünüyorum .cumartesıye kadar toparlamazsam diyetisyenle bi konusacagım.
Seni biraz taciz edelim dedik CivcivimGece üst üste etiket Bildirimi gelmiş noluyorz diye panik oldum bi an
Günaydın kızlar
Çok şükür Civcivim, ailemle dolu dolu bir hafta geçirdim. Şimdi evimde dinlenme zamanı. Okul açılana kadar bol bol enerji toplamam lazım dinlenerek tabi, yiyerek asla olmazAfiyet olsun canım biraz yer değiştirme olsa fena olmaz sanki börek gibi şeyler sabaha hafif sebze, et yemekleri aksamaama zaten küçük yemişsin afiyet olsun bence güzel menün de sporun da
Off lisbetim ya kıyamamçok iyi yapmışsın hosbes yiyerek zaten şekerin düştüyse biraz zor yerine geliyor. Hemen müdahale etmen iyi olmus dert yanmak ne demek tabi ki yazacaksin
Bugün işte daha az yorulursun inşallah balım eve gidince de dinlenmeye calis
Afiyet olsn hümacim bence güzel sporun da zaten gayet niye kusura bakalimmis gibi hareket
Güzel kilo vermissinizevet koruma daha da önemli.. biz de verip koruyamadigimiz için burdayız tam olarak..
Son kilolar yavaş gidiyor biraz şaşırtmak lazım vucudu
İnsallah beraber hedefimize ulasiriz
Gecici listeye ekliyorum o zaman.
Beni etiketleyip Güncel kilonu ve hedef kilonu yazabilir misin?
Yaaaabelki tatil devam eder dedim aslim nasıl geçti dinlenip kafa dağıtabildin mi
Evet sana derken kendimiz Allaha kavuştuk soğuktanbi ara burnum bile akamiyordu akamadan donuyordu çünkü dbjsjsj
Canim enercim aciklamis ben de onu dicektim.
İstersen ilk zamanlar 6 öğün olarak başla vücudun alışkın olmadığı için kilo verirsin zaten. Hem de aç kalmazsın. Bana da 6 öğün daha iyi geliyor gibi..
Acikinca da ara öğün olarak süte Kakao katıp ya da süte tarçın katıp yanında 1 meyve yiyebilirsin, ben tarçınlı yoğurdu da çok seviyorum. Ya da galeta. Ya da diyet bisküvi. Seçenek çok sen acıkınca yaz hepimiz bir şey söyleriz
Hosgeldin Lady yulafimiz seni ve 3 kaşık yulaf+3 kaşık yulaflarini ozledikuzun sürdü banın
1. GruppppTebrikler kimin grubundasınınız bilmiyorum ama
hemdemimmmm nettin sen?30 Ocak Pazartesi
Su ; 2 lt,
Sporlar ;
Toplam puan = 688
Saricivcivcikcik
Öyle walla bal hemşom bebekler gibi uyumuşumDeğildim simdi geldim ve tikliyorum
Dikkat et bebeğim
Tamam canim
Hey masallah hemşom bu neee
İyi uykular balım yattığın yeri beğenirsin bu gece yorgunlukla
Melisa sen hangi gruptaydin dur bakıyım ona göre şey etcem
Yani aslında menün fazla değil gibi. Kalori olarak dengelemissin ama. Tabi bol yağ varolur arada öyle ama yarın yumurta falan olsa güzel olur akşama da sebze şu an dediğime kendim bile inanmadım sigara böreği dururken yumurta da kim ben olsam ben de onu tercih ederdim snsnnsn
Sudan sebepti balım oben icmem hatta yazın annemler çok yapıyor fazla şekerli geliyor icemiyorum ben mümkünse naneli limonlu buzlu bi su aliyim
Bizden bizden
İşte cesaret iste ferasett iste adam gibi adamlik
Afiyet olsun canım menun ne kadar temiz
Canim sen madem öyle kendini hiç zora sokma gece strese girince elinin altında atistirabilecegin sağlıklı bir seyler olsun. Bi ara öğün yap gece.. Yani ben olsam öyle yapardım öbür türlü tehlikeye giriyor isevdeki tatlilara saldirirsin
Mesela bi yarım muz bi bardak sütle muzlu süt hem lezzetli hem sağlıklı bence
Kolokas ne ola kidur bakiym googledan
Afiyet olsun balım bu spor ne işten geldin az dinleneydin
HahahaSaricivcivcikcik balım etiketli tacizlere az daha devam edicem
melisa- Canım sen bugün spora ağırlık verecektin di miiii
Ben dün biraz şeyini çıkardım bugün her yerim ağrıyor