- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.401
Haha en son 2010da girmis sanirim artık gelemezÇok sağol canımzaten kış geldi geleli 1 hafta iyiler 1 hafta kötü
belki onunda zayıflamaya ihtiyacı vardır evrenin mesajıdır
Tamam lisbetim sen zaten dün kaçamak yapmıştın bugün tartilman iyi olmaz boşa moralin bozulur (artı değilsindir orası kesin de)Gunaydinlar:)Saricivcivcikcik civcivim burda tarti yok o yuzden tartilamiyorum ama eve gidince ilk sabah tartilip yazacagim buraya .
Vaayy herkes çok istekli bu haftaspora da varım diyorum:)hangi takımda olursam takımım icin elimden geleni yapmaya calisacagimfighting
Tebrik ederim canımgunaydin
gecen hafta 70.00
bu hafta 69.7
fark 300 gram
yuzde 0.428
Selanik gevregini ben de çok severimGünaydın 26 Ocak menü
Menü
Kahvaltı omlet bir ince dilim peynir bir dilim ekmek Yeşilçay
Ara bir avuç fıstık. 2 fincan kahve şekersiz bu kez
Bir kase çorba iki-3 kaşık ıspanak yemeği /haşlama türlümsü bol karabiberli
Ara aktivia sade yoğurt üç adet Selanik gevreği (kutu bitti rahatladım )
2 litre su ve 25 dakika hareket.
gruplar takimlar yarismalar diyorsunuz da (uzun zaman girmeyinceKızlar genelimiz gram olarak veriyoruz kiloyu. Haftaya kilo farkının yüzdesini de yazalım. Grupların yuzdelerini de kapistiralim bence. Yoksa hepimiz kaçamak kurbanı oluyoruz.
Haftaya 1 kilo eksileri görelim
Sen girmeyeli değişen bir şey yok canimgruplar takimlar yarismalar diyorsunuz da (uzun zaman girmeyince) anlamiyorum.
Tebrik ederim canım güzel eksiKilo Bildirimi
Başladığım da pazartesi sanırım 71.6 idi
70.9 güncel
Halsiz ve hasta İdik kızım ile çok fazla hareket olmamasına rağmen mutlu oldumtabi gerçek iştah da yoktu oda etken olmuş olabilir
Haha en son 2010da girmis sanirim artık gelemez
Tamam lisbetim sen zaten dün kaçamak yapmıştın bugün tartilman iyi olmaz boşa moralin bozulur (artı değilsindir orası kesin de)
Tamam yarın yazarsin
Vaayy herkes çok istekli bu haftao zaman picaklar cekilsin
Tebrik ederim canım
Selanik gevregini ben de çok severimafiyet olsun tartidan önce olmayaymis daha iyiymiş ama dengelemissin
Çok teşekkür ederim öksürüğe çevirdi şimdi de normal soğuk algınlığı gibi bıktım demeyeceğimTebrik ederim canım güzel eksihastalığa rağmen iyi verdin
Nasıl oldunuz bu arada
Haklısın canım bu hastalık da bi tuhaf bitiyor yeniden başlıyor döngüye giriyor resmen.Çok teşekkür ederim öksürüğe çevirdi şimdi de normal soğuk algınlığı gibi bıktım demeyeceğimAma çocuklar olunca iki kat zor oluyor herşey ya
Dikkat edin kendinize gerçekten. Dönem boyu iyiydik karne ile başladı bizim kv değilde kendi memleketime gidecektim ahı mı tuttu kadınınHaklısın canım bu hastalık da bi tuhaf bitiyor yeniden başlıyor döngüye giriyor resmen.
Aman bitsin bi daha gelmesin insallah
tesekkur ederim canimSen girmeyeli değişen bir şey yok canimspor yarışması yapicaz. İlk sayfaya puanları yazdım yine menunun altına sporunu yazacaksın bu sefer puanını da yazacaksın.
