- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.381
Tabiki canım ben de azar azar yapıyorum sporu zatenGeçen hafta kilom 57.500 diye hatirliyorum bugun tartildim 56.800 . Yani 700 gram gitmiş . Çok mutluyum . Henüz sıvı diyetimi bitirmedim. Kur'an okudugum için vakit birden geçmiş . Herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum kızlar.bdn spora katilabilirmiyim bilmiyorum ama şöyle az birşey yapabilirim sanırım dimiSaricivcivcikcik
Çok teşekkür ederim ya bugün başlıyorum yapmaya
Başkasını etiketliyosun canım ben değilim o@enerji_kusagi
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
D Deltavealfa
@SebastianCheesecake
@malisa-
A Alyasena
Kızlar bugünü esgecelim. Yarından itibaren spor yarışmasına başlayalım. İlk sayfaya takımlarda kullanılan spor puanlarını sabitledim. Ona göre herkes yaptığı sporu hesaplayıp menüsünü altına yazar yine puan şeklinde.
Katılmak istemeyen varsa söylesin ona göre grup yapalım. Bence herkes katılsın grubumuz kaynassın
Ayy inanmıyorum hemen düzelteyimÇok teşekkür ederim ya bugün başlıyorum yapmaya
Başkasını etiketliyosun canım ben değilim o
Çok sevinirim ya cuma takımlarında spor yarışmaları çok hoşuma giderdi çocukları odaya kapatıp yapabilirim2 gündür gelemedim ikisi birden hastalandı eşim evdeydi tam bi kaos bugün daha iyiler şükür tıkanmadılar gece
Tebrik ederim canım çok güzel eksibaşlangıç: 67.4
güncel: 66.6
fark: 800 gram
@enerji_kusagi
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
D Deltavealfa
@SebastianCheesecake
@malisa-
A Alyasena
Kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım.
Ayy üstelik 2 kere ısrarla başka birini etiketlemisim@enerji_kusagi
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
D Deltavealfa
@SebastianCheesecake
@malisa-
A Alyasena
Kızlar bugünü esgecelim. Yarından itibaren spor yarışmasına başlayalım. İlk sayfaya takımlarda kullanılan spor puanlarını sabitledim. Ona göre herkes yaptığı sporu hesaplayıp menüsünü altına yazar yine puan şeklinde.
Katılmak istemeyen varsa söylesin ona göre grup yapalım. Bence herkes katılsın grubumuz kaynassın
Günaydın@enerji_kusagi
@asliogretmen
L lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
Alp_BuRc
@LADY VEGA
D Deltavealfa
@SebastianCheesecake
@malisa-
A Alyasena
Kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım.
Canim hiç öyle düşünme. Az ve öz. Hızlı verilen hızlı alınır.Günaydın
Geçen hafta 74,7 idi
Bu hafta 74,5çok vermişim gerçekten -200 gr
UmarımCanim hiç öyle düşünme. Az ve öz. Hızlı verilen hızlı alınır.
Zaten her hafta olağanüstü eksiler göremeyiz insanız sonuctaartida değilsin önemli olan bu
Önümüzdeki cuma daha çok verirsin kesin
MaalesefUmarımregl şişkinliği var tabi ama evet aralarda yediğim ekmek çikolata bunlar hep tutuyor kiloyu anladım
Çok sağol canımAyy inanmıyorum hemen düzelteyim
Çok geçmiş olsun canım salgın var zateninşallah daha iyi olurlar
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
belki onunda zayıflamaya ihtiyacı vardır evrenin mesajıdırAyy üstelik 2 kere ısrarla başka birini etiketlemisimbugün sonunda gelirse hiç şaşırmam
Tablodaki doğru ama neyse ki
evet canım 59.9 olana kadar durmak yokmelisa- canım devam etmek istiyor musun? Kararliysan kalici listeye alıyorum seni?