Gruptakileri ikiye ayırcam. İki grup hem spor puaninda hem de kilo yüzdesinde yarışacak en yüksek yapan grup kazanacak
Bende de var aynı model bi kvDikkat edin kendinize gerçekten. Dönem boyu iyiydik karne ile başladı bizim kv değilde kendi memleketime gidecektim ahı mı tuttu kadının
Tamam canim yarına bulursun inşallahBu arada spor yarışmasına bende katılırım. Adım ölçerimi bulabilirsem inş adımlar da ne yaptığımı takip edemiyorum
Tebrikler balım çok iyi27 Ocak Kilo Bildirimi
Geçen Cuma 72.0
Bu Cuma 71.1
Fark - 900 :)))
2-3 gün yemeyle de 2-3 kilo alacaksak ölelim artık civcivimKilo Bildirimi
Geçen hafta: 70.9
Bugün: 70.4
Fark: -500 gr
Kızlar şoktayım gerçekten ben kesin 2-3 kilo artı gelirim diyordum. Cumadan beri disardan çok yedim çünkü düzgün beslenemedim. Artı gelmeyi beklerken bu eksi ilaç gibi geldi
Gelsin artik 6lar
Canım güzel eksi tebrik ederimbaşlangıç: 67.4
güncel: 66.6
fark: 800 gram
Olsun fıstık üzülme, regl dönemi dedin, ne güzel haftaya daha çok eksi gelirsin işteGünaydın
Geçen hafta 74,7 idi
Bu hafta 74,5çok vermişim gerçekten -200 gr
Balım tebrik ederim, 70 sayfasını kapatıp 60lara giriş yaptıngunaydin
gecen hafta 70.00
bu hafta 69.7
fark 300 gram
yuzde 0.428
4-5 günde 700 gr mı verdin, harikasın canımKilo Bildirimi
Başladığım da pazartesi sanırım 71.6 idi
70.9 güncel
Halsiz ve hasta İdik kızım ile çok fazla hareket olmamasına rağmen mutlu oldumtabi gerçek iştah da yoktu oda etken olmuş olabilir
valla buranın bereketi sanırım2-3 gün yemeyle de 2-3 kilo alacaksak ölelim artık civcivim
İyiki dengem bozuldu diye kalan günleri sallamadın balım, güzel eksiyle geldinKomple düzenli gitsen 1 kilo rahat gidecekmiş :))
Canım güzel eksi tebrik ederim
Olsun fıstık üzülme, regl dönemi dedin, ne güzel haftaya daha çok eksi gelirsin iştePes etmek yok :)
Balım tebrik ederim, 70 sayfasını kapatıp 60lara giriş yaptınPeşin sıra geliyoruz :))
4-5 günde 700 gr mı verdin, harikasın canım
İnşaallah bir an önce hastalığı tamamen anlatırsınız
Balım 2 gün olsa iyi cumadan beri bi düzelemedim ki2-3 gün yemeyle de 2-3 kilo alacaksak ölelim artık civcivim
İyiki dengem bozuldu diye kalan günleri sallamadın balım, güzel eksiyle geldinKomple düzenli gitsen 1 kilo rahat gidecekmiş :))
Canım güzel eksi tebrik ederim
Olsun fıstık üzülme, regl dönemi dedin, ne güzel haftaya daha çok eksi gelirsin iştePes etmek yok :)
Balım tebrik ederim, 70 sayfasını kapatıp 60lara giriş yaptınPeşin sıra geliyoruz :))
4-5 günde 700 gr mı verdin, harikasın canım
İnşaallah bir an önce hastalığı tamamen anlatırsınız
Canim pilates gerçekten tartıda gram oynatmıyor.. kardiyo gibi değil. Amma velakin vücudu müthiş sikilastiriyor.. verdiğinden daha fazla kilo vermiş gibi görünüyorsunvalla buranın bereketi sanırımgerçekten pes etmek üzereydim 1 aydır dikkat ediyorum bu hafta dışında üç gün aletli pilatese de gittim o bel fıtığı için ama gr tartıda vermiyordum vücut şoka girdi sanırım. Son çare buraya takılıp endoktrine gidecektim Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Birlikte olmamızın kerameti de olabilir :)))valla buranın bereketi sanırımgerçekten pes etmek üzereydim 1 aydır dikkat ediyorum bu hafta dışında üç gün aletli pilatese de gittim o bel fıtığı için ama gr tartıda vermiyordum vücut şoka girdi sanırım. Son çare buraya takılıp endoktrine gidecektim Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Cumadan sonraki sessizliğin sebebi şimdi daha net belli olduBalım 2 gün olsa iyi cumadan beri bi düzelemedim kio yüzden eyvah demiştim yani gerçekten şaşırdım dediğin gibi iyi ki bırakmamisim
Sevgim geçen hafta cidden derbederdimCumadan sonraki sessizliğin sebebi şimdi daha net belli oldu
Mutfak çekmecelerini iyice inceledin mi balım eskiden kalma 'çikiletalar' var mıymışVarsa bitti mi
Bir daha öyle şey edince tüy dikmeden koş gel yanımıza
enerji_kusagi
@asliogretmen
@lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
@Deltavealfa
Hedef60kgolmak
@malisa-
A Alyasena
Kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım.
enerji_kusagi
@asliogretmen
@lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
@Deltavealfa
Hedef60kgolmak
@malisa-
A Alyasena
Kızlar bugünü esgecelim. Yarından itibaren spor yarışmasına başlayalım. İlk sayfaya takımlarda kullanılan spor puanlarını sabitledim. Ona göre herkes yaptığı sporu hesaplayıp menüsünü altına yazar yine puan şeklinde.
Katılmak istemeyen varsa söylesin ona göre grup yapalım. Bence herkes katılsın grubumuz kaynassın